luke Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Moje TDI uz zacina rano chudak brecet ze musi startovat na dva valce tak ho chci usetrit a vymenit zhavici svicky uz sou fakt kaputt, ale jaky koupit? co doporucujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dussič Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 To co tam má být, takže BOSCH. Cena v ATUOKELLY asi 320.- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 to vim ze tam muzu dat origo, ale naky jiny, lepsi, nedela nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 to tam máte mráz??? Tdi od 5 stupňu nad nulou nežheví!!! jestli dlouho točí, tak možná starter, předvstřik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 To co tam má být, takže BOSCH. Cena v ATUOKELLY asi 320.- Kč. já kupoval za 195,- ks Bosch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 jo, a startovalo mi to jen na tlaky, tj. s kaput všema 4 žhavičkama i v -19°C!!! Tak bych problém hledal jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 jo, a startovalo mi to jen na tlaky, tj. s kaput všema 4 žhavičkama i v -19°C!!!Tak bych problém hledal jinde. Ale uvědom si, že ty máš nejlepší auto ze všech aut na světě. Tobě to startuje bez žhavení při mínus teplotách, naftu ti to nežere ale skoro vyrábí atd. atd. atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Kup Bosch, nejsou vubec spatny, a mas vystarano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttommirs Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Bosch 0 250 202 022 doporučená koncová cena Kč 307,--. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 jeste sou dobry berutky nebo tak nejak se menujou a jeste sou jedny a sou prej jeste lepsi ale ty nevim jak se menujou rikal me to kamos co dela v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 tak sem mu volal a nejlepsi sou BERU :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 a jak je to s tim nezhavenim od +5 stupnu? to znamena, ze ted, kdyz je teplo nemusim cekat nez zhasne zhavici kontrolka? proc se teda vubec rozsvicuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 nerad bych aby to upadlo v zapomneni, docela me to zajima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Moje TDI uz zacina rano chudak brecet ze musi startovat na dva valce tak ho chci usetrit a vymenit zhavici svicky uz sou fakt kaputt, ale jaky koupit? co doporucujete? Urcite ber BOSCH.Je to na tutovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Moje TDI uz zacina rano chudak brecet ze musi startovat na dva valce tak ho chci usetrit a vymenit zhavici svicky uz sou fakt kaputt, ale jaky koupit? co doporucujete? Prosímtě než s tím budeš něco dělat , tak si ve starších příspěvcích fora najdi jak změřit žhavicí svíčky jestli jsou dobré. V některém příspěvku se správně píše, že octa nad 5 stupňů nežhaví. čidlo teploty dává povel řídící jednotce ke žhavení. Jinat svíčky Bosch (čísló tu již někdo citoval) nebo BERU Beru 0 100 226 227. Je to rovnocenné jestli jedna nebo druhá značka. I z provýroby bývají oba typy. V tvém případě a špatných startech v tomto období bych hledal příčinu někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 neboj, svicky jsem si promeril uz davno, rikam ze jsou dve spatny s tim zhavenim nevim, vim jen ze na podzim jsem mel stejny problem - vymenil jsem je a startovalo to jak vino.... koupim vsechny ctyri novy Bosch a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 neboj, svicky jsem si promeril uz davno, rikam ze jsou dve spatny s tim zhavenim nevim, vim jen ze na podzim jsem mel stejny problem - vymenil jsem je a startovalo to jak vino.... koupim vsechny ctyri novy Bosch a hotovo že by ti po půl roce odešli žhaviče? kolik jsi najezdil? Pokud ti opravdu odešli hledej chybu jinde, třeba si tím ušetříš nákladnější opravu jako jsou např. propálený písty od špatnýho rozstřiku atd. Jinak ty žhaviče kvalitně vyjdou nastejno a jestli myslíš že existujou nějaký tzv. tuningový jak se říká a každej zasvěcenej ví jak se věci u zapal. svíček mají tak o takových dieslových jsem ještě neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 neboj, svicky jsem si promeril uz davno, rikam