Přejít na obsah

Ošetření palubky?


Honza7825

Doporučené příspěvky

Ahoj,

rád mám naleštěnou palubovku a tak rád experimentuji s různými prostředky-už jsem kupoval xx spreiů a nic nepomohlo. Potom mi známý doporučil, ať palubovku vyleštím dětsým olejíčkem-no, musím konstatovat-první dva dny se to lesklo nádherně a říkal jsem si, že to snad ani není možné .... ale za pár dní to vybledlo a vypadá to hrozně-takže olejíček nedoporučuji :-) nemáte někdo pls nějaké zaručené dpooručení, které by renovovalo palubovku a nevybledlo? díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja osterum vsetky plasty v interriery asi tak 2-4krat rocne nejakym lacnym sprejom za cca 115Sk a som spokojny viem ze vona ma nazov dark Light, a je super. Plasty sa nelesknu (to ani nechcem) a casom sa to vsiakne.

Inac palubka ak by mala byt leskla, tak ten odraz by bol potom dost neprijemny :angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Pavel Š.

Používám kokpitspray od nějaký italský firmy nebo spray od Škodovky.Neleskne se,pěkně voní a hlavně se na palubku nelepí tolik prach,poněvadž to všechno obsahuje nějaký antistatika.Výbornej je i Coyote a Sonax.Kupuju to na benzínkách nebo v tuningovejch obchodech.Vozím v autě psa,takže o prach není nouze a po tom ošetření se to zdá mnohem lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pouzivam SONAX - matny / houbicka... Naprosta spokojenost... Sprej nesnasim, porotoze mi to ohodi okno a pak to jde blbe dolu... :(

Tak tak, spray mi na palubku taky nesmí. Jednak to ulpí všude možně a také to dělá fleky. Tuhle jsme koupil přípravek od Sonaxu, je to 25 napuštěných hadříků na interiérové plasty a výsledek je super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...