Elektrika
579 témat v tomto fóru
-
Nemáte prosím někdo zkušenosti s klimou suoerb II combi TDI 125 kw . I po doplnění chladiva začíná pozdě chladit a chlazení je málo účinné. V neznačkovém servisu mi bylo řečeno že to může být kompresor a s výměnou kompresoru musí vyměnit dehydrátor i chladič cca 15000 plus. Auto od roku 2010. Díky
-
- 9 odpovědí
- 11,2tis zobrazení
-
-
-
Ahoj takové téma jsem nikde nenašel a jestli to dávám do špatného vlákna tak se omlouvám..prosím o radu nemohu na superbu 2 2010 125kw CBBB DSG najít senzor esp má jedno z těchto čísel: 7H0907652A nebo 7H0907655A poradí mi někdo prosím kde je namontované kde ho najdu? na netu jsem nic nenašel kde je.Děkuji za radu
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
-
Ahoj. Testuji teď vlastní CAN-Bus Alarm. Nenašel jsem žádný systém aby odpovídal kladeným požadavkům. Funkce budoucí nebo v testování následují: * sleduje originál dálkový ovladač ale řídí se vlastní logikou * narušení řeším sirénou, immo, zamknutím, blinkry * komfortní funkce - SMS přehled odemknutí/zamknutí * ovládání přes SMS Když by někoho napadlo něco zajímavého k tomuto tématu.
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, rozpadl se mi ten váleček na ovládání hlasitosti na volantu. Poradí někdo prosím jak to vyměnit? Děkuji
-
- 1 odpověď
- 4tis zobrazení
-
-
Čau, mám problém s načipovaním imobilizeru v klíči. Ve škodovce mě řekli že jim to nejde a pak jsem slyšel že když není čip koupeny u škodovky tak to neumí nakódovat. Takže bych se chtěl zeptat kdo by to dokázal a po případně jaky čip by tam měl byt ? Mám koupeny čip ID 48/TP24. Je to Superb 2 rok 2008.
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mam Skodu Superb 2 r v 2009 a na palubovke mi svieti casto kontrolka s napisom, Porucha zadniho hmloveho svetla - prava strana. Patr krat pohnem konektorom a rozvieti sa, Niekedy pohnem a nic, Obcas zhasne, ale ak vypnem klucik a znova nastartujem, kontrolka s apo 12sek zas rozvieti a toto sa opakuje casto. Neviem kde moze byt problem,Ziarovku som vymenil a stale je problem,Nevie niekto poradit? Uprimne, do servisu nechcem s tym ist lebo auto by tam bolo aj min pol dna a to ozaj sa mi neziada. Dakujem za odpovede a rady.
-
- 3 odpovědi
- 4,9tis zobrazení
-
-
ahoj, dodatečně jsem dodělával do zrcátka LED osvětlení nástupního prostoru. Proběhla samotná instalace osvětlení a natažení kabelu k jednotkám ve dveřích. Tímto moje práce skončila. Potřeboval bych poradit nebo nejlépe jestli existuje schéma do jakého pinu zapojit osvětlení? A jestli je potřeba ještě dokodovat (což si myslím, že asi potřeba bude) děkuji za jakoukoli radu. Pavel
-
-
- 11 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, kupil som superb 2 2011 Green line nedavno, mal som ho pred kupou v skode na prehliadke, napojili diagnostiku vsetko ok , no skor mi to prislo len aby sa nepovedalo ... Chvíľu po kúpe mi začalo ukazovať otvorené 5 dvere aj keď su zavreté ... Niekedy to blbne niekedy nie, naposledy mi začala blbnut intenzita osvetlenia nôh to zosilovalo a slablo a pri zamknuti auta začalo vnutorne osvetlenie vyblikavať asi az po 5 raze to prestalo ted to ide ok , blblo aj osvetlenie clonitiek zrkadiel raz svietili raz nie ... ted to funguje ale uz som stratil k tomu autu dvoveru a prístup v autorizovanom servise ma tiez neoslovil cakal som dôkladnejšiu prehliadku pred kúpou ako 5…
-
- 2 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
-
-
Zdravim, nedávno som kupil superb 2 combi Greenline 2011 a na prístrojovej doske mi ukazuje otvorené 5 dvere aj keď sú zatvorené a keď pár krát otvorím zavriem kufor nachvilu to prestane a pak znova ,plus ten neztisitelny pipotavý zvuk .Viete mi prosím poradiť či sa s tým da doma niako vyhrat akurát som to utrel hadrikem ale to nic nepomohlo .
