Přejít na obsah

15W40 na krátké trasy?


Kubajz444

Doporučené příspěvky

dávej tam co máš a měň olej dřív...pokud jsi měnil po 15t km, tak jestli budeš jezdit převážně město, tak měň po 10tkm - mazání dává měststkej provz celkem zabrat a tak je lepší zkrátit ten interval ;) 1.4MPi má z výroby doporučený co? PS: pokud ti jde o značku, tak na ní tolik nezáleží...Mogul není tak špatnej ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak zrovna tenhle Mogul je spíš do Felcky - asi se nic MPíču nestane, ale není to to pravý ořechový - osobně bych ho tam nelil, už jen kvůly tomu, že má zimní viskozitu 15W40 a na tu zimu co je, to není - být tebou tak dám 10w40 a nebo klíďo 5w40 aby se olej skutečně dostal kam má ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No zrovna tenhle bych tam nedával sice jsou to skoro stejné motory,ale Fabka už je modernější varianta motoru tak bych tam dal spíše to co splnuje normu VW a to tenhle olej nemá ani na str.Mogulu http://eshop.paramo.cz/produkty/Katalogovy...roduktu=V531336

takže jestli 15W40 tak aspoň Modul GX http://eshop.paramo.cz/produkty/Katalogovy...roduktu=V531374 kterej už normy splňuje.

stabil je tak spíše do 120tky.

Schrnutí-15W40 klidně a pokud to bude jezdit spíše po městě tak jak píše Kibi zkrátit interval vyměny aspoň na 10tis.km.

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...