Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Zadní část Fabia II

Vše týkajíci se Fabie II od B sloupku dozadu

1. Zahájeno uživatelem blunt26,

Chcel by som sa opýtať či má už niekto skúsenosti s výrobkom ,ktorý ponúka f.Milotec a to konkrétne ochranné lišty na nárazniky-je to niečo podobné,ako ochranné lišty ktoré sa používajú na dvere. Alebo vie niekto poradiť niečo podobné čo zabráni poškodzovaniu laku na nárazníkoch,kedže u novej Fábky nie sú žiadne ochranné gumy,ako to bolo u starších Fábií.Ako to riešite?

• 4 odpovědi
    • 5,2tis zobrazení
  2. Zdravim vas rad by som dal napisa fabia dole na piatych dverach, mate nejaky dobry sposob ako na to aby sa to pekne odlepilo ?? dakujem

• Pozitivní
    • 21 odpovědí
    • 6,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem PMA,

Už jsem to sice psal v Instalačních manuálech, ale nevim jestli tam nekdo z vas chodi... sundaval jste uz nekdo kliky? Ty zadni se mi vubec nepodarilo vyndat, predni sly jak po masle. Krytka zaslepky jde vymenit.

• 6 odpovědí
    • 15tis zobrazení
  4. Ahojte, prosím Vás o info. Dosť často jazdím v meste, alebo cez okolité obce, a nakoľko klimatizáciu zapínam iba na dlhé trasy, tak jazdím so stiahnutými oknami. Háčik je v tom, že najviac jazdím 60-kou (podľa PP), a pri tejto rýchlosti ide z pravej strany nepríjemný piskot. Je tento piskot problém iba u mňa, alebo ho máme všetci? Fabia krátka, všetky okná stiahnuté, rýchlosť cca. 60 km/h. Píska to rovnako či mám spolujazdca, alebo nie, a bez ohľadu na to, že v akej polohe je sedadlo spolujazdca. Zaujímavé je to, že ten piskot je iba na pravej strane. Prosím otestujte túto vec, aby som vedel či to mám riešiť, alebo nie. Vďaka.

• Díky
    • 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Cjoctavian,

Vedel by mi niekto poradit cislo z Etky, pod ktorym sa objednava, pripadne nejaky e-shop? Ako je to s montazou - iba lepenim?

6. Zahájeno uživatelem FrolikCZ,

Zdravím všechny, koukal jsem po tématech a nějak si nevšiml že by tu nějaké podobné bylo. Podle mě je to prkotina ale raději se zeptám. Nesvítí mě zadní světlo asi žárovka. Jak se leze do světla..? Děkuji mockrát a omlouvám se pitomou otázku.

• 4 odpovědi
    • 11tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Espejox,

Osazuji svoji Fabku (FABIA II před FL, krátká) novými nápisy a logy, Přední znak se mi povedlo celkem dobře vypáčit, bez poškození rámečku. Zadní nápisy (Fabia + TDI) jsem vzal proužkem dámských silonek, naprosto hladce. Znak vzadu se mi ale odstranit nepodařilo žádným ze způsobů. Na netu (a teď nevím, jestli ne dokonce i přímo tady) jsem se dočetl, že znak by měl být pouze přilepený. A to na 100% není. Silonem se mi povedlo jak zespoda, tak zezhora zajet téměř do půlky znaku. Ovšem patrně tam jsou ony dva roztavené hroty, které jsou i na tom předním. Tam ale byl dostatek prostoru pro vypáčení malinkými šroubováčky ze sady n údržbu PC. Zde bych na tuty poškrábal lak. Měl …

• 2 odpovědi
    • 6,4tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem voltys,

Máte někdo skušenost s touto plachtou? ttp://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vnejsi-vybava/kryci-folie-zadniho-narazniku-pro-vozy-fabia Je to naprt nebo účelné? Jde mi oto že když nakládám a vykládám kočárek tak aby byl nárazník ochráněn proti případnému poškrábání. No já si dám pozor ale hlavně manželka když pojede sama

• 3 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem .Honza.,

Zdravím všechny, po třech letech provozu mi začaly na krátké Fábii zlobit zadní dveře. Normálně je zavřu (jsou opravdu dovřené), ale na MaxiDotu jsou otevřené. Když je chci otevřít a zmáčknu spínač na dveřích, několikrát rychle za sebou zacvaká zámek dveří. Poté je třeba zavřu a už to nedělá. Několikrát zkusím po sobě kufr otevřít a zavřít a nic. Po chvíli jízdy a při následném otevření zase cvakání při zmáčknutí spínače. Díky

