Přejít na obsah

Po výměně zámku u řidiče po zamknutí nevyjedou okna


jirka2502

Doporučené příspěvky

Dobrý den. Poradí mi nějaký šikovný kutil s mojí závadou ? Odešel mi zámek u řidiče, na dálku jsem zamknul a čudlík sjel dolů ale ihned se opět vycvaknul, takže jsem dveře zamykal klíčkem. V servisu mi zámek vyměnili, nejdříve to ovšem zkoušeli přes klíček v zámku, jak to zkoušeli sem tam otáčet tak najednou sjeli okna dolů, pak vyjeli nahoru, a od té doby sice centrál funguje, ale nesvítí kontrolka ve dveřích a pokud nechám otevřené okno tak se po uzamčení přes DO nevytáhne, takže ho musím vytáhnout přes tlačítko na zavírání oken. Dříve před výměnou zámku pokud jsem zavřel na DO, auto třikrát píplo a pak se uzavřeli všechny okna a šíbr, teď ovšem nic. Poradí někdo kde hledat závadu, byl jsem i na diagnostice a nic. Děkuji za rady Škoda octavia 18 20V r.v 98

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to máš nějaký dodělávaný alarm ne?

to právě nevím, ale dříve ty okna fungovali a nyní ne. Jinak vše funguje jak má, při otevření zámku klíčem začne auto řvát, to samé hlídají i vnitřní senzory, takže je tam asi dodělávaný. Já mám auto teprve měsíc, tak se s ním teprve seznamuji, ale ty okna mě docela štvou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud před výměnou zámku vše až na zámek fungovalo potom jedině hledat v těch dveřích.......nejde ti patrně na 100% SAFE LOCK....když je ledka ve dveřích mrtvá........tam bych začal......a hlavně bych reklamoval v servisu když dělali tuto věc.....!!!!!!!!!!!!!! a v druhé řadě kouknout jak je ALARM Cobra nainstalován.....ale možná si to dokážu představit :-)))))))

Mrs.

Editováno: , autor: MartinRS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

až dnes od známého který mi dveře rozebral jsem se dověděl že zámek není originál ale nějaká druhovýroba od vika, a ten mi prý nebude s tím komunikovat, tak mi prý grátis dá dohromadyten originál a zprovozní. Ale nastal jiný problém, prý je to u těchto starších aut normální. Začal mi blbnout ukazatel okamžité spotřeby, lítá od 0 až na 30 litrů, pokud zastavím na neutrál tak zůstává viset na poslední udané hodnotě, na neutrál přidám a nic se neděje, při ubrání plynu skočí třeba z 15 litrů rovnou na 6,5 litrů. Nevíš co by to mohlo dělat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...