cerrtinka Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 pešír: no tak by ti přítule dala..to by ti přece určitě nevadilo ..néé to sem vůbec nepatří tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 jinak u mě jestli vše klapne jak má,tak jedu už zítra k večeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Pišlo mi několik dotazů zda beru čepice a klíčenky sebou do Doks. BERU a kdo má zájem, tak se o ně přihlašte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 v tomto počasí je to holé šílenství někam cestovat,nejedu ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Mám smolíčka, nedorazím, autíčko omarodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 hnus pocas. bez nalady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 tak mi to dnes nevyšlo a pojedu snad zítra..ráno dostanu info odkamarádů co tam jsou,jaké je tam počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Dneska tady chčije celý den bez přestávky,Koudy (pořadatel srazu) z toho má hlavu v pejru.Takovýhle počasí nas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 To počasí se snad zlepší.Aspoň ať nechčije A i kdyby jedu ať padaj třeba ojetý gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 (editace) odkud jedeš prosím? Editováno: 15. Květen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 lidiiii nenabral by mě někdo cestou prosím???ale byli by to K.Vary..to asi nikdo tak nejede že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 15. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Tak za půl hodky dudeme vyrážet 120 LS, 1000MB, 1000MBG a Fabia Zatím neprší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 turnov neprší my jedem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 turnov neprší my jedem!!! vemte mě seboůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 do Varů nejedu ale doraž nějak do Mnichova Hradiště nebo do MB a naložíme tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 noo tak kdybych seměla jak dostat do MB nebo tak,tak to rovnou můžu ject do Doks ...nemám jak sakryš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 tak jezděj busy, vlaky, letadla, lodě,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 tak jezděj busy, vlaky, letadla, lodě,.... joo to máš pravdu ale stim než bych se tam dostala tak všichni už jsou z doks pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 a nejsou až do neděle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 a nejsou až do neděle? jsou..ale co sem mluvila s kamarádama co tam jeli tak vesměs všichni už dnes odpolko odjíždí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 njn my vyrážíme!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 tak čau no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 tak nakonec frčííííím tak brzy v doksech naschle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skeda Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Tak uz jsem doma ze srazu,bylo to super az na tu zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Tak nejaky to foto. Plus Skoda muzeum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.