Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....

1. Zahájeno uživatelem perbin,

Ahoj ve spolek, prosím o radu - mám rok starého Yetiho, a začalo mi blbnout vnitřní osvětlení, světla zhasnou po cca 10 vteřinách a je jedno jestli jsou dveře otevřené nebo zavřené, navíc v kufru nesvítí pevné světlo vůbec a ta vyndavací led baterka po těch 10 vteřinách nezhasne úplně ale pořád malinko svítí (dokud nezavřu kufr) Další problém který se projevuje je, že po vypnutí zapalování (a uplynutí těch cca 10 vteřin) nejdou ani stropní lampičky. Na Columbusu se po cca 1minutě objeví hláška "nastartujte nebo se rádio vypne z důvodu šetření baterie" - rádio se za chvíli vypne a nejde zapnout dokud nedám klíček do polohy 1 nebo nastartuju. Všechno v autě jinak funguje ja…

2. Zahájeno uživatelem feri 1986,

nešťastnou náhodou sa mi podarilo vyskratovať zapaľovač medzi prednými sedačkami (spadli mi tam kľúče) teraz nefunguje, ale poistky sú OK. NEVIEM NIEKTO PORADIŤ ??

• 4 odpovědi
    • 4,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem plichtousek,

Řešil už někdo výměnu žárovek osvětleni interieru za LED? Měnila se cela světla nebo pouze žarovky?

• 19 odpovědí
    • 8,6tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem walleyman,

Ahoj, řešil už někdo povolení klaksonu po vypnutí zapalování a vytáhnutí klíčku ? Už jsem provedl aktivaci pomocí VCDS: 16 - Steering Wheel -> Coding -> .....atd. ale klakson je stále mrtvy po vypnutí klíčku, normálně samozřejmě troubí. Jedná se o dvoutónovou houkačku a Yeti r.v. 2010. Děkuji. PS: Na zahraničních fórech je zmíněna jen tato možnost přes kódování pomocí LCode kalkulačky a žádnou možnost jsem nikde v možnostech kódování nenašel.

• 2 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem kaprar.v,

Dobrý den, mám problém u Yetiho 2016/04 se zadním levým světlem. Světlo je ledkové a jsou na něm viditelné dvě čáry jakoby nějaké led světla nesvítily, ale u pravého to není, svítí parádně. Světlo jsem vyměnil za jiné, ale bohužel to stále nesvítí. Budu rád za každou radu :-)

• 1 odpověď
    • 1,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem MarosRy,

Zdravím, 2 dni som sa z toho skúšal vymotať, ale nie som z toho múdrejší: Originál kľúč k Yetimu je 3T0837202 (tj. v jednom kuse, nie 2 diely) ale podľa ETCA sa k Yetimu používa aj staršia dvojdielna skladačka tj. kľúč+IMMO a a 3-tlačidlové diaľkové o., podľa ETCA označené 1K0959753N. Mám doma k dispozícii takmer totožný ovládač - 1K0959753G - dal by sa naprogramovať v odbornom autokľúčiarstve na použitie k Yeti r.v. 2010? Stačí základné funkcie, tj, odomki, zamkni, kufor. Díky za radu.

• 2 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem jirka222,

Ahoj, u yeti 1.2 mi začala svítit z ničeho nic ta kontrolka a motor šel zřejmě do nouzového režimu, protože to evidentně netáhlo. Po zastavení, vypnutí motoru a nastartování vše ok. Čím to může být? Díky.

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem jinov007,

Ahoj, zdravím všechny "YEŤÁKY". Pánové kdo z vás má toto tlačítko? Po faceliftu je to u verze Outdoor ve standardu, ale já mám r.2012 . Dalo se to doobjednat k novému autu za příplatek. Chtěl jsem si to nechat dodělat, ale po konzultaci ve Škodovce mě v servisu řekli, že to Škodovka oficiálně zakázala dodělat, a soukromě si na to nikdo z nich netroufne. Nemáte s tím někdo zkušenost? Vypisovat všechny funkce tohoto tlačítka nemá cenu, všichni si to mohou najít....

