Míra Parýzek Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Zdravím všechny Mam takový dotaz. Dám klíč do zapalování a hned se mi pustí zadní stěrač. Následně po nastartování mi stěrač v nepravidelných intervalech stále cykluje. Dělá mi to, i když mám vypnutou funkci automatického stěrače. Pokud mám dané stěrače na automatiku, tak mi zadní stěrač reaguje na zapnutí páčkou, ale pokud ho chci zapnout v režimu bez automatiky, tak na páčku nereaguje. Při ostřikování mi funguje normálně. Nevíte někdo, čím by to mohlo být. Díky za reakce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeneek Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 Pravděpodobně máš ovládací páčku ve špatné poloze, o stupeň vzadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Míra Parýzek Posted May 1, 2016 Author Share Posted May 1, 2016 (edited) Páčka je na správném místě... a stěrač stále cykluje... Edited May 1, 2016 by Míra Parýzek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts