Červen 12, 201510 r sundas sterace, potom z te listy vytahnes to gumove tesneni a zacnes opatrne tahat ten plast pod oknem, bacha na prostředek tam jsou spojene tak at se ti to neurve potom to totiz odstava
Červen 13, 201510 r To jsem všechno udělal. Ale ten plast je ke sklu snad přilepenej. No nic. Budu to zkoušet dál, snad to nějak vyviklám.
Červen 13, 201510 r Čím víc opatrně to budeš dělat tím hůř. Tyhle plasty potřebujou "vytrhnout" jinak se s tím budeš dlouho trápit bez úspěchu.
Červen 13, 201510 r Já ty plasty dával nové, gumička pod sklem byla v háji a plast na straně filtru prasklý. Páčil jsem to myslím zespodu - nadzvihnul poblíž místa co se překrývají, narval něco jako plochý šroubovák až nahoru a otočil ho, až plast kousek povyskočil... a taky jsem to nadzvihoval i z druhé strany uplně od kraje, ale už nevím, která strategie byla úspěšnějsí . V každém případě tu drážku pak vyčisti a namatlej vazelínou, příště to půjde ven o dost lépe.
Srpen 21, 201510 r Zdravím,měl jsem problém také se zatuhlými stěrači.ale byl jsem nucen koupit celý nový mechanismus.Když jsem to dal celé do kupy a dal tam stěrače tak mi vždycky po dojezdu sjedou o kus dolů na ten černý plast a když je dám o něco víš tak je mám zase moc vysoko na skle.Nevíte někdo co s tím?
Srpen 21, 201510 r Ahoj, měl jsem podobný problém na babičce Octě a bylo to tím, že to byla Čína z Kelly! Reklamoval jsem to a doplatil jsem za origo a byl klid!
Červenec 3Čvc 3 Zdravím,zasekava se mi přední stěrače, normálně stírá a zasekne se ve prostřed ona, nevíte co by to mohlo být? Moturek??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.