• Pozitivní
    • 13 odpovědí
    • 6,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Libor111,

Při prudkém brždění začnou blikat brzdová světla. Půjde to nastavit i u starého Yeti-ho ? Máte někdo info ?

• 10 odpovědí
    • 14,6tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem ferda25,

Tak už jezdí po zemích českých pár, slovy dva Yety s novým LED lampami: Škoda té fotky...jinak to svítí krásně červeně a samozřejmě s nastavením u mě chyba žádná...

11. Zahájeno uživatelem Lubomir,

Mam Yetiho vyrobeneho v roku 2009 a chcel by som si zakupit kabel na diagnostiku. Presiel som uz vela roznych diskusnych skupin no nic konkretne som nenasiel. Nechcem kupovat kabel v hodnote stoviek eur. Pozeral som na www.dealextrem.com a www.focalprice.com a tych kablov je vela. Co som sa docital, tak treba kabel OBDII s HEX-CAN. Aky kabel pouzivate s akym softwarom? Viete mi poradit, ktory by bol najvhodnejsi?

• Negativní
    • 8 odpovědí
    • 8,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Míra Parýzek,

Zdravím všechny Mam takový dotaz. Dám klíč do zapalování a hned se mi pustí zadní stěrač. Následně po nastartování mi stěrač v nepravidelných intervalech stále cykluje. Dělá mi to, i když mám vypnutou funkci automatického stěrače. Pokud mám dané stěrače na automatiku, tak mi zadní stěrač reaguje na zapnutí páčkou, ale pokud ho chci zapnout v režimu bez automatiky, tak na páčku nereaguje. Při ostřikování mi funguje normálně. Nevíte někdo, čím by to mohlo být. Díky za reakce.

• 2 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem ZEZA,

Fouká mi studený vzduch z ofuků i při zahřátém motoru a regulaci mám nadoraz doprava (climatic).Ale když potočím kolečkem regulace kousek doleva a pak ho vrátím,tak mi začne hned foukat teplý vzduch.Když je motor studený a udělám tanhle manévr z regulací,tak mi začne foukat teplý vzduch po cca 3 km i když je teplota vody na 0.Jelikož je ještě v záruce,tak jsem byl v servisu a tam mi řekli,že diagnostika žádnou chybu nehlásí,že se pokusí něco zjistit v Mladé Boleslavi a že se ozvou.Nemněl jste někdo stejný problém? Škoda Yeti 2.0TDI 81kw

• Pozitivní
    • 34 odpovědí
    • 15,8tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem octfa,

yeti 2011, prestal mi fungovat central ridicovych dveri a ovladani prednich el.oken ( zadni v el.nejsou ) z mista ridice central klickem otevru ridicovy dvere, dalkou se otevrou jen spolujezdcovy + zadni + kufr el.okna z mista ridice nefungujou, spolujezdcovo okno z mista spolujezdce funguje normalne zrcatka fungujou normalne nekdo nejake napady , pripadne uz tohle nekdo resil ? o vikendu se k tomu dostanu tak at pohledam cim jak nejvic , napada me nejaky kabel v pruchodce ale u 2011 ? diky

• 4 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem danni,

Chtěl jsem nalogovat kanály 3, 10, 11, ale nemám aktivní tlačítko měření bloků - measuring block. Nevíte proč? Kabel hex can 12.12 Yeti 2.0, 81 kw, 2011.

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem toxikcz,

Ahoj,mám takový problem s předními oknami v eletrice. Když je chci zavřít uplně tak hned po dojetí nahoru se stáhnou dolu a když se mi nahodou je podaří zavřít,zamknu auto a po chvilce příjdu a okno je do půlky stažene. Nesetkal jste se někdo s tímto problémem? diky

• 1 odpověď
    • 3,4tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem ROMIK,

Nemáte někdo skušenost,vypne se čtecí lamička ve předu když ji zapnu ručně a nahodu ji nechám zapnutou a vylezu z auta a nezamknu.Díky.

