Přejít na obsah

Motor 1.4 TDI / 1.9 TDI / 1.9 SDI

715 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 4.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
  1. něco drhne 74kw PD

• 16 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
  2. Čerpadlo a žhavení.

• 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 5.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.3k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
  3. 74kW vs. 96kW 1 2

• 27 odpovědí
    • 10.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 44 odpovědí
    • 10.5k zobrazení
  4. Vibrace od motoru

• 3 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.6k zobrazení
  5. Spotreba u Fabie RS

• 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
  6. Fabia RS I, otáčky

• 6 odpovědí
    • 2k zobrazení
  7. turbomychadlo

• 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
  8. alternator fabia

• 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 9.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• tak opět od soboty nefunkční aplikace, resp. mi nevidí auto, nezná polohu přitom nepíše že by bylo auto v pohybu, stále hlásí otevřené dveře, nejde zapnout nezavisle topení, vvsobotu poslední aktualizace 13:36, pak píše že se probouzí a nic, přitom jsem v sobotu ukončil jízdu až cca 17:30 a dnes jsem také měl dvě jízdy a nic. Aplikaci jsem resetoval, odhlasil se a prihlasil a nic. Nechce se mi odpojovat baterka, což vždy pomohlo, kdo si tu psal jaká pojistka to léčí, nenašel jsem, pamatuje si někdo ?
    • Dobrý den při připojení vleku 13pol s led osvětlením mi vyskakuje chyba ACC a nefunguje tempomat, vlek byl na prověření a prý je vše zapojené v pořádku nevíte někdo něco co s tím může být?
    • Da sa ukoncit cez Smart Dials = tie tri otocne knofliky. Ked je hovor, tak tusim stredny ma na sebe zobrazene cervene sluchatko. Otacanim asi menis hlasitost hovoru a stlacenim polozis. Pre mna je to dostacujuce.
    • Ja som po prvych 2000km umyl auto, a to som ani velmi nestriekal, len tak z hrubej spiny. A na druhy den piskanie zrkadiel.  Akurat som siel do servisu na upgrade sw, tak to tam rovno namazali a zatial je dobre, uvidim pri dalsom umyti. V servise mi vravel ze tam davaju od vyroby nejake nevhodne mazivo a sa to vymyje.
    • @marek_l lenze ja som bol upgradovat v servise na najnovsi, prave koli asistentom. Povedali mi ze sa im to podarilo a uz by som s tym nemal mat problem. Ale nakoniec o tom zacinam pochybovat - ze sa im to podarilo, kedze ty mas novsi.
  • Vytvořit nový...