ze jsou dve spatny s tim zhavenim nevim, vim jen ze na podzim jsem mel stejny problem - vymenil jsem je a startovalo to jak vino.... koupim vsechny ctyri novy Bosch a hotovo že by ti po půl roce odešli žhaviče? kolik jsi najezdil? Pokud ti opravdu odešli hledej chybu jinde, třeba si tím ušetříš nákladnější opravu jako jsou např. propálený písty od špatnýho rozstřiku atd. Jinak ty žhaviče kvalitně vyjdou nastejno a jestli myslíš že existujou nějaký tzv. tuningový jak se říká a každej zasvěcenej ví jak se věci u zapal. svíček mají tak o takových dieslových jsem ještě neslyšel. já právě na podzim měnil jen ty dvě špatný a teď jsou v háji ty druhý dvě.... předtím nevím ani kdy naposledy měněno takže pevně doufám že to jsou jen žhaviče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 a jak je to s tim nezhavenim od +5 stupnu? to znamena, ze ted, kdyz je teplo nemusim cekat nez zhasne zhavici kontrolka? proc se teda vubec rozsvicuje? Nemusíš. Je to napsané v návodu k obsluze (O1). Krátce po zapnutí "zapalování" se pro kontrolu rozsvítí všechny kontrolky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 ma nekdo moznost za levnejsi cenu ty BERU svicky nez ve skodovce? tam chtej za jednu 719Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 jeden poznatek.Pokut ráno startuji okamžitě,ale opravdu okamžitě,tzn na jedno rychlé okamžité otočení klíčku,vůbec nehledím na kontrolky tak auto okamžitě bez známky pochybění startuje ihned.Toto mi dělala i předchozí Octávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 neboj, svicky jsem si promeril uz davno, rikam ze jsou dve spatny s tim zhavenim nevim, vim jen ze na podzim jsem mel stejny problem - vymenil jsem je a startovalo to jak vino.... koupim vsechny ctyri novy Bosch a hotovo že by ti po půl roce odešli žhaviče? kolik jsi najezdil? Pokud ti opravdu odešli hledej chybu jinde, třeba si tím ušetříš nákladnější opravu jako jsou např. propálený písty od špatnýho rozstřiku atd. Jinak ty žhaviče kvalitně vyjdou nastejno a jestli myslíš že existujou nějaký tzv. tuningový jak se říká a každej zasvěcenej ví jak se věci u zapal. svíček mají tak o takových dieslových jsem ještě neslyšel. já právě na podzim měnil jen ty dvě špatný a teď jsou v háji ty druhý dvě.... předtím nevím ani kdy naposledy měněno takže pevně doufám že to jsou jen žhaviče proč jsi nevyměnil všechny najednou? trochu v tom postrádám logiku v přirovnání k ponožkám si taky určitě neměníš jen jednu ale obě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 neboj, svicky jsem si promeril uz davno, rikam ze jsou dve spatny s tim zhavenim nevim, vim jen ze na podzim jsem mel stejny problem - vymenil jsem je a startovalo to jak vino.... koupim vsechny ctyri novy Bosch a hotovo že by ti po půl roce odešli žhaviče? kolik jsi najezdil? Pokud ti opravdu odešli hledej chybu jinde, třeba si tím ušetříš nákladnější opravu jako jsou např. propálený písty od špatnýho rozstřiku atd. Jinak ty žhaviče kvalitně vyjdou nastejno a jestli myslíš že existujou nějaký tzv. tuningový jak se říká a každej zasvěcenej ví jak se věci u zapal. svíček mají tak o takových dieslových jsem ještě neslyšel. já právě na podzim měnil jen ty dvě špatný a teď jsou v háji ty druhý dvě.... předtím nevím ani kdy naposledy měněno takže pevně doufám že to jsou jen žhaviče proč jsi nevyměnil všechny najednou? trochu v tom postrádám logiku v přirovnání k ponožkám si taky určitě neměníš jen jednu ale obě předtim sem vyhrabal doma akorát poslední dvě tak sem vyměnil jen ty co byly špatný... ted už to vyměnim všechno, jen bych rád za nějakou příznivěší cenu než 4x720... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 jeden poznatek.Pokut ráno startuji okamžitě,ale opravdu okamžitě,tzn na jedno rychlé okamžité otočení klíčku,vůbec nehledím na kontrolky tak auto okamžitě bez známky pochybění startuje ihned.Toto mi dělala i předchozí Octávka. tak to sem jeste nezkousel, zejtra rano to prubnu, to sem zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Zdar - kde přesně ty žhavící svíčky najdu? Nechci s takovou prkotinou do servisu a vyměním si je taky a sám...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.