mike_k Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Zkousel nekdo, kdo ma 2.0MPi, jezdit na 98 nebo 100 oktanovy benzin? Predpokladam, ze prinos bude asi nulovy, ale nezkousel jsem to, tak se ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 ja jezdim na 98cku. nejakou extra zmenu jsem nepozoroval. duvodem byl jen minimalni cenovy rozdil mezi 95 a 98. subjektivne bych rekl hladsi chod motoru, ale to je spis dedukce z vyssiho oktanoveho cisla, nez vylozene podlozeny dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Vzhledem k tomu, že tento motor umí jezdit i na 91oktanů, tak bych žádný přínos od benzínu 98 (100)oktanů nečekal. Ani mě to nenapadlo zkoušet. Návod k obsluze k tomu říká: Benzin s vyšším oktanovým číslem než předepsaným, můžete používat bez omezení. Žádné zásadní výhody ve výkonu a spotřebě motoru však nemůžete očekávat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Pepek Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Žádná sledovatelná změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Ja som to skúšal s 2,0 rovno na brzde, dostali sme sa s oktánovým číslom paliva asi na 101 a na kW rovnaký výkon aj jeho priebeh. Človek od brzdy nato len skonštatoval "Ono to má lambda reguláciu, výkon sa nezmení". Takže N98 má význam len vtedy, ak je motor na toto palivo skonštuovaný a ak by sa použil N95, tak by bol výkon zbytočne nižší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Já jezdím na 95 s fábii 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Já jezdím na 95 s fábii fajn. dekujeme za informaci, jak to jezdi na tvem dvoulitru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bavo Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 (editace) nikdo další? Editováno: 2. Duben 2010, autor: Bavo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 tak ono asi tolik aut s tímto motorem není, aby to tady žilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Ja síce už mám urbo dvojliter, ale aom tu, ak by boli ešte nejaké otázky ohľadom 2,0 MPI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 dával jsem pro zkoušku do 2.0 85kW mimo N95 jak N91, tak N98 a motor na to vůbec nereaguje. Jede na všechnen benzín stejně Zbytečně vyhozené peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Ono to platí nie len pre 2,0 MPI, ale aj pre každý moderný motor. Pokiaľ má predísané palivo N95, tak N98 mu nijako nepomôže. Proste motor nie je tak výkonný, aby sa spaľovací priestor príliš zahrial a teda nedochádza k samozápalu paliva v spaľovacom priestore. N98 má význam len u výkonných motorov (výkonných vzhľadom na kubatúru) alebo motorov s vysokým kompresným pomerom, kde by mohlo pri plnej záťaži dôjsť k samozápalu paliva skôr, než je zapálené sviečkou. Tomuto sa moderné motory vyhýbajú úpravou predstihu, čo znamená zníženie výkonu. Ale opačne to neplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 2,0MPI si přebohatě vystačí s N95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badger23 Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Asi pred mesicem jsem koupil Fabii s timto motorem a ted jsem do nej tankoval Shell V-Power Racing a zadna zasadni zmena se nestala, tankoval jsem tento benzin spis aby se vycistil motor... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Na to ti staci V-Power 95, cili levnejsi nez V-Power Racing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 a nebo carrera 95, ještě levnější než-li shell V power Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.