• 5 odpovědí
    • 7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Bildasek09,

Zdravím všechny Máte někdo zkušenosti s těmito fóliemi na zatmavení zadních světel?Kvalita,výdrž... http://tintek.cz/clanky/tonovani-svetel

• 2 odpovědi
    • 7,4tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Petr3nec,

Zdraví všechny ,měl bych dotaz na mezeru okolo 5dverí ,při couvání se ze zadní části vozu ozvala rána myslel jsem že jsem do něčeho narazil ale nenarazil. Po příjezdu domu při otevírání kufru jsem si všimnul rozdílné mezery na levé a pravé straně v levo větší o cca 3mm čím to múže být kufr se ale zavírá normálně,mám combi jestli to hraje nejakou roli.

• 13 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem lumirnavrat,

Takže krom potahu, jsem si před letem pořidil i nosiče na kolo. Nakonec jsem se rozhodl pro nosič od Thule na 5 dveře. Takže tady je par foteček jak to nazorně vypada. Jedna se o Thule ClipOn High a pro Fabii II modelove čislo 9106. Trosku mame problem s hornima packama. Je vidět, že jsou spiš pro rovnějši střechy a to zahnuti jim nesedi. Uvidime, až s těmi koly pojedeme. Zatim jsem jel s prazdnym nosičem z prodejny domu a OK, Spodni prichyceni je v pohode. nicmene ty gumy v packach nedrzi a to lepidlo spini auto. Takze na doporuceni v miste dotyku jsme projistotu přilepili pruhlednou folii.

• 13 odpovědí
    • 16,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem H4z4rd,

Zdravim, poznate neaku stranku kde si mozem objednat RS znaky na FII predny i zadny ?

• 1 odpověď
    • 4,2tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem oggy,

Nemáte někdo lepší foto, popř. jaký na to máte názor. http://www.milotec.net/kryty-zadnich-svitilen-milotec-abs-cerny-skoda-fabia-ii-.htm

• 8 odpovědí
    • 3,9tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Dragster,

Potřeboval bych prosím poradit jak demontovat třetí brzdové světlo ze Š Fabie II combi, mám v něm prasklé dvě světla, jdou tyto vyměnit samostatně nebo se musí dát celé světlo nové? Moc díky za rady

• 5 odpovědí
    • 17tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem miwal,

Chýbí mezera mezi 5.týma dveřma a nárazníkem, dle vyjádření servisu došlo údajně k nabourání a následnému jakoby nafouknutí narazníku a tím pádem dře hrana 5.tých dveří při dosednutí o nárazník, vše prý za tepla, už je odřená barva. Dotaz:jde ho vrátit do původní polohy nebo přenastavit 5.té dveře? Díky za rady. Vyřešeno, nárazník vyskočil z vodící lišty.

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  17. Host Makyn20
    Zahájeno uživatelem Host Makyn20,

Ahoj, nemělli jste už někdo nutkání dát koncovku na fabii? Chtěl bych jenom koncovku, ne celej tlumič ale je problém, že výfuk je zahnutej dolů. Všechny nápady přivítám

• 3 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem TomasBR,

Kolko by ma to asi vyslo, dat si spravit na moju Fabiu takuto koncovku vyfuku ? v blatniku ?

• 5 odpovědí
    • 4,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Dzouzipf,

Na dnešek mi byl ukraden vnitřek zadního stěrače u mého vozu Škoda Fabia II. Byl jsem se zeptat v prodejně autodílů a tam mi sdělili, že dá zakoupit pouze celý nový stěrač, za 515,-. Jsem myslel, že mě trefí. Zvlášť, když mi minulý týden někdo auto odřel a ujel... Prostě se začalo dařit. Nevíte někdo, zda se to dá sehnat někde na vrakáči či zakoupit neoriginál? Stačí mi "vnitřek", skelet stěrače mám. Díky

• 8 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem 6drak,

2 Od toho je tam takovy to tahlo zevnitr aby sis ty paraty neumazal Mám stejnou zkušenost táhlo je mi na nic ,musím přibouchnout pořádně rukou z venku jinak nezhasne signalizace otevřených dveří a pípání mě otravuje.

• 16 odpovědí
    • 4,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.