Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Exteriér

Vše co je zvenku - Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd.

1. Zahájeno uživatelem martt,

V konfigurátoru jsem našel, že mlhovky jsou jako volitelná výbava. Proto by mne zajímalo jak yetík vypadá bez mlhovek. Nemá někdo foto?

• 39 odpovědí
    • 22,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem olint,

Mám problém s otevíráním pátých dveří. Musím máčknout na madlo 2x. Porvé se pootevřou a pak musím zmáčknout ještě jednou teprve pak zvednout.stává se to nepravidelně ale otravuje to!!!! Nestalo se to také někomu??? Asi navštívím servis.

• 3 odpovědi
    • 3,9tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem ivanpav,

Ahoj, vcera som zazil neprijemnu situaciu, isiel som za nakladakom a popadalo z neho zopar kamienkov. Na kapote mam asi 5 tuknuti az do bieleho zakladu asi tak 2x3 mm, to iste na streche, plus jeden asi 15cm dlhy skrabanec (do bieleho zakladu). Mam 1.2 TSI cervenej farby najazdene 500km. Chcem sa poradit, ako by sa dali tie hlboke miesta osetrit, aby ich nebolo vidiet, existuje nejake lokalne osetrenie, alebo to dat strieknut do autorizovaneho servisu (Na streche su tie biele miesta rozmiestnene v prednej a zadnej casti)? Najradsej by som bol, keby tam nezostala ani stopa, predsa je to uplne novy Yeti. Dik za odpoved

• 6 odpovědí
    • 9,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem enriko.8,

• 2 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem marek2,

Ahoj, někde jsem to četl, ale nyní to nemůžu najít. Už někdo řešil ty šedé pruhy co vznikají reakcí vody a tmelu (lepidla. gumy) a vypadají dost nevábně na plastovém prahu? Nejde to přeleštit ani přípravkem na plast. Díky

• 16 odpovědí
    • 5tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem charlie_s,

U Artigasovo 1,4 se někdo divil, že kapota motoru nemá izolaci proti hluku. Mám 1,4 z 09/2010 a také bez izolace. Napište , kdo izolaci má - motorizace, příp. verzi výbavy a kdy Yeti vyroben. Díky

7. Zahájeno uživatelem wollow,

Už jsem myslel, že se nekradou a přeci jsem včera zjistil, že mi chybí. Přece se to samo nevyšroubuje?

• 1 odpověď
    • 2,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem milans14,

Zdravím všechny, chtěl bych znát názor na tento doplněk na YETIHO.Jinak rozšíření lemů blatníků již mám v konf.(vybraná barva yetiho-Č ervená Rosso Brunello metalíza) http://shop.autosport-kucera.cz/products/bocni-kryty-prahu-alu-dekor-yeti/ Pokud by někoho zajímala celá má konfigurace-tak jí sem dám. Dík za názory. Milan

• 38 odpovědí
    • 16,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Franta8,

Jak vypadá tato barva? Není moc tmavá?

• 0 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Artigas,

Plynová vzpěra přední kapoty – mluví se o ní poslední dobou stále více a více. Někdo si jí objednal na internetu, někdo, jako například já, se rozhodl jít jinou, snad levnější, cestou. Poprosil bych Tygříka, Goga, aby sem daly fotky, jak plynová vzpěra vypadá, když jí udělá profík, k tomu nějaké pokecání o zkušenostech. Tygřík by sem mohl překopírovat zajímavý příspěvek z 26.7 a já sem pak dám ukázku, jak by na to šel Pat a Mat.

• Pozitivní
    • 10 odpovědí
    • 7,8tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem banicek,

Zdravím všechny YEŤÁKY, prosím o radu. Kupoval jsem Yetiho v srpnu a ještě jsem ho nemyl, jen oplach vodou. Mám ho na zimu umýt šampónem a navoskovat, nebo to mám nechat až po zimě. Díky za radu. Banicek

• 5 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem zajdasrajda,

Zdravím. Potřeboval bych vědět, jaká je přibližná plocha pokrytá lakem. Alespoň ty největší části jako kapota, boky, střecha...pokud někdo může aspoň trochu pomoct, ať sem napíše..předem dík

• 8 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem kosak 72,

Zdar všichni, nenašel jsem zde vlákno o této problematice, proto jsem si dovolil založit nové vlákno. Týká se předního rámu a bočních nášlapů. Přemýšlím o těchto doplňcích a nevím zda si nechat tyto dopňky vyrobit, nebo je již přímo koupit, zda budou lepší z leštěného nerezu, nebo z pochromované oceli. Na netu jsem našel odkaz na stránkách internetového obchoduTuning-In. Cena těchto doplňků se mi zdá v porovnání třeba orig. plastů na prahy, přijatelná. Jaká bude praktičnost těchto doplňků na vozidle, co obnáší montáž na vozidlo, máte někdo s tímto už na svém vozu vlastní zkušenost? Děkuji za věcné odpovědi.

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem raca01,

Čau, už někoho z Vás napadlo dát na Yetiho střešní stan? Nevím teď kde, ale myslím že jsem viděl nosnost střechy 100kg a když tam v Top Gearu mohli zaparkovat vrtulník tak by to nemusel být problém, ne?

