Přejít na obsah

2.0 TDI DPF (125 kW)

JasteR

Doporučené příspěvky

Tak pricina na svete - prohlidka v servisu potvrdila spatnou hadici - pravdepodobne vyrobni zmetek s tenci stenou. Hadice se opravdu diky natlakovani systemu jakoby nafoukla, resp. zvetsila prumer.

Jestli jen to mohlo zpusobit tak velkou zmenu hladiny v nadobce tezko rict, ale po vymene a peclivem odvzdusneni systemu se to neopakuje.

jirkaK: Nekdy i na pohled usmevne priciny mohou byt ty prave... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Maverick napsal:
Tak pricina na svete - prohlidka v servisu potvrdila spatnou hadici - pravdepodobne vyrobni zmetek s tenci stenou. Hadice se opravdu diky natlakovani systemu jakoby nafoukla, resp. zvetsila prumer.

Jestli jen to mohlo zpusobit tak velkou zmenu hladiny v nadobce tezko rict, ale po vymene a peclivem odvzdusneni systemu se to neopakuje.

jirkaK: Nekdy i na pohled usmevne priciny mohou byt ty prave... :)

Tak kdyby mi někdo tohle trvdil, tak bych tomu nevěřil :p

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  Stepa napsal:
  Diamant napsal:
Škoda, že tam nie je aj to TFSI komplet.

Inak ja by som za TDI nemenil :D

Já také ne...na dvoustovce za 50 sekund..benzín je tam o 22 sek. dřív:D

Nevím, jak je to u TFSI, ale u TDI 0-200 za 35s (měřeno 4x na letišti podle tachometru, otázka je, jak to měřili oni...)

Odkaz ke komentáři

Boodek napsal:
  Stepa napsal:
  Diamant napsal:

Nevím, jak je to u TFSI, ale u TDI 0-200 za 35s (měřeno 4x na letišti podle tachometru, otázka je, jak to měřili oni...)

Graf mluví jasně..prostě TFSI je na 200 o 20 sek. dřív... :p:p:p

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  Stepa napsal:
  Boodek napsal:
  Stepa napsal:
  Diamant napsal:

Graf mluví jasně..prostě TFSI je na 200 o 20 sek. dřív... :p:p:p

No tak to bych ani neřekl a jestli chceš, tak si to přijeď zkusit. Já to s kamarádem zkoušel. Je pravda, že při zařazení pětky TFSI výrazně získá, ale o 20 s to určitě neni. Viděl bych to tak na 5 sekund, podle toho jak se povede řadit.

Odkaz ke komentáři

Doli napsal:
  MichalF napsal:
No Mustafa ted jel v RS TDi a prej tragedie :(

Jak tragedie? :help: Co se mu nelibilo?

No jednička hrabe, protože je strasne krátká. Dvojka jeste doznívá, ale trojka už je tragédie a o čtyřce ani nemluvě. :) takhle sem to cítil já, ale uvidíme tedka v Mimoni, až se tam sjedem s těma anglánama, tak budeme moct porovnat :)

Odkaz ke komentáři

Mustafa napsal:
No jednička hrabe, protože je strasne krátká. Dvojka jeste doznívá, ale trojka už je tragédie a o čtyřce ani nemluvě. :) takhle sem to cítil já, ale uvidíme tedka v Mimoni, až se tam sjedem s těma anglánama, tak budeme moct porovnat :)

Tak to mas pravdu ze hrabe, ale to i TFSI!! ;) No ja na trojku a ctyrku nedam dopustit!! A o 6 nemluvim!! lol Jestli to vyjde, tak taky dorazim, jen nevim jestli v patek nebo sobotu?! kol119

Odkaz ke komentáři

Mustafa napsal:

Strucna kritika!! :p Ale jake auto teda povazujes za optimalni? :help: Kdyz RS v nafte se Ti nepaci...

Odkaz ke komentáři

Doli napsal:
  Mustafa napsal:

Strucna kritika!! :p Ale jake auto teda povazujes za optimalni? :help: Kdyz RS v nafte se Ti nepaci...

