Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Timhle zpusobem ja myju uz daaaaaaaaavno :) Mame tady rucni mycku, klucina nastrika na auto tunu bile peny, tak smeje vsechny necistoty, pak jen umeje wapkou, nanese sampon s voskem, poleje vodou a jelenici setre do sucha. Auto je lepe umyte nez kdybych se s nim doma pul dne trapil....

Vloženo

Mna by celkom zaujimalo cim umyvate auto.

ja som skusal uz vslico a stale mam na aute rozmazane musky, zaschnuty vtaci trus, cierne bodky od asfaltu a pod....

Proste bezne vodou ani jarou to nejde, osttne odstranovace musiek si s tym poradia na 50%, aj tak vidim zvysok.

Proste ak umyjem auto, tak nieje to prave orechove, musim chodit rukou a ocami a hladat stopy asfaltu, musiek a tie odstranovat a to da zabrat aj 2-4h prace. :angry:<_<:(:unsure::disgust:

Vloženo

K tomu je idealni ta aktivni pena. Kdybych ji levne sehnal, tak si koupim wapku a identickym zpusobem si meju auto doma. Jenze proc, kdyz me jedno umyti vyjde na stovku a za 20 minut je umyto tak, ze stejneho efektu bych doma dosahl po mnoha hodinach.

Vloženo
K tomu je idealni ta aktivni pena. Kdybych ji levne sehnal, tak si koupim wapku a identickym zpusobem si meju auto doma. Jenze proc, kdyz me jedno umyti vyjde na stovku a za 20 minut je umyto tak, ze stejneho efektu bych doma dosahl po mnoha hodinach.

a kde sa da kupit tato aktivna pena?

mate nejake odkazy na www stranky, ci konkretny predajca

Ja by som si to kupil a vyskusal sprayom to naniest

viete poradit vyrobcu, resp predajcu?

Vloženo
Mna by celkom zaujimalo cim umyvate auto.

ja som skusal uz vslico a stale mam na aute rozmazane musky, zaschnuty vtaci trus, cierne bodky od asfaltu a pod....

Proste bezne vodou ani jarou to nejde, osttne odstranovace musiek si s tym poradia na 50%, aj tak vidim zvysok.

Proste ak umyjem auto, tak nieje to prave orechove, musim chodit rukou a ocami a hladat stopy asfaltu, musiek a tie odstranovat a to da zabrat aj 2-4h prace. :angry:<_<:(:unsure::disgust:

Dolezite je nenechat tie musky a trus na aute dlho. Najznecistenejsie miesta nechat dokladne odmocit. Potom to ide omnoho lahsie.

Vloženo

to lubo:

to by znamenalo umyvat auto pred kazdym navratom do garaze :angry: a to je u mna nerealne.

Kedze byvam v podnajme tak umyvam auto iba doma, a to je raz za mesiac.

A to ked idem domov, tak cesta je 500-600km, doma umyjem auto a ked sa vraciam, tak po 500-600km je plne musiek. a to zase mesiac je v garazi (medzitym nabeham zopar 100km na prechadzky a pod....)

Vloženo

Ja auto umyvam zasadne rucne. Aj ked nanesiem ten sampon z Kaercheru, prejdem to aj takou chlpatou rukavicou na umyvanie. Splachnem to a nastriekam na to ten tekuty vosk alebo ako tomu hovoria. A nasledne jelenica. Samozrejme ze par krat za rok to aj voskujem tvrdym voskom, ale na bezne umyvanie je toto idealne, ked sa nechcem pol dna trapit s autom. Tie veci z kaercheru su fakt dobre, doporucujem.

Vloženo

Nazývá se to bezkontaktní mytí. Není to špatné, ale ne vždy je auto uplně čisté. Když je barva stará a dlouho neudržovaná, stává se mi, že na laku zbyde jemnej povlak nečistoty. Je to dobrý spíše na nový laky nebo na voskovaný laky. Já radši meju ručně. Zákazníci chtěj šampon s voskem. Jinak na hmyz používáme Insect Clean. Nejdříve to nastříkám na auto a za minutu opláchnu pak to umyju a auto je čistý. Musíme stíhat umýt auto okolo 15minut a pokud máte kvalitní přípravky, tak to jde v pohodě ;)

post-5-1146586747.jpg

Vloženo
Timhle zpusobem ja myju uz daaaaaaaaavno :) Mame tady rucni mycku, klucina nastrika na auto tunu bile peny, tak smeje vsechny necistoty, pak jen umeje wapkou, nanese sampon s voskem, poleje vodou a jelenici setre do sucha. Auto je lepe umyte nez kdybych se s nim doma pul dne trapil....

Myslíš Auto Heas u Rondelu?

Vloženo
XP3: ne ne, jezdim na Uzin za Carrefour.

Já jsem zkusil Auto Heas, jak si mi doporučil, a spokojenost. Taky tam klucí nacákají tu pěnu, vystříkají wapkou, nanesou vosk a jelenicí rozleští. Akorát 175Kč mi přijde docela dost. Asi koštnu ten Užín..... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...