Přejít na obsah

Xenony


dano4569

Doporučené příspěvky

No dnes som volal do skodovky a povedali mi, ze nemozem vymenit za ziadne ine svetla, len iba za tie ake tam boli. S jednym policajtom som sa zase rozpraval a povedal mi, ze nemozem vymenit nic na aute za ine, len to co tam bolo na montovane od vyroby, ale ked chcem tak musim poslat do skodovky kopiu technickeho a fotku svetiel, auta atd. a cakat na papier v ktorom bude odpoved ci mi ich dovolia dat, no a potom bude treba ist s tym papierom na obvod dopravy aby som si mohol dat zapisat do technickeho preukazu a az potom budem mat oficialne xenony. tak potom komu mam verit, alebo podla koho sa mam riadit ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na svém autě si můžeš vyměnit co chceš, pokud to bude mít potřebnou homologaci a budeš to používat v souladu se zákonem....

Na předface se ale xenony nedělaly, takže bys musel dát lampy z face => asi i nárazník aby to mělo úroveň :) (+další věci co psal Vaša)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

řešíte takovy pi*oviny, já jsem normálně Devily na octu dal a žádná Škodovka mě v tym nezabrání, nesmíš všechno s něma tak řešit, když si koupíš na předfacelift zadní facelift světla tak budeš volat do škodovky a žádat o povolení? na to bych se jim teda pěkně vykašlal, když ty světla jsou homologovany tak je můžu dát kam chcu. Viděl jsem borce co přehazovali světla z Passatu na octu a sice museli upravit plechařinu ale měli to tam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...