Přejít na obsah

Loketní opěrka


Host aka

Doporučené příspěvky

Tak jsem tuhle zaklapl loketní opěrku a koukám, co mi to z ní odletělo. Vypadla taková ta páčka, co je zepředu té opěrky a ta opěrka se tím otvírá a sklápí... :( . Jsou tam svě packy a mezi nima jedna pružinka a jedna ta packa se mi ulomila (nevím tedy, jak se to povedlo..). Nechá se to u dealera sehnat samostatně? A nechá se ev. sehnat ta loketka (nová) bez kovové montáže (už byla nějaká rozvrzaná)...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mel si to slepit, udelal sem to a drzi to a neni to ani videt :D

To máš fuk, těch 70 kč mě snad už nezabije... -_-

Muzes hodit foto toho dilu, nebo te casti loketky co se ti po...? Mam zrejme hodne podobny nebo ten stejny problem. Ja bych asi potreboval cele plastove viko, ale nikdo mi nebyl schopen odpovedet, zda se da koupit pouze toto. Diky predem ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem to tady psal, taky jsem ji musel měnit. Stálo to 69 nebo 79 Kč. Už přesně něvím. Ale .... Kup a dodělej si sám. Musel jsem ji pilníkem lehce upravit, protože tam nešla. V servisu na to koukali jako z jara. Vybalili ještě 2 a ani jedna tam nešla. No, ale když to bylo jen za tak mrzký peníz, tak proč si to nedoladit, ne? :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych se zeptat, jestli jde z Octy vyndat původní loketní opěrka a nahradit jinou, aniž by se něco stalo s plastama? Příjde mi, že je tam jaksi nějak zapasovaná... :unsure: Díky

Je nasroubovana pod plastem ve stredovem tunelu, tudiz jde vyndat a nebude poznat, ze tam byla, nebo datjinou bez problemu. Mluvim o OI po faceliftu... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Před necelým měsícem jsem kupoval jednu z těch dvou plastových krytek - tu plytší. Stála 244Kč. Ta hlubší může být o něco dražší, obě jsou Made in Germany. Bez těch krytek ta loketka vypadá dost blbě - je v celé kráse vidět ta ocelová svařovaná konstrukce vystupující z otvoru po popelníku. Při objednávání krytek je třeba dát pozor na správnou barvu (černá/šedá) podle interieru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče koupě zlomeného otevírání loketky jsem skeptický. Proč? Vycházím ze sestavy která je zobrazena ve firemním návodu k montáži. Celá sestava loketky se skládá z 12 dílů, které se dají objednat. Další drobnější sočástky asi dostupné nebudou. Nejjednodušší bude vznést dotaz v kterémkoli servise Škoda - odd. náhradních dílů.

post-25-1149240069.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

i tak diky za nastineni situace a dal uz to budu resit na prislusnych mistech ;)

Jestli ti de jen o vpredu tu packu tak ta se da koupit, kazdej dil je pod cislem a da se sehnat v skodasalonu, tohle se me taky u stare loketky stalo, dil stal asi 50kc, a taky me vrzala, nova kozena uz nevrze ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...