18. Zahájeno uživatelem aeropavlov,

Občas mi Yetík 1.2 TSI za jízdy dvakrát dlouze "pípne". Nic se na přístrojovce nerozsvítí, počítač závadu nehlásí - co to může být? Díky Pavel

• 0 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Escrito,

Neměl někdo podobný problém s klimatizací??? U mého nového Yetiho naj. 700km když mám vypnutou klimatizace hučí takový kovový zvuk při přidání otáček motoru se zvuk zesílí ale nejvíce to jde slyšet v uvnitř auta, hluk vychází z ofuků. Když se klimatizace zapne tak je po hluku, při vypnutí se hluk opět dostaví po několika kilometrech. Jinak klimatizace i auto jede bez problémů. Myslím si že problém je v kompresoru. V servise jsem objednán na příští týden, ale v servise zatím nevědí a z něčím podobným se nesetkali.

• 1 odpověď
    • 3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Dubl,

Chci se Vás zeptat, zda se Vám také pohnou stěrače (ne ale úplně vždy a nebo jsem si toho někdy nevšiml) po vypnutí zapalování? Sledoval jsem, zda se to neděje třeba po jízdě, kdy jsem použil stěrače, ale nenašel jsem žádnou spojitost. Upozorňuji, že senzor deště nemám.

21. Zahájeno uživatelem bord83,

Prosím vás, nevíte, jak je u Yetiho řešené spínání osvětlení v zavazadlovém prostoru? Při otevření víka se nerozsvítí světlo a když otevřu kufr prostředním tlačítkem ovladače, tak se po zabouchnutí nezamkne. V dostupných příručkách jsem to nenašel Díky!

• 7 odpovědí
    • 6,3tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Wenzel,

Vážení mejitelé Yetiho, chtěl bych se s Vámi podělit o zkušenost, která by Vás mohla zajímat. Vlastním Yeti 4x4 TDI, obsah 2,0 , výkon 81 kW, najeto mám cca 40 000 km, spokojenost veliká, do nynější doby po 3 letech v podstatě žádná závada. V červnu v době intenzivních dešťů jsem přišel po 2 dnech k autu, strčím klíček do zapalování, vše začalo divně blikat, motor jsem nenastartoval, protože byla slabá baterie. Stále jsem nemohl přijít na to proč k tomu došlo a to i po konsultaci v odborném servisu Škoda, kde se ke mně zachovali opravdu excelentně a připojením na diagnostické přístroje jednoznačně neurčili proč k vybití došlo. Po čase jsem zjistil, že dveře do kufru o…

• 19 odpovědí
    • 12,3tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem tomis,

Mám Yeti už čtvrtým rokem, ale po celou dobu jsem "čidlu deště" nepřišel na chuť. I za sucha se někdy stalo, že při zapomenuté 1. pozici páčky ovládání stěračů odněkud na přední sklo spadlo několik kapek, stěrače vykonaly svůj cykl přes zaprášené sklo a nadělaly zbytečné šmouhy přes celou šířku skla. A navíc mne náhlé zdánlivě bezdůvodné spuštění stěračů nepříjemně vylekalo. Dá se senzor deště vypnout ??? (přepínač citlivosti by pak mohl fungovat jako obyčejný cyklovač). Děkuji za pozitivní odpovědi.

• 3 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Sranki,

Chystam sa na kupu mierne jazdeneho Yetiho a chcel by som si pri obhliadke overit kolko casu a km zostava do nasledujucej servisnej prehliadky. Takze prosim o radu, co vsetko treba postlacat na zobrazenie tychto udajov. Funguje to rovnako ako na F1 s Maxidotom?

• 15 odpovědí
    • 10,4tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem liborch,

Ahoj lidi, Připlatil jsem si do svého Activa palubní počítač za 3500,- Kč Popis: MFA - Multifunkční ukazatel Multifunkční ukazatel (palubní počítač) poskytuje kromě údaje o denním čase celou řadu dodatečných informací: vnější teplotu, okamžitou spotřebu, průměrnou spotřebu, ujetou vzdálenost, dobu jízdy,průměrnou rychlost, ukazatel servisních intervalů a dojezd. Předpokládám, že oproti maxidotu je displej stejný akorát je tam zablokováno pár funkcí. Už někdo řešil překodovat MFA na MAXIDOT? díky

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.