Publikováno Listopad 4, 201014 r Ahoj, nevíte zda existuje a případně kde by se dala sehnat dílenská příručka na Yetiho, kde budou uvedeny montážní postupy, utahovací momenty, atd.? Mám přístup k programu ETKA, kde jsou montážní výkresy, ale bez výše uvedených podrobností. Díky. Jz
Prosinec 21, 201014 r Ahoj, nemáte zdání kde sehnat příručku o údržbě a opravách Yetiho ? Díky za případný odkaz.
Únor 11, 201114 r Má už někdo k dispozici DP pro Yetiho v PDF nebo jiné formě? Upraveno Únor 25, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Únor 25, 201114 r ZDE a ZDE je k dispozici Dílenská učební pomůcka č.71 a 72 (není to sice DP, ale pro někoho to může být zajímavé).
Únor 27, 201114 r A nebolo by nieco aj o motoroch 1.8TSI a 2.0TDI CR a Haldexe? Tieto veci su v dielenskej prirucke o Yetim opisane velmi povrchne. Upraveno Únor 27, 201114 r od Sranki
Březen 3, 201114 r Zkuste se podívat na https://erwin.skoda-auto.cz/erwin/showHome.do je to příručka on-line, ale po přečtení plateb za užívání vás asi přejde chuť . Jinak je to optimalizované na IE, šlo mi to i v prohlížeči Opera, ve Firefoxu jsem nemohl otevřít odkazy z oušek nahoře. Jinak ty přručky o Yetim jsou zatím poslední z řady, co se dají sehnat v tištěné formě.
Květen 30, 201114 r Mam info, ze data pro servisy chodi online, podle VIN, v el. podobe. Tistena prirucka tedy asi nebude . . .
Duben 28, 201510 r Dobrá práce - jen soubor "S0063170015-Základní_vybavení__od_kv" nejde otevřít - hlásí že je poškozený soubor a nelze ho opravit - ostatní jdou otevřít. Můžeš to prověřit - případně nahrát znova. Dík.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.