RS v benzinu :) s chipem a s vyfukem od sportmotoru a KN vlozkou a s 19" kolama :-D jj, to by zatim šlo. Asi začnu šetřit :D

Editováno: , autor: Mustafa
Odkaz ke komentáři

Mustafa napsal:
RS v benzinu :) s chipem a s vyfukem od sportmotoru a KN vlozkou a s 19" kolama :-D jj, to by zatim šlo. Asi začnu šetřit :D

Jo, jasny!! :palec2: Tak to uz chapu... :D Kazdymu se libi neco jinyho (ne ze by to co pises bylo spatny!!) :p Jinak RS v nafte se da taky dobre nachipovat, kola na to taky das (dokonce stejny :D), vlozku k&n bych tam mit nemusel po zkusenostech. A dobrej vyfuk se da taky udelat i u nafty. Jestli si nekdy videl (slysel) to bily RSo (TDI) co maji na www.skodarallyclub.cz jako predjezdec?! ;) Maji upravenej (odlehcenej) vyfuk, zvuk je paradni... :)

Editováno: , autor: Doli
Odkaz ke komentáři

Doli napsal:
  Mustafa napsal:

Jo, jasny!! :palec2: Tak to uz chapu... :D Kazdymu se libi neco jinyho (ne ze by to co pises bylo spatny!!) :p Jinak RS v nafte se da taky dobre nachipovat, kola na to taky das (dokonce stejny :D), vlozku k&n bych tam mit nemusel po zkusenostech. A dobrej vyfuk se da taky udelat i u nafty. Jestli si nekdy videl (slysel) to bily RSo (TDI) co maji na www.skodarallyclub.cz jako predjezdec?! ;) Maji upravenej (odlehcenej) vyfuk, zvuk je paradni... :)

Ted sem koukal na videa z jejich stranek a treba po strance zvuku nic.... To tam jela i jako předjezdec OI RS 100edit. a ta měla oproti něm 1000x lepší zvuk a přišla mi, že byla i o dost rychlejší při jednom rozjezdu...

Odkaz ke komentáři

Mustafa napsal:
Ted sem koukal na videa z jejich stranek a treba po strance zvuku nic.... To tam jela i jako předjezdec OI RS 100edit. a ta měla oproti něm 1000x lepší zvuk a přišla mi, že byla i o dost rychlejší při jednom rozjezdu...

No z videa to znat neni. Kdyz se jela tady rally v Krumlove, tak jsem stal hned vedle pri rozjizdeni a bylo to jako kdyby tam mel blow off ventil. Jsem jim napsal email co tam maji za upravu a napsali ze maji celej jinej vyfuk!! :) Tak ale OI RS ma vetsi vykon jak TDI...

Odkaz ke komentáři

Doli napsal:
Chtel bych nekdy videt zavod na letisti TDI vs TFSI hezky vedle sebe...0-200km/h :D

Já to jel. Mám TDI a přiznávám, že TFSI je na sprint lepší. Ale ne zas až tak výrazně, určitě ne o víc jak 5-10 sekund. Já taky neříkám, že TDI je nějaká formule jako většina těch závodníků s TFSI tady. Já mám auto na každodenní ježdění a koukám na to trošku z druhý strany. Byl sem teď s kámošem kterej má TFSI na dovolený v Jeseníkách. Vezli sme každej 3 lidi, plnej kuft věcí a na střeše 3 kola. Najezdili sme toho úplně stejně i sme to v nějakejch serpentýnách pěkně protáhli a vůbec to nešetřili. A nikdy mi nijak výrazně neujel. Na konci týdne sme počítali náklady na pohoné hmoty. Najeli sme 750 km, já to měl za 1700 kč a on za 2400 Kč, bere teda 98, ale kdyby ji nebral, tak by zase nebyl rychlejší. Takže za 700 Kč na 750 km, no tak to se klidně nechám několikrát v roce ve sprintu předjet o 5s. :p

Odkaz ke komentáři

Rima napsal:
Já to jel. Mám TDI a přiznávám, že TFSI je na sprint lepší. Ale ne zas až tak výrazně, určitě ne o víc jak 5-10 sekund. Já taky neříkám, že TDI je nějaká formule jako většina těch závodníků s TFSI tady. Já mám auto na každodenní ježdění a koukám na to trošku z druhý strany. Byl sem teď s kámošem kterej má TFSI na dovolený v Jeseníkách. Vezli sme každej 3 lidi, plnej kuft věcí a na střeše 3 kola. Najezdili sme toho úplně stejně i sme to v nějakejch serpentýnách pěkně protáhli a vůbec to nešetřili. A nikdy mi nijak výrazně neujel. Na konci týdne sme počítali náklady na pohoné hmoty. Najeli sme 750 km, já to měl za 1700 kč a on za 2400 Kč, bere teda 98, ale kdyby ji nebral, tak by zase nebyl rychlejší. Takže za 700 Kč na 750 km, no tak to se klidně nechám několikrát v roce ve sprintu předjet o 5s. :p

Takhle nejak bych to taky videl!!! :palec2:

Odkaz ke komentáři

Mustafa napsal:
  Doli napsal:
  MichalF napsal:
No Mustafa ted jel v RS TDi a prej tragedie :(

Jak tragedie? :help: Co se mu nelibilo?

S Anglánama moc porovnávat nepůjde, moc seriovek ORSII tam myslim není, vše přes 230HP ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...