koudy Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 nemate nekdo podobny problem.Zacala mi vrzat prava strana palubky.Nevim co s tim.Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlik Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Toho jsem si taky vsiml, nejcasteji to bylo v zime, kdyz bylo auto studene, tak v tech plastech chrupalo. Ted to obcas take dela, ale nedovedu urcit misto odkud to vychazi, je to jako z pod celniho okna na strane spolujezdce, nebo z predniho praveho sloupku, lista vetrani pod celnim oknem? Jinak na kocicich hlavach drnci popelnik a schranka na bryle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 bohuvdaka nic podobne, len mi v poslednej dobe zacal vrzgat volant. a lezie to na nervy, pretoze s nim pomerne casto otacam robi to aj vam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 občas. Něco pod něj stříkni a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_koudy Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 presne jak pises.Nevim jestli to je ve sloubku nebo u kasliku.Fakt mi to strasne vadi.Pres zimu nic a ted najednou to calo.Mate nejake rady?Diky za ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 inac to vrzganie sposobuje ten plast, prekryvajuci stlpik. neviem ci sa s tym da nieco spravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 taky mám ty zkušenosti, dělá to pokaždým, když je teplota pod 10°C, vrzá do tý doby než se interiér ohřeje, pak je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek78 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Mě vrzala mřížka pod čelním sklem, ta co kryje ofuk. Začalo mi to vrzat po ujeti cca 1km při studenem motoru a když se to ohřálo, tak to přestalo. Když jsem při částečně ohřátem motoru a relativně chladnem interiéru dal vytápění na max. tak se to nedalo vydržet. V rémci záruky jsem použil na servis fintu o kamarádovi, kterému to taky dělalo a u konkurence mu to vyměnily. Nejprve měli řeči že jim to Boleslav neuzná atp. Nakonec zdarma vyměna a mám pokoj. Už to nevrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Zdenku, co to je za ročník ? Tohle dělaly skoro všechny OII z počátku, ale přišlo se na příčinu a došlo k nápravě. Tak myslím, že dneska je už klid. Já mám 02/05 a nedělá to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Mi to delalo taky,mám jednu z prvnívch O2,výměna ze záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek78 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Já mám auto z 11/2004 a jak jsem psal, bylo to na výměnu ze záruky. Pravda je, že kdo má jedno z prvních aut, tak už ho nemá v záruce. V každém případě s tím může mít problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 a co je teda příčinou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 ty pazvuky z palubky se začaly, pokud vím, objevovat téměř okamžitě u nových aut. Takže pochybuju, že by to někdo zjistil až po záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 me to zacalo delat asi rok od zakoupeni, mam 04/2006. Vymena te listy na palubni desce v ramci zaruky to vyresila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 me to zacalo delat asi rok od zakoupeni, mam 04/2006. Vymena te listy na palubni desce v ramci zaruky to vyresila. Ahoj lidičky.Mužete mě někdo ppřesně posat o jakou že jde lištu???Ty pazvuky mám taky a sere mě to u tak drahého auta.Prosím o pomoc.Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Dělá to ta děrovaná lišta pod předním oknem která slouží k ofukování předního okna a i k přívodu vzduchu do interiéru. Mám ji vyměněnou v záruce a od té doby klid. Technik v servisu povídal že to byla špatně zvolená kombinace materiálu lišty a přístrojovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Dělá to ta děrovaná lišta pod předním oknem která slouží k ofukování předního okna a i k přívodu vzduchu do interiéru. Mám ji vyměněnou v záruce a od té doby klid. Technik v servisu povídal že to byla špatně zvolená kombinace materiálu lišty a přístrojovky. Jo,už vím.Díky moc za reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Dnes v posledny den zaruky som objavil nerovnosti na palubovke pred spolujazdcom. Skoro som zgegol, ked som to zbadal. Tri kopceky v tej zasranej hmote . Vraj perfektne spracovanie na dotyk prijemne .....ano citit to ako hovado, ked sa prejdete rukou tak tam mam Hohe Tatras . Po zatlaceni prstami sa to na chvilu vratilo naspat. Co to spravi za mesiac neviem. Asi sa dnes zastavim v servise a zreklamujem to. Mal ste to uz niekto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) >>> Tak som bol v servise, a napadlo ma , ze si to pozriem na novej koktisi .....ludia, len som ziral ...aj na vystavenom funglaci su tie bubliny citit....po lepsom badani a konzultacii s technikom sme dosli na to, ze to je prelis airbagu spolujazdca. Cize , ked to nahodou mate tiez, tak sa nezlaknite ....je to default . Ale aj tak ....auto za 640tisSK by taketo nieco nemalo mat. Kazdopadne mi spadol kamen zo srdca ..... uz som si myslel , ze slniecko sa podpisalo Editováno: 13. Prosinec 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Dnes v posledny den zaruky som objavil nerovnosti na palubovke pred spolujazdcom. Skoro som zgegol, ked som to zbadal. Tri kopceky v tej zasranej hmote . Vraj perfektne spracovanie na dotyk prijemne .....ano citit to ako hovado, ked sa prejdete rukou tak tam mam Hohe Tatras . Po zatlaceni prstami sa to na chvilu vratilo naspat. Co to spravi za mesiac neviem. Asi sa dnes zastavim v servise a zreklamujem to. Mal ste to uz niekto ? >>> Tak som bol v servise, a napadlo ma , ze si to pozriem na novej koktisi .....ludia, len som ziral ...aj na vystavenom funglaci su tie bubliny citit....po lepsom badani a konzultacii s technikom sme dosli na to, ze to je prelis airbagu spolujazdca. Cize , ked to nahodou mate tiez, tak sa nezlaknite ....je to default . Ale aj tak ....auto za 640tisSK by taketo nieco nemalo mat. Kazdopadne mi spadol kamen zo srdca ..... uz som si myslel , ze slniecko sa podpisalo Taky jsem si toho všiml, ale neřeším to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) Tak to jste mě teda dostali, musím se taky na to zejtra kouknout, mám Octu teprve měsíc, ale tohle jsem nějak neštudoval, jestli je to tam taky Editováno: 13. Prosinec 2009, autor: Cjoctavian citacia predchadzajucich prispevkov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Ahoj,já měl stejný problém ohledně vrzání palubky Vyřešil jsem to tak,že jsem podél celé palubky a čelního skla štříknul pomocí trubičkového aplikátoru WD 4O. A je klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Já mám taky problém jednak mi drnčí ty lamely jak tím proudí vzduch se schránkou....., ale to aspoň vím čím to je a v určitých otáčkách cca kolem 2500 mi drnčí cosi asi za budíkama, nebo někde kolem nemáte někdo typ?? MR2005 Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirMike Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Možná ti drnčí ten držák na parkovací lístky. Mě to dělalo to samý, šel jsem s tím do servisu a zjistili, že je to tohle, což mě vůbec nenapadlo. Zkus tam vrazit párkrát přeložený papírek a uvidíš. Já mám problém, že při jízdě klidně i na uplně rovnym asfaltu mi vrže výdech klimatizace pod oknem. Přišel jsem na to, že když zatlačim na hranu palubovky nad budíkama, vrže to i při stojícim autě. Nevim vůbec, jak to odstranit. Zničil jsem si kvůli tomu tu kovouvou lištu, jak jsem tam chtěl něco vrazit. Do servisu se mi s tím nechce, jelikož už mám po záruce. Nevíte, co s tím? A ještě se chci zeptat, jak rozdělat výplně dveří (MR 04). Našel jsem tu spoustu dotazů na tohle téma, na všechny odpověď, že se to tu řešilo už mnohokrát, ale při sebepečlivějšim prohledávání fora jsem to tu prostě nenašel a ani na netu žádný návod. Díky za vstřícnost:) M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 co takto obcas vystriekat celu palubovku PLAKom? >>PLAK kludne aj do vyduchov a mate po probleme...v lete to vacsinou vrže kazdemu lebo vsetky plasty a tesnenia vyschnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.