Cjoctavian Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Tie ohnute luce sposobuju, ze disky su mensie...ale asi to budu 17", nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 A tady jsou moje, RONAL 16" s pneu 205/55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Kuci, potřebuji radu, jak myslíte, že budou vypadat Dotz Shurikane v 16" na Fabii.Viděl už někdo v reálu ty kola na Fábce?Jde o to, že je můžu koupit za moc dobré penízky, ale mě se ty kola až tak moc samotné nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 videl som ich na Fabii v 15" a je to hrozny gyc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Mě to taky připadá hrozně kýčovité, děkuji za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Nemáte někdo tyhle kola na autě, zajímalo by mně jak vypadají na autě a ještě se rozhoduji mezi těmito dvěma a nevím jestli dát 16" nebo 17", je to na O1 combi, tmavá modrá metal, 1,8 turbo. Díky za vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 tie na prvej fotke by v 17" vyzerali slusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Na modry to bude moc tmavy, tam bych to nedaval. A za me teda 16" ne-e. Minimalne 17" a vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fojtan Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 je pro oktavii I. generace jiz z vyroby povolen rozmer disku 7x16? (pneu 205, pripadne 215) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 pro nektere ano, jine ne, zaviselo to na vybave a taky u nekterych jestli to byl vyvoz do zahranici... musis se podivat do velkeho technicaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwaser Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Moje origo Škoda 16" a pneu Michelin Energy Save jinak kdyby někdo veděl jaký je název těchto kol tak ho vřele uvítám Zdravím, chci se jen zeptat jaké rozměry pneu to na těchto discích máš? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojte Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 (editace) Přidávám svou trošku do mlýna. Kola nejsou žádné gulerváče, ale za tu cenu jsem prostě musel a nepřipadnou mi na autě nejhorší. Tuto sezonu mám jako letní, zůstanou pak na zimu. A na příští rok budem zvětšovat průměr;) Editováno: 2. Duben 2011, autor: Vojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Héééj, dnes jsem objednal asi stejné a neměl jsem ponětí jak na autě budou vypadat. Paráda, líbí. Jsou to 15ky??? nn to jsou 17ky, předek 8x17 a zadek 9,5x17 Borbet T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 nie je kvoli tomu auto nedotacave? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cyberb0b Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 ahoj mam zalusk na kola YAKUZA JAPAN model KAITEN nezhate je nekdo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 nie je kvoli tomu auto nedotacave? nezdá se mi, že by bylo, sice mam na zadku širší gumy, ale až je dorazim, což nebude dlouho trvat, tak budou předek i zadek 225/45 a bude to v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnalad Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 pridám sa aj ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esn Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Tak jsem se rozhodl přidat i já,Jsou to kola Shaper CHAMP 9,5x17 vepředu i vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esn Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 ještě jedna ze předu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 tak to su poriadne valce Ake su na nich siroke pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esn Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 (editace) Pneumatiky na nich 215/40 tuším a je to jen tak :-) Editováno: 15. Duben 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 tak siroke disky by si zasluzili hadam aj 255/40 R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esn Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 To je pravda ale nejsou na ně finance :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 a hlavně by se asi moc nevešly, já mam 9,5 na zadku a na nich 225/45 a sem tam si to trošičku škrtne, 235ky mi dřeli furt. Jak se vejdou na předek? Já mam 8mi palce a zdá se mi že jen tak tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esn Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 s předkem problém nebyl,spíš ten zadek dělal problémy při náké díře když se to zhouplo a zastavilo se to až o blatník a že někdy to byly šlupy pekelné,ted jsem tam dal borbety 8,5x17 a je to paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.