Kubák Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Cauky lidi,mám,asi jako vy všichni problém se SYMPHONY,když do něj zasunu CD,tak hraje zhruba 5 minut a najednou se mi na displeji ukáže ERROR,CD vypne a rádio se přepne do rádiového příjmu,dělá to jak u origo,tak u vypalovaček a přijde mi,že to dělá po zahřátí,zajímavé je,že nejde pouze CD.Prosím všechny o radu.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Cauky lidi,mám,asi jako vy všichni problém se SYMPHONY,když do něj zasunu CD,tak hraje zhruba 5 minut a najednou se mi na displeji ukáže ERROR,CD vypne a rádio se přepne do rádiového příjmu,dělá to jak u origo,tak u vypalovaček a přijde mi,že to dělá po zahřátí,zajímavé je,že nejde pouze CD.Prosím všechny o radu.Díky nejde pouze o prehravani cd? anebo nejde pouze o originalni cd, ale i o vypalovana? nejak jsem to z te vety nepochopil. nicmene by tam mel byt error a cislo. podle vseho to vypada, ze odchazi mechanika ( optika ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 taky si myslim, že by to mohlo bý přehřátím CD.. já třeba když topim, fouká to nejspíš i pod rádio a to je pak fakt horký, o CD nemluvě.. nevim jak je tam to topení řešení, ale fakt mi přijde, jakoby to foukalo snad přímo do radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 uz si to rozchodil ??? ted nedavno jsem se setkal s podobnym pripadem a byl to poskozeny cpu radia ( nebo lepe receno eepromka v tom cpu ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikiva Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Začalo to hrát samo od sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Asi je najivní myslet si, že se symphony prodává s větším výstupním výkonem, že? V návodu je napsáno 4x25W, což je fakt hodně málo když vezmu v potaz, že běžně se autoradia prodávají s výkony 4x55W.. Nikdy dřív bych si nemyslel, že si na symphony tak zvyknu a že mi jeho ovládání a vlastně design a všechno ostatní bude vyhovovat tak, jak mi vyhovuje.. ale ten výkon je fakt velké mínus.. :-( Když máte ve fabii lepší repro než originál škodovácký, hraje to líp než o orig.? Je tu třeba někdo kdo má vytlumené dveře, vyměněné repro a symphony? Jak je na tom v porovnání s orig. repro bez vytlumení dveří? Nechci do auta cpát woofer, ale symphony bych rád zachoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) Běžná rádia mají třeba 4x50W (ale MAX. - skoro nic nevypovídající údaj), jejich RMS ("trvalá") hodnota je tak 4x22W (a ta je důležitá). Tak bacha na to. Takhle se nás snaží č***ci ochcat... Která z těchto hodnot je těch 4x25W? PS: S novýma reprákama nebo rádiem ti to bude hrát (třeba) "lépe", ale moc nepočítej, že hlasitěji. To bys musel mít zesík. Basy snad přibydou (měli by) vytlumením (doufám), pokud dáš nový repro. Sorry, že pořád něco melu Editováno: 22. Únor 2008, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 NNNTomas: no já jsem rád, že meleš.. Hlasitěji to už ani není potřeba, to stačí bohatě.. Tak to v tom případě jetsli je to, jak píšeš, bych asi nechal symphony a jen provedl to vytlumení a výměnu za lepší repro.. Právě že si od toho vytlumení slibuju lepší basy a hlavně i při nižší hlasitosti samozřejmě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limuhob Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Ahoj, již skoro týden jsem majitel radia Symphony, zajimala by mne take moznost propojení s MP3. Chtěl bych se Vás zeptat, zda nemate nekdo zkušenost s tímto. http://www.aukro.cz/item328445371_adapter_...da_vw_audi.html dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Ahoj, již skoro týden jsem majitel radia Symphony, zajimala by mne take moznost propojení s MP3.Chtěl bych se Vás zeptat, zda nemate nekdo zkušenost s tímto. http://www.aukro.cz/item328445371_adapter_...da_vw_audi.html dekuji. zkus vicemene je to to same, co je tu popsane. akorat to nekdo, kdo to zkopcil, prodava za love. