Přejít na obsah

Motor 1.4 TDI / 1.9 TDI / 1.9 SDI

720 témat v tomto fóru

• 6 odpovědí
    • 16.8k zobrazení
  1. TDI ide horsie ako SDI

• 12 odpovědí
    • 6.9k zobrazení
  2. Jízda bez vody

• 10 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
  3. teplota ?

• 12 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 10.3k zobrazení
  4. turbo pro 1.4 tdi

• 3 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
  5. Turbo?

• 6 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  6. Startuje "jakoby" s plynem

• 6 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
  7. 1.4 tdi 66kw 1 2

• 40 odpovědí
    • 6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 12k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 6.7k zobrazení
  8. Drážkový řemen AMF

• 9 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
  9. 1.9 sdi dym z motora

• 19 odpovědí
    • 7k zobrazení
  10. nahrada za EGR

• 13 odpovědí
    • 7.6k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 8.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  11. Nádrž FI-1.9 tdi

• 7 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím, dnes se mi sekly 5 dvere na roomster rv 2011. Motorek běží ale dveře nejdou otevřít. Podařilo se mi je otevřit ručně zevnitř vozu. Demontoval jsem průchodku s elektroinstalaci co vede z dveri do kastle a zjistil, ze jeden drát je přerušen a zbytek nacaty. Kazdopadne když prerušený drát spojím, tak petky stále nejdou. Motorek bezi, ale jinak nic. Koukal jsem na všechny pojistky a ty jsou taky ok. Ve foru jsem nasel vsechno mozny, ale ne tuto kombinaci zavady. Co s tim muze bejt? Prosim a dekuji za kazdou radu.
    • Zdravím, dnes se mi sekly 5 dvere na roomster rv 2011. Motorek běží ale dveře nejdou otevřít. Podařilo se mi je otevřit ručně zevnitř vozu. Demontoval jsem průchodku s elektroinstalaci co vede z dveri do kastle a zjistil, ze jeden drát je přerušen a zbytek nacaty. Kazdopadne když prerušený drát spojím, tak petky stále nejdou. Motorek bezi, ale jinak nic. Koukal jsem na všechny pojistky a ty jsou taky ok. Ve foru jsem nasel vsechno mozny, ale ne tuto kombinaci zavady. Co s tim muze bejt? Prosim a dekuji za kazdou radu.
    • Když jsem kupoval měl najeto 220tis km
    • Jj, index B je aj pre iV       Aspon som to dostal k autu, je to este zabalene
    • Ahoj Borci, koupil jsem kabeláž, ale asi jiný model neboli barvy kabelů jsou jiné. Zapojil jsem 3 kabely ze svazku podle původnáho do konektoru k páčce a zůstali mi 3 kabely, které počítám, že mám zapojit do T15A svorky, ale netuším který kam prosím o radu. Díky předem 
  • Vytvořit nový...