Muraay Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Potřebuju poradit. K rádiu jsem měl ve fábce I přiděláné handsfree Nokia MCC-1, jehož konektory jsem uštípl a zaizoloval. Bohužel na rádiu se mi ukázal nápis "PHONE" a nic jiného mi nefunguje. Nemužu přepnout ani na rádio. Zkoušel jsem odpojit baterku a taky nepomohlo. Mj. radio je Music system 502. Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Brzy budu do své fabie davat symphony a nenašel jsem tu odpověď, nebo sem špatně hledal.... Chci se zeptat v jakém formátu maji být písničky a kolik jich mám max na CD vypálit, aby mi bez problémů hrály...Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Symphony přehrává jen normální audio cd. Vypálit jich můžeš kolik se ti tam vejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Potřebuju poradit. K rádiu jsem měl ve fábce I přiděláné handsfree Nokia MCC-1, jehož konektory jsem uštípl a zaizoloval. Bohužel na rádiu se mi ukázal nápis "PHONE" a nic jiného mi nefunguje. Nemužu přepnout ani na rádio. Zkoušel jsem odpojit baterku a taky nepomohlo. Mj. radio je Music system 502. Dik za rady zůstal ti zapojený mute kabel v iso konektoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Tak už mám symphony cd ve své fabii Naprostá spokojenost s tímto rádiem. Akorát mám jeden problém, kdyz vytáhnu klíč ze zapalování tak se rádio normálně vypne, ale kdyz ho chci zase zapnout chce po mě zase kód. Poradí někdo co s tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 přepojit 15 a 30 žlutý a červený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Tak jsem přepojil na černé svorce konektor č.7 a č.4 a vše funguje jak má Dále jsem dnes zapojil i aux kabel, vše funguje na jedničku mám připojený svůj telefon, přijde mi to jako vhodnější řešení než nějaké USB disky a CD. S tímto rádiem jsem hodně spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosumberak Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Rad bych zde poděkoval uživateli Dula, který mi včera prodal a rovnou namontoval do meho symphony radia aux kabel misto cd měniče funguje to perfektně. Chtěl jsem koupit fm transmitter, ale jsem rad, že jsem to neudělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 No aj ja som mal 2 roky vo Fabii Symphony CD a po dvoch rokoch som ho vyhodil, kým som nezistil,ako hrá v aute Becker Indianopolis s dvomi tunermi, dynamickým ladením staníc, CD MP3, navi atď...Cena síce bola 4x násobok Symphony,ale zážitok je tiež iný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JANIK111 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Dobrý den potřeboval jsem poradit koupil jsem fabii rok výroby 2004 bez radia puvodně tam bylo neorigo radio.Já si sehnal origo symphony vše funguje jak má akorát mě zarazil zaisolovaný modročerný drát mám pocit že je to drát k anténě na pin č5 mám ho tam zapojit.Přikládám obrázek prosím poradte děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braniik Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 (editace) Zdravim mam taku otazocku nechce sa mi mnit radio symphony na CD tak by som tam chcel dat tento kablik bude to pasovat ???? http://www.saunika.sk/aux-adaptery/aux-vystup/aux-vystup-vw---826/ Editováno: 8. Březen 2014, autor: Braniik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braniik Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Rad bych zde poděkoval uživateli Dula, který mi včera prodal a rovnou namontoval do meho symphony radia aux kabel misto cd měniče funguje to perfektně. Chtěl jsem koupit fm transmitter, ale jsem rad, že jsem to neudělal. hm chcem sa spytat na ten AUX kde ste to tam pripojeli ?? da sa kupit koncofka ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) Braniik-Na tom obrázku je redukce pro výstup,třeba pro sub.Ty jsi asi ale chtěl vstup tzv AUX.Prohlédni si strany www.stualarm.cz a vyhledej produkt 55usbvw003 Editováno: 9. Březen 2014, autor: misumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 ....... vyhledej produkt 55usbvw003 http://www.stualarm.cz/produkt/55usbvw003-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-skoda-seat-iso/aux-vstup/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braniik Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Braniik-Na tom obrázku je redukce pro výstup,třeba pro sub.Ty jsi asi ale chtěl vstup tzv AUX.Prohlédni si strany www.stualarm.cz a vyhledej produkt 55usbvw003 neda sa zohnat len konektor ako naprikal ten co som sem dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braniik Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 tak toto by mi mohlo pasovat do toho radia http://www.stualarm.cz/produkt/32504-aux-vstup-blaupunkt-2xcinch-samice/mini-iso/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braniik Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 a toto ? http://www.saunika.sk/aux-adaptery/aux-vystup/aux-vystup-mini-iso-cinch---825/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Vždyt to tam máš v popisku v tom odkazu napsané na co to je. Tak pořád nějak nechápu co hledáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Taky mě tohle zajímá, jak na rádiu poznám, jestli má konektor ISO nebo MOST? Je to pevně dané rokem výroby? Nebo je to tam někde zezadu napsaný? Jinak Fabia 1 s origo Symphony r.v. 09/2007 http://www.zbozi.cz/?q=Adapt%C3%A9r+pro+ovl%C3%A1d%C3%A1n%C3%AD+USB+za%C5%99%C3%ADzen%C3%AD+OEM+r%C3%A1diem+VW%2FAUX+vstup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 ..jednoduše...všechny Fábie první generace mají klasický ISO konektory...druhá generace už má konektor MOST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 No já jen že u těch ISO píšou "do roku 2005" a já mám svoji jedničku z doby, kdy už dávno dělali i dvojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 (editace) U symphony-f1 se to jmenuje mini iso Editováno: 14. Březen 2014, autor: misumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Ok, děkuji, takže tenhle by mohl být ten pravý http://www.autoprofi.cz/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=2360&virtuemart_category_id=1 A jen ještě jeden dotaz, mám zapojenou handsfree Nokia CK 7 W, zůstane tam i ¨nadále, nebo nejspíš využívá stejnou zásuvku a budu ji muset odpojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 stualarm USB flešr má mini iso in a aut pro připojení třeba ještě cd měniče.Ale je trochu dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.