• 5 odpovědí
    • 11tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem tempus,

zdravím stala sa mi takáto vec počas jazdy mi odleteli predné krytky na tých čiernych držiakoch na streche yetiho ktoré sú s plastu,jeden saom našťastie našiel tak som ho prilepil sekundovím lepidlom ,ten druhý budem riešim ako rekalamáciu ktorú ešte nemám istú že mi ju uznajú,je toto vôbec možné aby to odletelo vplivom jazdy a prúdenia vzduchu?Taká jedna krytka stojí 27 eur,auto mám rok aj pol aby som riešil takéto prkotiny,stalo sa to už niekomu z vás?

• 0 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem picak,

Ahoj, mam problem mam xenovy a mam tam i jejich ostrikovace. kdyz ostrikuju okno ostrikuju i xenony cistici voda se pak dostane na kapotu uschne nejde umyt. Nevi jak na to ? nechci sedrit lak,,,, Díky...

• 4 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem aeropavlov,

Líbí se mi u Fabie kombinace červená karoserie + bílá střecha.Má někdo z Vás tuto kombinaci na Yetim nebo alespoň fotku?V konfigurátoru možnost bílé střechy je, ale fotka je moc malá.Dík Pavel

• 10 odpovědí
    • 5,4tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem shaolin,

Ahoj, nevíte náhodou, jakou propustnost mají tónovaná skla u verze Active? Není to sunset. Chci dát na skla fólie, ale nevím, jakou mají propustnost. Vzadu mi to nevadí, ale na bočních oknech vepředu bych nerad přesáhl hranici 70% pod.

• 13 odpovědí
    • 12,8tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem picak,

Zdravim koupil jsem si ve skodovce takove ty chromove kryty vnejsich zrcatek, ktere se vymení za seriove.... Nedelal jste to již nekdo ? nevim jak mam ,,vycvaknout,, ty puvodni a nechci nic zlomit kdyby ch to chtel vyment zpet.... díky

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Baloo_P,

Zdravím všechny, při otevření pojistkové skříňky na straně řidiče jsem zjistil lehkou korozi v místě sváru držáku palubní desky. Auto je v provozu dva roky a na servisu při kontrole mi řekli,že to není závada na reklamaci. Projevuje se tato koroze také u vás?

• Pozitivní
    • 13 odpovědí
    • 5,3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem yetifan,

Zdravim, nanasiel som tuto temu, a okrem toho, ze to sem-tam niekto spomenie, ze to ma v konfiguracii (a pridal aj par fotiek mikro-dratkov...) nepise sa NIC! Myslim, ze je to taka vychytavka (a nestoji ralativne vela), ze si zasluzi vlastnu temu... Ja napriklad Yetiho chcem urcite s touto "luxusnou" paradickou, a preto ma zaujimaju akekolvek skusenosti stastnych majitelov (je to myslim prva zima, kedze sa tato opcia v roku 2009 nedala doobjednat). Vopred dik.

22. Zahájeno uživatelem majkl.s,

Zdravim Koukal jsem že na svém Yetim mam zadní boční dveře pěkně omlácený od kamínků tak jsem koupil ve škodovce ty ochranné folie a teď potřebuju poradit jak je nalepit. Může někdo kdo je má origo udělat pár fotek a hodit je sem? Jde mi o umístění. Diky

• 2 odpovědi
    • 5,6tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem zzdeny,

Dnes jsem volal na prodejnu ohledne koncovky na vyfuk co ma skoda na netu. A jednak mi rekli vyssi cenu a ze se musi rezat vyfuk a mozna i spoiler. A to jsem slysel jeste od druhyho manika, ze to bude trvat az hodinu a ze nevi zda bude svaret. Mate ji nekdo? Jak to je s montazi? A jak vypada na aute? Ja ji nemusim, ale zena ji chce. Ale rezat se nebude.

• 8 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem h2o,

Zdarec všeci příznivci JÁ a TY. Před čtrnÁcti dny jsem po dlouhé době pígloval Yetinu a narazil na korozi prahu. KoukÁm na to a byl jsem vytočený do červeného pole (mÁm diesel tak to červené pole nemÁm vysoko). Zajel jsem do škodovky ve F-M. Tam vše nafotily sepsali lejstro a poslali do MB. Říkali že by to neměl být problém ale musí to potvrdit ve škodovce (prý formalita). Další den mi volali, že nemají dobré zprÁvy prý jim to škodovka zamítla s tím, že je to mechanicky poškozeno. No ve mně krve nedořezalo, tak jsem chvilku přemýšlel jak bych to asi dokÁzal? Jezdím ve směs sÁm občas s přítelkyní a abych si šlÁpl na prach bych musel být pěkné vemeno. Příčníky …

25. Zahájeno uživatelem sant,

Nazdar chlapaci, tak jsem se stal asi pred tydnem majitelem novyho Yetiho, ale teprve vcera jsem si vsiml ze mi nesedi hauptna tak jak ma sedet, na jedny strane nad maskou je v poradku, ale na druhy strane je jakoby zapustena dovnitr o takovych 4-5 mm, tak jsem se chtel zeptat jak to vypada u Vasich mazliku??? Docela to beru za problem u auta skoro za pul mice, nemate s tim nekdo zkusenosti??? teda spis s tim jak to vyresit:-( dik za radu

• 19 odpovědí
    • 7,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.