JayBee1 Vloženo 29. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2017 (editace) Máte někdo představu, kde přesně se zapíná/vypíná EDS (elektronická uzávěrka diferenciálu)? Prošel jsem ve VCDS 16.8.3.1 jednotku ABS-brzdy, ale label na EDS jsem nenašel, což není divu, když na většinu bitů labely nejsou. Edit: EDS je u F2/R fl součástí ESP, takže ho není potřeba dokódovávat. Vyzkoušeno ve svahu s mokrou trávou, funkční. Dokódovat lze XDS. Editováno: 13. Listopad 2018, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslavbielicky Vloženo 6. Září 2017 Sdílet Vloženo 6. Září 2017 chcem sa spýtať aká BCM jednotka pre system komfort s najvyššou výbavou sa dá nainštalovať do Fabie II MR2012. Ja som zatiaľ našiel 6R7 937 087 P. Ďakujem za informáciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Pánové a dámy,potřeboval bych poradit kam hodit kod chyby co mi ukazuje VCDS. Zkoušel jsem tady hledat ale topic na téma chyb a jejich řešení mi nějak uniká. Na fabia 1 mají vyvěšené téma ale na dvojkovou jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Dej to SEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Díky Pawouku,asi blbě hledám.Stydím se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Ani nemusíš, trochu jsem tomu upravil název - ten původní totiž nebyl úplně jednoznačný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Ahoj, po výměně BCM 6R7 937 087P se po zapnutí parkovacích světel rozsvítí budíky, rádio a ovladače ventilace s cca 2sek zpožděním (vypínače svítí ihned po zapnutí). Ví prosím někdo kde nastavit v BCM, aby se vše rozsvítilo zároveň? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Taky mi to takhle dělá už z výroby,rozsvítí se to se spožděním. Mám fabii FL 2013 r.v. Takže to asi bude normální. Proč ti to vadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Ja jsem dodelaval mlhovky a stejne mam jako vy. Kdyz jsem dodelaval tempomat vcetne s BCM to taky zustalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 (editace) Smazáno Editováno: 11. Říjen 2018, autor: Anderson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 (editace) Byte 11: - bit 6 – Lamp Diagnostics for Back-up Light active - bit 7 - Lamp Diagnostics for License Plate Light active Byte 16: - bit 4 - Lamp Diagnostics for Low Beam active - bit 5 - Lamp Diagnostics for Rear Fog Light(s) active - bit 6 - Lamp Diagnostics for (Separate) Daytime Running Lights (DRL) active - bit 7 - Lamp Diagnostics for Hight Beam active Byte 19: - bit 4 - Lamp Diagnostics for Turn Lights active - bit 5 - Lamp Diagnostics for Fog Lights and/or Cornering/Turn Lights active - bit 6 - Lamp Diagnostics forTail Lights active - bit 7 - Lamp Diagnostics for Brake Lights active niekde sa však riešilo, že je to presne podľa logike - teda ak to chceš mať zapnuté, musia byť nulové hodnoty (zrušiť zaškrtnutie) edit: pozri si toto: prípadne riešili sme to od príspevku Editováno: 15. leden 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 (editace) Smazáno. Editováno: 11. Říjen 2018, autor: Anderson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Ahoj je tu někdo ochotnej na kódování Říčany u Prahy a okolí. F II 2013 Monte Carlo bez maxi dotu. Aut. Zamykání, a co dalšího půjde. Dík Slávek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mati-cb Vloženo 12. Květen 2018 Sdílet Vloženo 12. Květen 2018 Nevím, do jakého téma přesně zařadit svůj dotaz, zkusím tady... Na jiném místě řeším problém s brzdovým spínačem a chybou 00526. V té souvislosti mě trápí ještě jedna věc... začal se mi ukazovat nesmyslný datum u chyby: 00526 - Brake Light Switch (F) 008 - Implausible Signal Freeze Frame: Fault Status: 01101000 Fault Priority: 3 Fault Frequency: 1 Reset counter: 23 Mileage: 107811 km Time Indication: 0 Date: 2054.14.05 Time: 15:35:35 Dřív se mi zobrazoval správný datum i čas, teď souhlasí jen čas. Jediné, co jsem dělal, tak bylo nulování servisního intervalu po výměně oleje a pak se mi vybila baterka. Nevíte, jak to srovnat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Lednický Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Zdravím potrebujem radu, na Rj 519 mi nejde na pine B 28 napätie neviem kam to mám napísať, ale potrebujem radu ako to vyriešiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovosice Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Zdravím, věděl by někdo, jak řídící jednotku nakódovat tak, aby chyba nebyla (Roomster 1,2 TSI, r. v. 2015) Adresa 19: CAN Gateway (J533) Labely: SVO\6N0-909-901-6R.clb Řídící jednotka SW: 6N0 909 901 HW: 6R7 937 087 R Díl: GW-K-CAN TP20 H30 0570 Revize: -1------ Kódování: 832200 Dílna #: WSC 00000 064 36580 VCID: 70EEE85CA3A312C119-8024 1 nalezena chyba: 01044 - ridici jednotka chybne kodovana 000 - - info o závadě: Stav závad: 01100000 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Počítadlo resetů: 251 Kilometry: 32426 km Indikace času: 0 Datum: 2019.03.31 Čas: 11:42:28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 A důvod chyby ? Ty jsi něco na autě měnil nebo přidával ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovosice Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 před 3 hodinami, kecka napsal: A důvod chyby ? Ty jsi něco na autě měnil nebo přidával ? Díky, že si se ozval. No, asi před třemi lety jsem přidával tažné zařízení (PROF SVAR s. r. o.), a ta elektrokabeláž byla dost drahá. Byla k ní "krabička", nevím, zda to byla, či nebyla řídící jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Tak se podívej v CAN jestli ji máš přidanou nebo ne... chyba se objevila až teď ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovosice Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 před 54 minutami, kecka napsal: Tak se podívej v CAN jestli ji máš přidanou nebo ne... chyba se objevila až teď ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovosice Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Čau Kecka, asi jsem se ukliknul, tak promiň. Nyní k tématu. Ta chyba je tam dlouho (cca 3 roky). Nejspíš máš pravdu v tom, že tažné zařízení není zaregistrované ani nakódované. Problém je ten, že nevím, jak na to. Mám 17.1.3. v CZ. Koukal jsem, že tažné zařízení má adresu "69", t. č. to není zafajknuté, bojím se to zafajfkovat a nakódovat, abych něco nezmršil. Pak jsem taky šatcoval ve zmíněné verzi, ale nevím jak zaregistrovat tažné zařízení, to se mi nepodařilo najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Normálně to zafajfkni a ulož... v seznamu jednotek v CAN a uvidíš pokud nepomůže dáš zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovosice Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Kecka, ještě jednou dík, najedu tedy na adresu "19 CAN Gatavey", vyhledám "69 funkce přívěsu ", zafajfkuju a dám kódovat. Mrknu na to příští týden a dám vědět., jak jsem, dopad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovosice Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Poděkování Keckovi, dnes se mi podařilo nakódovat tažné zařízení přes "19" a "69". Všechny adresy ve skenu jsou bez chyby. Doufám, že až zapojím přívěsný vozík, tak všechno bude svítit a blikat, tak, jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Podarilo sa niekomu na Roomstri/FII rozchodiť s tým ELM327 adaptérom(Carista) hill hold assist? A niečo také ako rozsvietenie hmloviek pri zaradení spiatočky to asi nebude vedieť, a coming/leaving home sa mi po aktivácii nepodarilo rozchodiť ani keď som stlačil diaľkové, čo by malo ísť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.