V pátek cesta v sem tam prudkém dešti převážně po dálnici Praha - Litomyšl. Jelo to dost pomalu, dálnice byla plná, ale stejně 5.9l/100. V nádrži zbytek obyč. N95 z EuroOilu bez VIF.
V neděli cesta Litomyšl - Znojmo. Převážně po silnici I. třídy s množstvím úseků 50 - 70 km/h = optimum pro 2-válcový režim. Zároveň jsem dotankoval plnou N95 u TankONO a přidal VIF. Zdá se, že se jak úsek, tak VIF projevili na spotřebě -> 5,2 l/100
V pondělí Znojmo - Praha. Dálnice zacpaná, docela hodně popojíždění. Na druhou stranu málo jízdy přes 130 km/h. V nádrži stále VIF. Spotřeba (konečně!) 5,0l/100
@Petr Svetr, hm, máš pravdu. A může to někdo potvrdit? Že to třeba není chyba v ceníku? Jakým jistým způsobem lze objednat Superba s 2.5 jízdou? V žádném ceníku k Superbu jsem asistovanou jízdu 2,5 nenašel.
@Vospik, ty máš Supa z CZ trhu?
Potvrzuji @l79, právě jsem se vrátil z detailingového shopu, kde mi na kůži taky doporučili pouze čistič (Pol Star od Koch) a impregnaci (Koch Leather Star). Sealaty na kůži dle jejich slov jsou nesmysl, protože kůže potřebuje dýchat. Sealanty jsou dobré na lak, na sklo, ale na pravou kůži ne.
Slušná cena. Byl jsem teď ve svém AS a právě dostali zákaz vlastního materiálu tak už budu muset potlačit i vlastní pohodlnost akorát že mě prohlídky vychází u F3 i Rapida v zimě tak nevím, nevím, mě se pod auto venku nechce 😁