Paro Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 V tomto počasí se mě rosvítila siganlizace opotřebení brzdových destiček - je mě jasné co bude následovat. Do autorizovaného servisu se mě zrovna nechce - za zásady chtejí vymněnit vždy celé auto a to nutně. Mám na Vás dotaz - napojení signalizace je pouze na předních deskách? Tento dotaz pokládám jen s ohledem na současné počasí - nechce se mě sundavat zadní kolo - musel bych to provést venku na parkovišti ! Žádám o radu - od jaké společnosti koupit brzdové destičky ( přijatelná cena - dobrá užitná hodnota ) ? PS: S-1/ RV 2003/ 1,9 TDI/ 96 KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 (editace) Signalizace je jen na predku . Jeste tam trochu masa bude, ale nebude to nic moc - zadek musis zkouknout fyzicky Já kupovat ATE za par korun a spokojenost Editováno: 30. leden 2010, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Jj čidla jsou jen vpředu. Za sebe mohu doporučit Ferodo Premier kotouče a Ferodo Thermo Quiet desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomingueZ Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 V tomto počasí se mě rosvítila siganlizace opotřebení brzdových destiček - je mě jasné co bude následovat. Do autorizovaného servisu se mě zrovna nechce - za zásady chtejí vymněnit vždy celé auto a to nutně. Mám na Vás dotaz - napojení signalizace je pouze na předních deskách? Tento dotaz pokládám jen s ohledem na současné počasí - nechce se mě sundavat zadní kolo - musel bych to provést venku na parkovišti ! Žádám o radu - od jaké společnosti koupit brzdové destičky ( přijatelná cena - dobrá užitná hodnota ) ? PS: S-1/ RV 2003/ 1,9 TDI/ 96 KW Tiež som ich menil minuly rok kupil som ferodo premier majú v sebe prímes proti pískaniu sada na celé auto cca 100 eur max. spokojenost. V tvojom pripade je to dobre že ti zahlasilo mne odtrhlo kabel jazdil som až železo na železo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 V tomto počasí se mě rosvítila siganlizace opotřebení brzdových destiček - je mě jasné co bude následovat. Do autorizovaného servisu se mě zrovna nechce - za zásady chtejí vymněnit vždy celé auto a to nutně. Mám na Vás dotaz - napojení signalizace je pouze na předních deskách? Tento dotaz pokládám jen s ohledem na současné počasí - nechce se mě sundavat zadní kolo - musel bych to provést venku na parkovišti ! Žádám o radu - od jaké společnosti koupit brzdové destičky ( přijatelná cena - dobrá užitná hodnota ) ? PS: S-1/ RV 2003/ 1,9 TDI/ 96 KW Mám rovněž Ferodo premier. Dobrá cena a celkem slušný účinek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paro Vloženo 13. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 V tomto počasí se mě rosvítila siganlizace opotřebení brzdových destiček - je mě jasné co bude následovat. Do autorizovaného servisu se mě zrovna nechce - za zásady chtejí vymněnit vždy celé auto a to nutně. Mám na Vás dotaz - napojení signalizace je pouze na předních deskách? Tento dotaz pokládám jen s ohledem na současné počasí - nechce se mě sundavat zadní kolo - musel bych to provést venku na parkovišti ! Žádám o radu - od jaké společnosti koupit brzdové destičky ( přijatelná cena - dobrá užitná hodnota ) ? PS: S-1/ RV 2003/ 1,9 TDI/ 96 KW Děkuji všem za rady - kotouč a destičky na předku vyměněny - vše značka Ferodo - je to jiná káva - spokojenost! Paro 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuraS. Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 (editace) Otázka. Dají se homemade doma vyměnit brzdové destíčky se signalizací opotřebení na Oct I ? Mohu je koupit jako origo díly výrazně levněji než mi je naúčtují jako materiál v servise. U Š120 si otec takové opravy dělal sám, u takovýho auta si nejsem jistý zda to vůbec jde. případně jaká je obvyklá cena za výměnu předních destiček na Š octavia I combi 4*4 ?? napište i vlastní zkušenost. V Praze 3 nějaký obyčejný servis a ne servis kde živím i 10 uklízeček a prsatou blondýnu v recepci ? Pardon, tohle spíš patří do otázek okolo octávie..našel jsem téma vyhledáním... Editováno: 31. Květen 2011, autor: JuraS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Ano tvůj dotaz patří do sekce octavíí. Ale jinak jestli jsi trochu zručný tak výměnu zvládneš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Zdarec, nechal jsem si u známéno vyměnit přední brzdové kotouče zn. Zimmermann + přední destičky Textar se signalizací opotřebení. Po výměně, kontrolka signalizace opotřebení brzd. destiček neustálé svítí . Při tom čidlo by mělo být zapojené dobře. Ještě to musím hodit na rampu a podívat se, ale mezitím, jestli vás náhodou něco napadne, dejte vědět, když už to zvednu, tak ať vyzkouším rovnou všechno. Jo jinak zkontroloval jsem kontakty na destičkách a vypadají, že jsou v pořádku. Děkujiiiii! