Tom84 Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Ahoj, čím nejlépe opravím zničený práh od zvedáku?Origo gumovej ochranej nástřik je roztrhanej a pod ním to rezaví.Na zimu jsem to trošku zastřikl bodyčkem od motipu,ale to podle mě nestačí.Teď to chci na jaře opravit ať to dál nekoroduje.Hoďte rady na nějakou pastu na opravu,nebo to mám pořadně očistit a stačí jen to bodyčko?Co je to vůbec za materiál,kterým se to ve výrobě stříká?Dá se to sehnat?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 to víš že se to dá sehnat, přímo ve škodě ale musíš mít kompresor, to není sprej. Záleží jak moc to rezaví, jistotu máš, když to hodíš do škody, zas tolik tě to stát nebude a tam si s tím poradí.. samo že rez odstaň dobře ty, na nich to nech at si poradí s nánosem nějaké antikorozky. Záleží jak moc rezaví 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 25. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Kompresor mám, už jsem si to sřikal zespodu voskem.Já nejsem moc důvěřivej,co si neudělám sám to není v pořadku .Jestli víš jak se to jmenuje tak to písni.Není to moc rezavé prostě jak je to omačkané od zvedáku,tak je ten plastizol rozpraskanej,utrhanej, odchlíplej.Trošku to tam začíná reznout na té hraně prahu kde je to poškozené od zvedáku,tak do chci dát do cajku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Tak co, není tu žádnej karosář?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 (editace) Na spodku auta mas izolaciu vola sa USB hmota od TEROSONU. Strieka to aj SKODOVKA. LINK: http://www.udrzba.cz/good.php?goodId:3449|Terotex-Record-2000-sedy Editováno: 26. Březen 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Na spodku auta mas izolaciu vola sa USB hmota od TEROSONU. Strieka to aj SKODOVKA. LINK: http://www.udrzba.cz/good.php?goodId:3449|Terotex-Record-2000-sedy OK díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardac Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Neviem,ale nebolo by lepsie ak sa to ocisti do plechu nastriekat to nejakym zinkovym sprejom a az potom pouzit tu hmotu a barvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 27. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 No však jasné,tak to mám v plánu,ale napřed musím sehnat tu hmotu co tam davají origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Osobně si myslím že pokud to něčím natřeš tak se to zase sloupne i s tím zinkovým nástřikem.Ten origo nástřik je na čistý plech a na něm nejlépe drží. Pokud to dáš na nějaký podklad tak se to sloupne i ním odskoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Já na tyhle opravy používám gumoasvalt plast a drží perfektně je stále pružnej a dá se nanést silná vrstva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 27. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Já na tyhle opravy používám gumoasvalt plast a drží perfektně je stále pružnej a dá se nanést silná vrstva. Od jakého výrobce?Hoď sem odkaz kdyžtak.Co ta náprava, už jsi na to přišel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Od jakého výrobce?Hoď sem odkaz kdyžtak.Co ta náprava, už jsi na to přišel? Tak jsem napsal špatný název.Jmenuje se to TLUMEX PLAST.Výrobce nepřečtu protože ta plechovka je tak omatlaná,že to není vidět.Má to samozřejmě antikorozivní účinky.Dá se koupit myslím v každé drogérii nebo barvy laky.S tou nápravou jsem na to ještě nepřišel,dělá to i když vycouvám z garáže a zabrzdím,tak to tlumeně lupne jako když se něco našponuje.V těch levých zatáčkách to dělá jen když jsou hodně prudké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 28. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 (editace) Tak jsem napsal špatný název.Jmenuje se to TLUMEX PLAST.Výrobce nepřečtu protože ta plechovka je tak omatlaná,že to není vidět.Má to samozřejmě antikorozivní účinky.Dá se koupit myslím v každé drogérii nebo barvy laky.S tou nápravou jsem na to ještě nepřišel,dělá to i když vycouvám z garáže a zabrzdím,tak to tlumeně lupne jako když se něco našponuje.V těch levých zatáčkách to dělá jen když jsou hodně prudké. Tak si vyměň spojovačky.Mě se todle přesně stejně projevovalo,že při naklonění auta v zátočině v tom luplo a při dobrždování a ůplném zastavení v tom taky luplo.Vyměnil jsem to a byl klid.Vůli neměli moc velkou ale dělalo mě to todle.Kouknu po tom,cos psal.Potřebuju,aby to bylo husté a dala se tam nanést vrstva.Možná koupím od Terosonu ten HS 2000,jak sem házel odkaz Prochy.Bude to asi nejlepší. Editováno: 28. Březen 2010, autor: Tom84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Ahoj, chtěl sem se zeptat mám promáčklej práh na pravý straně u předního a zadního kola, má cenu to rovnat?? bojim se že když do toho šáhnu tak to začne rezavět .... mám koupit nový prah?? děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 jak moc to mas mackle? ja to mel tedko taky prohnute a nakonec jsme to proste vytahali a poslali na lak a vypada to dobre, navic to diky tomu nebude reznout jakmile do toho riznes, tak podle me budes mit problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mad71 Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 (editace) jak moc to mas mackle? ja to mel tedko taky prohnute a nakonec jsme to proste vytahali a poslali na lak a vypada to dobre, navic to diky tomu nebude reznout jakmile do toho riznes, tak podle me budes mit problem Ahoj, jakým způsobem jste to vytahali? Žena mi před týdnem prohla pravý práh Editováno: 20. Červenec 2010, autor: mad71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 no mame k dispozici tuto sadu:http://www.renovator.cz/zbozi/677/renovator-promacklin-start-pdr-start/je to fakt super vecicka, je to strasna piplacka, ale kdyz si s tim clovek da zalezet, tak je to super vec ;)jinak to co mas ty doporucuju bud nechat jak mas, nebo dat do nejaky firmy, kde na tohle maji vybaveni, odhadem bych rekl ze to mas tak na dvojku za opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 jak moc to mas mackle? ja to mel tedko taky prohnute a nakonec jsme to proste vytahali a poslali na lak a vypada to dobre, navic to diky tomu nebude reznout jakmile do toho riznes, tak podle me budes mit problem no mám to asi takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 no na te fotce nejni moc videt, jestli je to jen prohnute, ale to vypada ze to je hle docela hodne, tohle to ja ti fakt nereknu, ja mel spis pohliny v prostredku v boku co udelala matka o sloupky u supermarketu tady na to by se mozna spis stalo za to zeptat vylozene nejakeho sikovneho karosare... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 no ono je to focený z mobilu no je to dcl dost a ve předu na tom samým prahu je to samý. To mě udělala segra když s tím zajela do lesa a spadlo to na pařezy zkusim se někoho zeptaat a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 na mojej octavii je na oboch prahoch prehnuty (ulomeny ,zhrdzaveny ) jarcek na zachytavanie zdvihaku, ,aj pod piralou je uz hrdza z vrchnej strany , planujem vymenit prahy na oboch stranach ale pred tym ich chcem dat pozinkovat , mate nejaky iny napad pripadne radu...??? cena prahu 25 EUR kus cena pozinkovania 5 EUR kus, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs1971 Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 Tak si vyměň spojovačky.Mě se todle přesně stejně projevovalo,že při naklonění auta v zátočině v tom luplo a při dobrždování a ůplném zastavení v tom taky luplo.Vyměnil jsem to a byl klid.Vůli neměli moc velkou ale dělalo mě to todle.Kouknu po tom,cos psal.Potřebuju,aby to bylo husté a dala se tam nanést vrstva.Možná koupím od Terosonu ten HS 2000,jak sem házel odkaz Prochy.Bude to asi nejlepší. Já používám BODY930. Je to hustý na štětec. Drží to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 takže odrhnout to na plech, nastříkat zinkovým sprejem a pak ta hmota co posílal prochy? Nebo jak se to dělá v autorizovaným servosu Škoda, když chce majitel dát prahy znovu do cajku?? Taky se do toho musím pustit.. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_Novak Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Caute, Hladam material na nastek prahov u Oct1. Je to taka biela gumova hmota prelakovatelna! IDE MI o originalitu !!! Nie daku nahradu... Velmi pekne dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Troufám si říct, že slovenštině docela rozumím, ale co to je "nastek" fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.