Přejít na obsah

omezovač zadních dveří


vlasta1950

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Zdar Vlasto, tak to mam za sebou, no ale byl to porod. Asi vsechno. Nejdriv packa, jsem si ji pekne rozvrtal sroubovakem, az napodruhy jsem zjistil, ze ta zapadka je zezadu a jde dolu uplne lehce. Pak sundat tapec. No nic moc, stredni vyztuha mi praskla, da se i bez toho, ale chci to mit v cajku, tak jedu zitra rano za borcem co to svaruje, no a pak vymena toho omezovace, prostor je uplne malinkej, ale proste mam to vse zpet a chodi to. Nejhorsi je poznat kde se co ma zapacit, pak uz je to malina. No ale ten novej omezovac.... to je zuzo:)))))))))))))

Ted me napada, tapec na prahu lehce prekryva ten tapec na boku, tak jsem jeden cudlik toho prahovyho tapecu musel taky vydelat. Akorat me napada, ze podle me kombinace kovovyho cudliku a plastovyho dilu neni zrovna stastna. Kov vydrzi vzdy, plast praskne. Jedine jak se tomu vyhnout tak obecne vedet, kde jsou zespodu ty cudliky na kazdym plastu, kterej chci demontovat, vsunout tam tycku a tou ty kovovy cudle vysunout z drazky, vlastne ne, to je blbost, to nebude fungovat, kdyz ty cudle jsou napevno v karoserii. To by me zajimalo, jak to demontujou v servisech.

Ale diky moc za rady a inspiraci. Dal budu pokracovat u spolujezdce, tam zadna packa neni a i kdyby byla:)))))))) ak vzadu, stejne mi tam zateka, tak to budu muset shodit dolu a podivat se.

Milan

Editováno: , autor: Standis
pozor na citování příspěvků - porušuješ pravidla
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...