kops Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Zdravím, nevíte náhodou někdo originální katalogové číslo na spodní díl spínací skříňky starší typ ? Nové provedení je 4B0 905 849 a našel jsem číslo 4A0.905.849 B. Nevíte co to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Zdravím, nevíte náhodou někdo originální katalogové číslo na spodní díl spínací skříňky starší typ ?Nové provedení je 4B0 905 849 a našel jsem číslo 4A0.905.849 B. Nevíte co to je ? je to podle roku výroby, resp. výrobního čísla auta ten díl 849 je do výr čísla: 1U-W-045381 a 849B je od 1U-W-045382 ty pomlčky jsou čísla nebo písmena, ale nepodstatná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Kamarád má OI r.v.96 a přestal mu držet klíč v poloze zaplého zapalování, prostě se klíček vrátí do polohy vyplého motoru. Měl někdo tento problém, jde to snadno opravit, nebo se musí měnit celá spínací skříňka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 musí se vyměni spínací čás co je za spínačkou - samonej zámek nemá v sobě prúžinu/ aretaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Vyměňte ořech a bude bez problému jak píše Vaša, stojí 300-500kč jak kde, musí se sundat plast pod páčkama a drží k tubusu dvouma červíkama zalitýma červenou barvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Díky, zkusíme to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRendl Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Zdar Pánové. Prosím o radu. Při zařazení zpátečky občas chcípne motor. Stává se to čím dál častěji. Někde sem se dočet že to dělá špatná spínací skřínka. Co vy na to. Dík za rady. Mám 1,9 TDi 81KW AHF rok 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 tento problém sem řešil na GIV a bylo to tou el. kostkou spínačky. začalo to taky občas, pak už to nešlo projistotu nastartovat vůbec. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 se zpátečkou to nijak nemůže souviset nebo by s tím souviselo vše co zapneš v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 vašo, vím o čem mluvím. zapl jsem zapalování na kontrolky, zařadil sem zpátečku a všechny kontrolky zhasly, ale to už bylo další stádium toho jak to po zařazení zdechalo, to už to nešlo nastartovat vůbec. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 jak psal vasa, to by to pak chciplo pri jakykoliv spotrebe elektriny, kdyz napr. zapnes vetrak, nebo slapnes na brzdy - ty zerou vic nez zpatecky nejak se mi to nezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRendl Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Dík za odpovědi. Zkusim tu spínačku a dám vědět jestli to pomohlo. Jinak kontrolky někdy po zapnutí klíčku poblikavaj, tak snad to bude ono. Součástky kolem el. asi origo že. Těch náhražkovejch šmejdů z Číny se docela bojim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 pokud ti to blbne při zařazení zpátečky je vadnej spínač zpátečky má zkrat a při zkratu zhasne přístrojovka nejsnáz to zjistíš tim že odpojíš spínač zpátečky když to přestane je jasno spínač zpátečky vadnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRendl Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Tak sem si koupil dnes spínačku za 700,-. Rozebral sem to a zjistil že mě prodali neco jinýho (Auto kelly). Když sem tam vrazil starou zpět tak to začalo blbnout ještě víc. Při pomalém otáčení klíče v zapalování v jednom bodě rozsvítěj kontrolky a o kosek dál zase zhasnou. Takže to vypadá opravdu na tu spínačku. Asi bude vychozená. A proč to dělá zrovna při zpátečce, tak z toho sem taky jelen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRendl Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Tak spínačku mám přehozenou a všechno maká jako nový. Ještě jednou dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 je to hold divný, nevím proč ale začne se to projevovat na té zpátečce takže teorie o tym, že by to dělalo i při zaplé klimě apod prostě co odebírá jsou pasé. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 U Octavie r.v. 1997 mi jde spatne otacet spinackou do prvni polohy. Zamek volantu je uvolneny a stejne nejde otocit klicem podobne, jako by byl volant zamceny. Jde to bud silou a nebo neustalym kroucenim. Protoze jsem chtel stejne menit zamky, vymenil jsem i zamek spinacky, sice to pomohlo, ale asi jen na 3mesice (divny) a ted to dela zas. Pomuze vymena spinaci casti - orechu? Pry se delaji dva typy, muzu nejak poznat jaky je v tehle Octavce, aniz bych to musel rozebrat? Nekde na foru jsem cetl navod, jak na vymenu orechu, nevite kde je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Potřebuju poradit. Když dám klíč do spínací skříňky,a chci otočit zapalování,musím hejbat volantem,aby se klíč pootočil. V čem je problém,stačí vyměnit jen spínací skří\ńku,nebo to je něco jiného. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 podle me ne, problem bude v casti co je pevne pridelana k volantovy tyci, v zamku volantu, to s vlozkou zamku, ani se spinacim orechem nema nic spolecnyho To ze to nejde odemknout, pokud se volant snazi otacet a drziho cep zamku, je normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 :doh :doh :doh Problém není v ničem Zámek se zamkne pootočením volantu. Ten se pak snaží vrátit do původní polohy a "tlačí" na zámek, takže nejde pootočit. Volantem ho "uvolníš" aby šel lehce. To je jako kdybys vytahoval dveře z pantů a vysel na nich. Taky by šly těžko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 (editace) u kamose taky na oktavce to jde pekne pootocit volantem a pak klickem,ale u me to je nekdy jak pri zapase,skoro na zlomeni klicku. takze asi bude problem nekde na te tyci od volantu,s tim asi nic neudelam :-( Editováno: 16. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 z jakého důvodu mají novější auta, jako třeba Octavia spínací skříňku integrovanou ve sloupku volantu a nemají ji vedle sloupku volantu, jako např. Felicia? Je to z bezpečnostních důvodů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Protože u Octavie je volant stavitelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M1kro Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Caute, na mojej Octavii 1 mi nedavno pri startovani praskol ten kovovy vybezok, ktory otaca spinacou skrinkou. Kedze ta vec na obrazku sa neda samostatne kupit, narezal som v mieste zlomu zavit a nasroboval tam novy opracovany trn. Po zmontovani vsetko funguje v poriadku, akurat mi po vytiahnuti kluca stale hra radio, ktore sa predtym vyplo. A ked zabudnem vypnut svetla, tak po vytiahnuti kluca mi to ten bzuciak nesignalizuje, predtym to fungovalo. Ziadne kabliky som inak neprepajal, vsetko je tak, ako bolo. Neviete, v com moze byt problem? Diky moc vsetkym za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.