-
- 2 odpovědi
- 1,1tis zobrazení
-
-
-
Ahojte, rád by som sa opýtal na váš názor a radu či je možné dorobiť el. otváranie kufra na superbe 2 kombi z vyradeného superba 2, ktorý el. otváranie mal. Vedel by mi niekto poradiť, čo všetko je k tomu potrebné prerobiť/prehodiť? Má to otváranie vlastnú RJ? Stále sa rozhodujem či do toho vôbec ísť. Ďakujem za radu!
-
- 1 odpověď
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, postupně se snažím vyměnit osvětlení v Superbu na LEDky. Mám rok 2010 combi Bi xenon Chtěl bych poprosit, zda by mi někdo na jednotlivé žárovky poradil, jakou koupit popř. jaká je tam i patice, aby se mi nezobrazovala chybná hláška. Zbývá mi vyměnit: 1. Parkovačky (to je asi T10) 2. všiml jsem si, že vedle xenonu je žárovka, dočetl jsem se, že je to také dálkové světlo, jenže nevím přesně jaká žárovka. Někdo píše H1 někdo H3 3. Mlhovka (H8???) 4. Couvací světla nevím. Prosím opravte mě kdyžtak s těma paticema. Prosím o doporučení přímo typu LEDek, které tam budou pasovat a nebudou hlásit chybu. Doufam, že to možné tedy…
-
- 2 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, mam dotaz? Dneska při cestě z hor jsem si všimnul, že ikdyž vypnu klimatizaci, tak stále slyším jak ventilátor běží (někde z palubní desky). Když vypnu zapalování, tak přestane, když ho zpátky zapnu a mam vypnutou klima, tak se zase roztočí... Může mi to prosím někdo nějak vysvětlit? Děkuji
-
- 8 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Prišiel čas u mňa vymeniť trysky ostrekovača a keď som pozeral náhradné trysky, tak som objavil, že existujú aj s ohrevom. https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5m0955986c9b9-tryska-ostrekovaca-vyhrievana-de-18778.html Pozrel som moje a mám bez ohrevu: https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5m09559859b9-tryska-ostrekovaca-de-18776.html Otázka na kutilov. Dá sa dorobiť ten ohrev? Všimol som si, že do kapoty je pripojená kabeláž zo strany spolujazdca, no netuším, či je tam aj kábel na ohrevy. Ako by som to zistil? Vďaka za odpovede.
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, poradí mi prosím někdo , kde najdu klabky viz příloha? Jde o to, že se mi přestalo odmražovat ofukem levá půlka čelního okna , tak jsme se pichli na diagnostiku a ta nám vyhodnotila klapky viz obrázek, jen se nám nechce tahat ven celá přístrojovka, protože nevíme kde vlastně hledat . Děkuji předem za pomoc
-
- 0 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Čau ahoj, objevil se mi problém na mém CFFB 2011, nikde tento topic v historii nevidím proto zakládám nový. Zhruba dva měsíce pozoruji že se mi stává při jízdě při rozsvícenými potkávacími světly že pohasnou při přeřazování, tzn. kdy padají otáčky, dnes ráno jsem si všiml u baráku že hned po startu (-10 C) trochu světla i na neutrál problikávají, měřením napětí přes diagnostiku jsem vysledoval běžný stav kolem 14,5V, při právě zmíněném problému poklesne napětí na pár sekund na 12,5V +-.. je to mžik takže i voltmetr to nestihne zobrazit. Co to může být - Alternátor ? Regulátor dobíjení ? Kostra ? .. pokud by měl i někdo schéma zapojení světel tak bych se taky nezlobi…
-
- 3 odpovědi
- 1,2tis zobrazení
-
-
Chci se zeptat jestli se da nějakým způsobem vypnout ostřikování předních světlometů při denním svícení. Kolikrát potřebuji za jízdy ostříknout jenom přední sklo a ne světla. Díky za radu.