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limuhob Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 zkus vicemene je to to same, co je tu popsane. akorat to nekdo, kdo to zkopcil, prodava za love. Měl bych ještě k tomu takový dotaz. Nevíte náhodou, co by mohlo být toto za kabel a kam se dá zapojit. Asi to bude nějaké ukostření. Nechtělo by se mi zatím moc šahat do elektriky. přeci jen je to ještě v záruce. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Měl bych ještě k tomu takový dotaz. Nevíte náhodou, co by mohlo být toto za kabel a kam se dá zapojit. Asi to bude nějaké ukostření. Nechtělo by se mi zatím moc šahat do elektriky. přeci jen je to ještě v záruce. Díky je to klasicka zem, protoze novejsi vw radia nezemni changery. predpokladam, ze je to z duvodu toho, ze changer by mel byt napajen externe pres pojistku a tak aby nedoslo pri zkratu k slusu pres samotne radio. bez tohoto uzemeni toto nebude fakcit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limuhob Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 je to klasicka zem, protoze novejsi vw radia nezemni changery. predpokladam, ze je to z duvodu toho, ze changer by mel byt napajen externe pres pojistku a tak aby nedoslo pri zkratu k slusu pres samotne radio.bez tohoto uzemeni toto nebude fakcit. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Neviete ako a ci vobec sa da pri prehravani z CD (aj mp3) pauzovat ? Tatko mal trefnu poznamku: Vypnut/zapnut radio ... ale nieje nieco jednoduchsie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Filini: Toto veru nešlo, jedine prepnúť na rádio a stíšiť zvuk - takto som to robieval ja pri telefonovaní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira 19 Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Bude Symhony s c. 0006060A psat na maxiku nebo ne? pPo odpojeni budiku a zapojeni radio a maxik se mi rosvitila zavada airbegu je to normalni nebo jsem nekde udelal chybu? Dik Mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 asi jsi zapnul klíček bez zapojených budíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.i.k.i. Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Je mozne použít i měnič Panasonic DP801 na 8CD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Orsag Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Me v sobotu dodelaval maxik Honza s palubnim pocitacem a tempomatem. Radio mi na maxiku taky neukazuje, mam cislo bez koncoveho pismene. Honza rikal, ze nejde po Canu. Kdyz ale bylo zapli radio, tak se mi na maxiku nechtelo ukazovat auticko, kdyz otevru dvere, tak jsme radio odpojili (propojeni mezi maxidotem) a uz maxik reagoval na otevreni dveri. Zaver je, ze radia bez koncovych pismen fakt na maxik nejdou. Delalo to s tema dverma i nekomu jinymu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 řekl bych, že jste radio nakodovali na 00405, vrátit zpět na původní hodnotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dosinek Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 (editace) zdravim chci se zeptat da se na symphony s cd, pripojit zesilovac a subwoofer. pokud ano prosim o radu Editováno: 6. Červen 2008, autor: dosinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 jasně, kup si konektorovou redukci - má dvoje cinche a kablík (řízení zesíku) toť vše http://www.rapid-autohifi.com/store/goodsd...ID=mini_iso_rca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 každé fabia Symphony jde po Canu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dosinek Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 jasně, kup si konektorovou redukci - má dvoje cinche a kablík (řízení zesíku) toť vše http://www.rapid-autohifi.com/store/goodsd...ID=mini_iso_rca diky za radu ale nejsem z toho moc moudrej, netusim kam to mam zapojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 zezadu do radia je tam 2x iso konektor a ty máš obsazený a pak tam máš volný tři části miniISO a tohle je jedna z částí (zelená, žlutá a modrá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.