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 opotřebení respektive signalizace má spojitost s hladinou brzdové kapaliny.To znamená,že jakmile se destičky ohoblují tak poklesne hladina brzdovky a tudíž ti to začne hlásit.Takže se koukni na výšku brzdovky.A i tam by mělo být nějaké čidlo tak jestli není třeba zaoxidované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 To vick: Díky chlape, též se na to podívám...Vidíš to by mě ani nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Zdarec, tak teprve před dvěma týdny jsme se na to podívali s mým mechanikem....a problém VYŘEŠEN! Kontakt z auta (samice) měl větší dírky a kontakt z destiček (samec) byl hodně úzký, takže mi to sem tam zasvítilo a sem tam ne. Ten vidlicový kontakt (samec) jsme trochu ohli a hurá, vzalo to, destičky už mi nesvítí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Má někdo pro Vag Com 304 podrobný návod k vypnutí signalizace opotřebení brzdových destiček ? 17 - přístrojová deska, jaký login, kanál 5 místná hodnota zapnutí a vypnutí atd? Děkuji předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Zdar, toto nelze vypnou přes VAGínu, není to vedeno přes ŘJ Pokud chceš aby Ti nesvítila signalizace opotřebení, musíš spojit ty dva piny na konektoru přímo u brzd. Např přes starší čidlo nějakých destiček - prostě spojit kabely, nebo spojit přímo na konektoru nějakým kabelem a zaizolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 (editace) Jde to zrušit stačí v kodování to jen odkodovat z výbavy . Uděláš to v 17 přstrojová deska - kodování a odčteš čísla dle tabulky které potřebuješ. Žádný login není potřeba. Když tak napiš SZ a navedu tě. Editováno: 16. Říjen 2016, autor: Pavska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 fascinující tabulka pokud to chápu správně tak na prvních dvou místech má být číslo 31 když je vše aktivované ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Přesně když je vše aktivované tak je 31 , tak že odečteš 1 a měl by si to nakodovat číslem 30 zbytek čísel pak už necháš jak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 (editace) Tak už jste to pánové nakódovali na tom S1? Já tohle kódování už zkoušel... Editováno: 17. Říjen 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Petr.gr mi psal SZ že to odkodoval a je OK. Dělal jsem to na více autech a nebyl problém nikdy vše fungovalo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 (editace) Pavska mi objasnil postup v VAG COM,sekci : 17-panel přístrojů vypnutí signalizace opotřebení brzdových kotoučů 07-Kodování načtená hodnota (např. 31117) se změní na 30117. (xxxxx, první dvě určují: x0=bez signalizace, x1=se signalizací Měl jsem obavy z nějaké špatné manipulace s nastavením ale vše OK. Pavsko díky. Změna nastavení ŘJ diesel Login pro nastavení některých parametrů: 12233 Úprava parametrů 01-motor Login 12233 10-Přizpůsobení Kanál 01= vstřikované množství paliva, snižování zvyšuje odezvu plynu Kanál 02= volnoběh, 32768 v základu zvýšit na 32850 nebo více Kanál 03= EGR, 33768 v základu, snižování redukuje kouř Kanál 05= startovací dávka, v základu 32768 zvýšit na 33000 nebo více Kanál 12= prodloužení délky žhavení, v základu 32768 snížit na 32730 Editováno: 18. Říjen 2016, autor: Petr.gr 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bilovec Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 (editace) Dobrý den poradci… Nemáte z Vás náhodou někdo zkušenost s odkodováním opotřebení brzdových destiček na Octavii II ? Použil jsem Váš návod a narazil jsem u kodování, že původní zapsaná hodnota je 110B00 a tak nevím co přepisovat, protože prostě hodnota 31 , tak není, tak není v co zaměňovat. Moc děkuji za ochotu… Editováno: 12. Březen 2019, autor: bilovec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Tady také nejsi v sekci OII. Tak se nediv, že tu nemusí fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.