Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravim chlapy prosim nema nekdo foto zapojeni diod nebo foto budiku uz novejsi jak tam sou poskladany diody dik moc vsem prehodil sem si nekde diodu a uz nemuzu najit ktera to je

Vloženo

Přesně tak, teď mám hodně práce venku okolo baráku a tak. V zimě neni do čeho píchnout krom házení sněhu !!!

Chci se tě zeptat co vše obnáší změnit podsvit maxidotu na modrou ? Má to tu člen Amogh takže vím že to jde

http://forum.skodaho...attach_id=49348

Jo, modry Maxidot jsem tu zahlid, ale sam jsem se do toho nepoustel. Nemam budiky s maxidotem navic na testovani, a dokud si neco nevyzkousim bokem, tak se do ostrejch budiku nevrtam.

Vloženo

zdravim chlapy prosim nema nekdo foto zapojeni diod nebo foto budiku uz novejsi jak tam sou poskladany diody dik moc vsem prehodil sem si nekde diodu a uz nemuzu najit ktera to je

Cemu rikas novejsi budiky??

• o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

No, rekl bych, ze jich v serii bude vic nez 3, jelikoz spodni displeje jsou napojeny na velky ciferniky (stalo se mi, ze sem otocil jednu LEDku a nesvitil cifernik vc. displeje

Vloženo

Nevite nekdo jaky piny na kterym konektoru u budiku z Fabie I i II jsou pro napajeni podsviceni? G4 mam, Octavia I mam, Toledo/Leon 1M mam, ale Fabii jsem nikde nenasel.

Jde mi o to abych mohl vyzkouset podsviceni doma a nemusel behat do auta.

• o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Ano, je to kombinace červená - bílá. Tohle je zatím prototyp. Celé to skladam z SMD LED a dělám si vlastní desky. Předělat climatronic je hračka, tohle je o dost těžší, když to má nějak vypadat.

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Vedeli by ste mi poradit, chystam sa nahodit podsvietenie spodne na vsetky dvere aby sa dalo vydiet kam stupate pri vystupovani. Predne su mi jasne napojim ich zonsvetielok v dverach ale vzadu netusim, nemam tam elektricke okna. Odkial potiahnut napajanie?

Vloženo

Pres brno jezdim celkem pravidelne cca 1x mesicne (na vikend tam a pak zpatky). Mohli by sme se domluvit tak, ze bys mi do Brna dovezl uz vyndany dily, ja je pres vikend predelam a v nedeli cestou zpatky opet do brna privezu.

Vloženo (editace)

no ale já nemám možnost to rozebrat a dovest :-( kurňa, co teď ??? Přibližná cena by byla asi kolik prosím Tě ?

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!!
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Chlapci mam k vam otazku dokazem prepajkovat maxidot ??? viem pajkovat SMD ledky uz som spravil par pristrojoviek ale bolo mi odporucane prepajkovat maxik alebo dat novy pretoze ked jazdim dlhsie s auto zacne mi vynechavat maxik ked je auto studene vsetko pekne ukazuje ... a budiky s maxidotom som este nemal rozobrate ... diki moc ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...