Přejít na obsah

Klepání v rejdu


Host Makyn20

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám takový problém. Je to asi 3 dny co jsem si všimnul, že když má kola v levém nebo pravém rejdu(tak do třištvrtě nemusí být úplně na doraz,jakoby se otáčím) tak na kostkách se mi ozývá takové klepání duté. Vychází to jakoby od LP kola nebo za budíkama od řízení. Stačí třeba hodně říznout zatáčku v který je nějakej hrbol.Nesetkali jstese stím? Byl jsem v servise, tam zkontrolovali podvozek a vše je prý v pořádku, problém byl když jsem to je s technikem projet tak to nic nedělalo,jestli to bylo tím, že bylo auto víc naložený, nevím. stačí se třeba na kostkách otáčet a trochu kmitat volantem. Je to jakoby stabilizační tyčka nebo jakoby tam přeskakovali nějaký zub(což je blbost ) ale fakt už nevím. jestli to můžou dělat pneumatiky 195 když se spříčej a vyvrujou do horního uložení tlumičů, fakt nevím nebo jestli je to normální a já zase moc řeším. Jsem už ztoho auta unavenej. Vidím to, že tohle je moje 3 a poslední škodovka. :help::feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
Host Makyn20

Dík to budeš hodnej. Já jedu zítra s autem do servisu tak jsem zvědavej. Taky čím vic to pozoruju, tak mi příjde že to dělá tyč od volantu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to vyřešil je to volantová tyč ,měl tam vymačkané to pozdro v te trubce ve kterém je ten tisícihran a klepe to vtom,bylo to slyšet už když si uvolnil nastavování volantu a volant vytáhl na max.tak to šlo vyvolat.takže zítra musíme v práci vyměnit tyč řízení!co ti řekl v servisu?Už jsem se stím setkal dřív když jsem dělal auto jednomu chlápkoj ,tam to ale tak nemlátilo.Pomohla jen výměna ,zkoušel jsem to rozdělat ale nesehnal jsem ty ložiska ani pružinku! -_-

Editováno: , autor: Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Makyn20

Dneska jsem auto předal a jelikož toho tam je víc na reklamaci, tak auto bude v pátek. Ukázal jsem jim to a uvidíme. každopádně hned jak budu vědět, tak dám určitě vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Makyn20

Taky ho mám na generální reklamaci. Výměna předního uložení tlumičů, reklamace tohohle problému - řízení, sedadlo řidiče, kastlík a budou mi měnit zavěšení motoru. No není to nádhera :-))))) člověka by napadlo: Made in China :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mi občas něco lupne od přední nápravy, ale je to slyšet jenom pokud jedu pomalu nejlíp, když je vyřazeno a dojíždim třeba k semaforu. Jak vjedu na sebemenší nerovnost, tak v tom něco klepne a to buď na jedný nebo na druhý straně. Ví někdo, co by to mohlo být. Za pár dnů pojedu na servisku, tak mám zase pár závad na vyřešení, ale mám pocit, že tohle nebudou raději slyšet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Makyn20

JJ oni hold rádi blbě slyší. No dneska mi volal známý ze servisu, kde mám auto na reklamaci a u mě stím klepáním v zatáčkách při nerovnostech byla vule v převodce řízení, tak to prej odstranili. No a měnili mi horní uložení tlumiče a při povolování matice na stabilizační tyčce kus šroubu urvali. Tak na mě zkoušel jako, že byla špatná a že si budu muset koupit novou a když jsem mu řekl, že to není ani měsíc co mi to kontrolovali v servisu a byla v pořádku a není můj problém že tam mají telátka, který utrhnou šroub tak mi řekl, že zavolá do škodovky jestli to půjde na záruku:-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Makyn20

Tak jsem si dnes přivezl auto ze servisu. O ostatních reklamacích se bavit radši nebudu jenom o tom řízení. Vyměnili horní uložení tlumičů, byla prej trochu vůle v řízení ale že by to po opravě vyzkoušeli to né! Tak jsem vzal toho servisáka projet a samozřejmě je to furt to samí, tak napsal do škodovky o radu. Když jsme to projížděli tak jsem slyšel při brždění cvakání od PP kola, jako kdyby kotouč se ozíval tak jsem ho stím hned zase nahnal na zvedák a i když to slyšel tak tam prej nic není ale už to nedělá, sundali kotouč a strhli hrany a ještě něco a už je to dobrý. Prostě kvalita autorizovaných servisů mě zaráží. Nejvíce jsem vybouchl, když mi řekl, že to nemám tak poslouchat, co jsem čekal když jsem si koupil Fabii II, která je to nejlevnější od škodovky(myslel jako typ jinak mám ambiente), tak jsem mu řekl jestli hodlá v tomhle jednání pokračovat, že se obrátím na škodovku v Boleslavi a budu tento problém nadále řešit sní. Ty vado Hyundai, Chevrolet a kupa dalších srovnatelných je o 80 000 Kč levnější než Fabie. Ten mě nas ... do běla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak jsem si postěžoval škodovce přímo. Jde o ten problém, kterej sem popisoval úplně nahoře. Zjistili že je to převodka řízení a že budou muset vyměnit celý řízení. Pane bože je to normální? To auto má najeto jenom 29tisíc km. Doufám,že jsem narazil jenom na nekvalitní kus a za dalších 30tisíc to nebudu řešit znova. Ještě že to je v záruce. nesetkal jste se stím někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...