-
- 11 odpovědí
- 11,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj chci se zeptat dneska jsem měl napíchnutého superba 2 rok 2010. Hodilo mi to tam chybu 01279 - snímač podélného zrychlení - vadný obvod - stály/trvaly Na budíkách nic nesvítí..Nevíte co to může bejt? Prosím o pomoc.. Předem se omlouvám jestli jsem založil téma které tu je ale nic jsem u superba takového nenašel..
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny majitele SUPERBU. Mám jeden dotaz (předem omluvte složitou interpretaci dotazu:)). Právě v těchto dnech zvažuji objednávku SUPERBU COMBI. Zvažuji koupi parkovacího asistentu. Byl jsem ve třech prodejnách ŠKODA a popis jednotlivých prodejců se dosti lišil. Jde mně o to jak skutečně funguje. Video z internetu jsem již vidět. Četl jsem i články u koncernových vozů, ale nikde není popsán samotný proces parkování. Konkrétně mně v jednom autoprodeji řekli, že když parkuji tak záleží na to jak daleko zastavím u auta za které bude asistent coufat (ideální je prý vzdálenost na zrcátko). Údajně asistent má naučený jen jeden parkovací manévr. Takže pokud zastavím pod…
-
-
- 32 odpovědí
- 19,3tis zobrazení
-
-
Jenom jsem vyřešil minulý týden zlomený drátek v husím krku dveří, teď mám zlomený drátek těsně před parkovacím senzorem přímo nad výfukem. (sup II). Je možné ho spojit nějak letováním, nebo dojde k ovlivnění funkce např. změnou odporu drátu apod ?
-
- 3 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, prosím o radu. Mam Superb II s nez. topením Webasto (instalováno při výrobě) a chci se zeptat jestli někdo z Vás ví kam připojit spínací kontakt z GSM modulu. Díky.
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim potreboval bych poradit jak nastavit cestinu na maxidotu. Delam to pro znamou tak bych to nechtel zdlouhave hledat. Diky
-
-
- 1 odpověď
- 1,4tis zobrazení
-
-
Ahojte. Mam taky problem a neviem prist na to cim to je. Nahral som to na video aby bolo jasne o co ide - https://youtu.be/_nzZ_DBhhZs Teraz v zime sa mi zrazu stava, ze po odomknuti auto aj tak divne pipne. Stale raz, ale minule uz som zachytil, ze piplo 2 krat. Neviem ci to je nejaky chybovy kod, ktory sa mi snazi auto naznacit, ale inac mi nic nesvieti na palubovke. Obcas sa stane, ze to tak isto pipne aj po nejakej kratsej jazde a ked vypnem motor a vytahujem kluc tak vtedy to pipne. Baterku som nabijal. Este mam urcite podozrenie, ale neviem kde to moze byt nainstalovane, ale ked som auto kupil, tak po par dnoch mi dotycny medzi recou povedal, ze v aut…
-
- 3 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám Supa II TDI BMP. Píše hlašku o nefunkčnosti natáčení světel. Tak jsem se chtěl podívat co píše diagnostika. Mám ELM 327 bluetooth. Zkoušel jsem program Scanmaster,ale najde vždycky dvě ŘJ a ani v jedné žádnou chybu. Můžete poradit nějaký další program pro PC. Nebo jak na to ? Díky
-
- 3 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
Měl bych dotaz na to, jestli má při aktivní činnosti ESP (korigovaní prokluzu při jízdě) svítit kontrolka ESP. Mě při prokluzování kol nic na budíkách nesvítí. Jak to má správně být? Když jsem měl mondeo 2004, tak mi kontrolka při prokluzu kol svítila. Byla to taková kontrola kluzkosti povrchu.
-
-
- 16 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
- 2 sledující
-