Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Ostatní

co se jinam nehodí

1. Zahájeno uživatelem shaolin,

Nevíte náhodou o nějakém offroad parku, kde bych mohl prubnout služebního Yetiho 4x4? Hledal jsem po netu, ale špatně a moc jsem toho nenašel... Případně jaká je cena a provoz.. Díky

• Pozitivní
    • 10 odpovědí
    • 6,5tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem gajda,

Prosím o radu, má-li smysl kupovat u nového yetiho 1.4 tsi záruku na 3 a 4 rok - za 6000 Kč. Najedu kolem 10000 km ročně. Do čtrnácti dnů by mělo auto dorazit, vaše názory by mě pomohli v rozhodování. Dík

• Pozitivní
    • 14 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Dubl,

Nikde jsem neviděl seznam odkazů na zajímavá fota a videa. Já teď jedno viděl, líbilo se mi a tak sem dávám odkaz. Snad se bude líbit i Vám. Jen dodávám, že se zhotovitelem toho videa nemám vůbec nic společného. Tak se koukněte a doporučuji Vám přečíst si i komentáře k tomuto videu:

4. Zahájeno uživatelem jannek,

Objevil jsem u Yetiho, r.v.2009, při rychlosti 45-60km z oblasti levého venkovního zrcátka lehké vzduchové pískání, je slyšitelné, když jedu sám, a v autě je ticho, je to dost otravné. Zkoušel jsem prohlédnout zrcátko, ale laik nic nenajde. Setkali jste se s tím někdo? Máte tip, co by to mohlo být? Nebo je to geniální venkovní tachometr, upozorňovač na max. rychlost v obci? Ještě by to mohlo pískat v 90 a 130, pokaždé jiným tónem Takhle mě to dělalo "rallye" zrcátko koupené v r.91 na vietnamské tržnici a namontované na Š125L, co mělo nezakryté tunýlky pro upevňovací šroubky. Zalepil jsem je tehdy plastelínou a byl klid :-)

• 1 odpověď
    • 2,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Dubl,

Posledních pár dnů mi vrže plynový pedál. Nejdříve jsem podezříval boty, ale zkoušel jsem to i bos a vrže to pořád. Po třech dnech zkoumání jsem zjistil, že to vrže při jemném pohyby pedálu, při rychlém ne. Teď se snažím zjistit, jaký vliv na to má teplota v interiéru. Vyloučil jsem i vrzání pohybujícího se pedálu o nějakou část koberečku (kobereček se nedotýká pedálu). Najeto cca 10 000 km, z toho 200 km po velmi prašné "komunikaci" (nově budovaný obchvat města, který je teprve ve fázi odtěžené "pláně", která hrozně práší). Ale to by na to nemělo mít vliv. Aspoň si myslím.

• 1 odpověď
    • 3,2tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem TomášT,

A tady ještě jeden test Yetiho s motorem 1.8TSI: http://magazin.auto.cz/testy/skoda-yeti-1-...vy-bigfoot.html Tato barva Yetimu taky moc moc sluší

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 9,4tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem arch,

Ako cerstvy majitel sa s novym Yetikom len zoznamujem a trosku sa neviem usadit. Doteraz som jazdil len na plackach - Fabia, Golf, Octavia, takze s vyssim posedom nemam skusenost. V kazdom aute som si vzdy daval sedacku pomerne vysoko - mam rad skor vzpriamenejsiu polohu - celej sedacky, a aj operadlo mavam pomerne kolmo, ale doteraz som bol vzdy limitovany vyskou stropu, ale v Yetim je nad hlavou hafo miesta, a ked som si dal sedacku vysoko tak sa mi zase zdaju opierky - aj vo dverach aj stredova (aj ked ju dam do najvyssej polohy) nizko. Skusil som dat nizsie sedacku - a to sa mi zase az tak nepaci ako ked mam nad cestou "nadhlad" a aj mi je to dost pohodlne ked sedim v…

• 10 odpovědí
    • 5,8tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Jan Tichy,

Zajimave je ze davaji k yetimu dodatek k navodu ve kterem pisi ze 4x2 ma nadrz 55 litru a 4x4 60 litru, ale asi to odpovida kdyz jsem jel ze zakaznickeho mel jsem rucicku na nule a bylo mi doporuceno ad jedu okamzite k benzine a natankoval jsem tam 54 litru takze to bude asi pravda ze tam mame ve 4x2 55ku nadrz. Tudis tam neni rezerva pokud ukazuje rucicka nulu...

