Přejít na obsah

zadní reproduktory

kosta

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

tak už mám konečně hotovo (dostal jsem se na to až teď v sobotu), všechno celkem v pohodě, tahání kabelů pod plasty také OK(bez oddělávání, jen sem je podhrnul) dokonce i na konektoru bez vypichováku jsem byl úspěšný, ale za to s repro jsem si dal.

Koupil jsem na radu Igora v příspěvku "jaké repro dozadu - kombi" oválné 4"x6" a musím říci že jsem musel upravovat uchycení abych je tam dostal. A pak když jsem napasovával celé plasty zpět tak to také bylo naknap.

Takže prosím vás, kdo budete chtít dodělávat do kombi do origo mřížek repráky, NEKUPUJTE OVÁLNÉ 4"x6" zbytečně si to zkomplikujete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím platem do kombíku (pokud auto má sloužit jako kombík) je to naprostá hovadina! Ta roleta je oproti platu třeba ve Felicii kombi či Formanovi k nezaplacení.

O pár příspěvků jsem sice psal, že je to "ideální řešení" ale měla to být IRONIE. Netušil jsem, že pak se mnou někdo začne souhlasit :D

Editováno: , autor: Wittmann
Odkaz ke komentáři

S tím platem do kombíku (pokud auto má sloužit jako kombík) je to naprostá hovadina! Ta roleta je oproti platu třeba ve Felicii kombi či Formanovi k nezaplacení.

O pár příspěvků jsem sice psal, že je to "ideální řešení" ale měla to být IRONIE. Netušil jsem, že pak se mnou někdo začne souhlasit :D

Já s tim souhlasil z pohledu ozvučení auta a né z praktických důvodů (náklad...) :unsure: kol7 ;)

Odkaz ke komentáři

nejsem žádný HIFI odborník, ale řekl bych že stíněný se použije v případě zesilovače, dvojlinku pokud to taháš z rádia přímo na reprák

Přesně tak,na nf signál z rádia do zesilovače se musí použít stíněný kabel(konektory cinch),kdežto k reprákům normální dvoulinka o vhodném průřezu (z norm. rádia stačí 2x1,5 až 2,5mm,z výkonnějšího zesiku 2,5-4mm).

Odkaz ke komentáři

Zdarec, jsem v tehle vecech uplnej trouba, tak sorry ze se ptam na pikacovinu. Uz mam vzadu repraky, ted je jenom pripojit, takze natahnout kabely vim jak, dokonce i vim jak je zapojit do ISO konektoru :laugh.gif ale nevim jak se k nemu dostat, odmontuju tu schranku pred spolujezdcem pomoci tech peti sroubu a tam uz to bude videt??? Diky moc.... :palec2:

Odkaz ke komentáři

Ten ISO je strčenej v radiu a z boku od schránky od spolujezdce se k němu nedostaneš, teda pokud nemáš hadí ruku.

Aha, tak tu schranku nemusim davat dolu? Ja jenom ze jsem koukal do manualu na radio a tam je ten konektor v radiu jak ty rikas, z nej vede svazek kabelu k dalsimu velkemu konektoru a do nej bych prave ty repraky mel pripojit svorkovnicemi.. :unsure:

Odkaz ke komentáři

Ten ISO je strčenej v radiu a z boku od schránky od spolujezdce se k němu nedostaneš, teda pokud nemáš hadí ruku.

Aha, tak tu schranku nemusim davat dolu? Ja jenom ze jsem koukal do manualu na radio a tam je ten konektor v radiu jak ty rikas, z nej vede svazek kabelu k dalsimu velkemu konektoru a do nej bych prave ty repraky mel pripojit svorkovnicemi.. :unsure:

To je sice pravda,ale i k tomu druhýmu konektoru(iso) se dostaneš jedině přes rádio -_-

Odkaz ke komentáři

To je sice pravda,ale i k tomu druhýmu konektoru(iso) se dostaneš jedině přes rádio -_-

No jo, ja psal ze jsem na tohle lemra.... takze vyndam radio a vytahnu ten svazek na kterym je iso a pripojim to na nej... tak proc jsem tu nekde cetl ze se musi vyndavat ta prihradka ? :blink: ale jinak moc dik -_-

Editováno: , autor: Farnell
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...