• 5 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem strycek_BOB,

Vybral jsem smolíka za Vás za všechny... 9.9. v pátek ráno jsem hodil auto na prohlídku po třiceti tisících s tím, že to bude odpoledne hotové a zatím nejezdím a nevím kdy budu. Seznam závad: - vadné rádio - červený pruh přes celý displej = uznáno výměna - rozvodový řetěz klasické ranní chrastění - výměna - únik oleje pod krytem ventilů - opraveno - během výměny řetězu stržený závit udajně v hliníku na bloku motoru, výmluvy, že to bylo načaté z fabriky atd., mechoš to chtěl utáhnout a utrhl to - opraveno, odvrtáno, vyvložkováno. V tomto případě jim vůbec nevěřím, že to není nabastlené tak, že to podruhé nepůjde utáhnout a bude to na výměnu bloku nebo té části kde j…

• Pozitivní
      • Negativní
    • 36 odpovědí
    • 19,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Dubl,

Srážka s divočákem a následná havárie YETIho docela poničila: http://zpravy.idnes....zlin-zpravy_jog Naštěstí s toho řidič vyvázl živý a zdravý.

• 1 odpověď
    • 2,6tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem milans14,

Zdravím vás chlapi, potřebuji poradit -sedím u PC a konfiguruju "Yetinu",morizace 1.2 TSI,výbava "ACTIVE", přejdu na výběr barvy - základní bílá a dále vše v pohodě - doplňky,disky atd. V levém horním rohu obrázek s výběrem barvy,černý stř. nosič a ocelové kola s poklicemi. Pokud vyberu UNI barvy pro černou střechu ( bílá candy/černá magic) obrázek se změní - kombinace bílá/černá, ale střešní nosič už je černo stříbrný a disky kol jsou Al. V dalším kroku, již ale možnost disků na výběr není. Je někdo kdo mi toto vysvětlí? Děkuji

• Pozitivní
    • 71 odpovědí
    • 19,8tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Azurit,

Novinka od Mazdy, která některým z uvažujících o Yetim možná zamotá hlavu... ke všemu hezká barva, no ale oranžová to není ;-)

• 11 odpovědí
    • 7,5tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Rohlick,

Co říkáte na nového Yettiho Fresh? Další pokus o nalákání na obal? Je pravda, že pokud byste chtěli auto s touto výbavou např. Active museli byste sáhnout hlouběji do kapsy než když si pořídíte rovnou Freshe. No nevím, zda toto bude stačit. Pokud jste o Freshi nečetli doporučuji http://www.vybermiauto.cz/autodata/novinky/skoda-yeti-fresh-novy-akcni-model-se-sedmnactipalcovymi-litymi-koly-od-428900-kc

• 5 odpovědí
    • 5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem kubinj1,

Z navodu jsem to nejak nepobral... Nevite nekdo, jak vynulovat pocitadlo TRIP a nesmazat pritom ostatni udaje z pameti v pripade maxidotu?

• 14 odpovědí
    • 8,6tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem tentacle,

Zdravím všechny. Chtěl bych vás požádat o radu (ikdyž jsem v sekci Yetti) pokud možno s nadhledem a bez zaujetí, nejlépe ty z vás, kteří měli možnost řídit či dokonce vlastnit oba vozy. Mám si vybrat nový služební auto a jako každá firma, máme určité limity - takže se slevou od prodejce, kterou dostáváme, si můžu vybrat za cenu do 450 tis. Kč . Za tuto cenu mi vychází Roomster Scout 1.2 TSI 77 kW, 17'' ALU kola, climatronic, všechna elekrtická okna, navigace Amundsen, panoramatická střecha, halogeny a mlhovky s natáčení, tempomat, MAXIDOT, ESP..... atd. atd. U Yettiho tam dostanu se stejným motorem jen to nejdůležitější ale v podstatě to hlavní ..tedy centrál na dálku, …

• 62 odpovědí
    • 24,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Viktor Koska,

Dost zajímavá úprava, to není originál škoda?.Mrkněte. http://www.trademe.co.nz/motors/used-cars/skoda/yeti/auction-386873569.htm

• 2 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Sdíčák,

Zdravím všechny, Všichni zaměstnanci Škodovky mají možnost si půjčit auto na půl roku. Např Yeti začíná na 3500kč ( zákl. výbava) Mě by zajímal váš názor. Za chvíly mi bude 18let a přemýšlim jestli koupit auto nebo využít toto. V létě bych stejnak jezdil převážně na motorce, takže auto bych si vždy půjčil na zimu Nemyslím pořád, ale takhle to zkusit než si začnu vydělávat. Myslím že si člověk to auto i dobře vyzkouší atd... Pokud mám správné informace,tak v ceně je i pojistka a další věci. Co si o tom myslíme Vy ?

• Negativní
    • 9 odpovědí
    • 15,5tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem milans14,

Zdravím chlapi, cca v měsíci únoru-březnu 2012 budeme objednávat nový vůz.Manželka je na vozíku, já 2 měsíce po třetí operaci páteře.Zatím vůbec nejsme rozhodnuti do čeho jít.Prozatím mám vyemailované nějaké slevy: YETI-14%, ORLANDO 16%, CAPTIVA AŽ 20 % a ix35 zhruba 16-19%.U všech těchto vozů bude odečteno případně vráceno 19% DPH.Vybraný vůz budeme vlastnit min. 10 let. V současné bobě máme "Fabii HB". Co se týče dostupnosti do jednotlivých auto salónů,tak nejblíže to máme do autosalónu "Škoda".Mohl bych vás tím to požádat o objektivní názory na tyto vozy? Mám namysli -jízdní vlastnosti, provozní náklady,ceny náhradních dílů,servis ap. Děkuji.

• 7 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem hindator,

Narazil jsem na informaci, že MB chystá novou verzi Yetiho - Scout. Víte o tom někdo něco? Tady jsem našel obrázek ;-)

• 7 odpovědí
    • 5,1tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem hadak11,

Ahoj, možná jsem to přehlédl a tak sem dám odkaz na konfigurátory: https://carconfig.skoda-auto.de/Pages/Model.aspx http://cc.skoda-auto.com/cze/pages/step1.aspx?carlinecode=66112 občas to sleduji a koukám jak se mnění nabídka, některé kombinace mizí, jiné přibejvaj a venku je to to samé. ted treba za ty samé peníze ja navíc v základní výbavě přídavné elektrické topení oproti tomu co jsem objednával v srpnu...

• 5 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Petrddd,

http://www.skoda-auto.cz/CZE/news/info/news/news/Pages/2011_170_akcni-model-Yeti-Mont-Blanc.aspx Nový akční model Yeti Mont Blanc. /////„Během letošního roku patří téměř každá pátá nová registrace v segmentu terénních aut našemu Yetimu. /// -Jestli to půjde takto dál tak zachvilku tu bude Yetíku jak Fabii.. Škoda už nebudu výstřední...

• 4 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Yetinek,

Přidejte se ke klubu majitelů vozů Škoda Yeti na Facebooku - Ať je nás co nejvíce!! Linkujte Zde : http://www.facebook.com/pages/%C5%A0koda-Yeti-Club-CZ/217745301629991

• 10 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Kaprun,

Ahoj ahoj, zdravím všechny yetisty. Jsem tady nový a vážně uvažuji o koupi nového Yetiho ve výbavě Ambition s nějakými doplňky (např. nez. topení), tdi, buď 81kW nebo 103 kW, ve verzi 4x4. Zajímalo by mě kolik otáček točí motory těchto výkonů na 6 RST, řekněme při rychlosti 130 km/h. Díky moc za info i za příjemné počtení na fóru a přeji všem mnoho šťastných kilometrů bez poruch a nehod. Až budu mít fotky a vlastní zkušenosti, dám vědět.

• 20 odpovědí
    • 8,1tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem dick,

Protože tento problém se začíná tříštit do několika témat, jako nemám ale budu mít, poraďte atd. Rozhodl jsem se založit nové téma, kde můžeme toto téma řešit asi v tomto smyslu . Pište názory na co z výbavy nezapomenout při koupi nového Yetiho. Bez čeho se nedá žít, naopak bez čeho se dá žít, co je zbytečné a nebo přímo a pouze módní zaležitostí s minimálním využitím. Zkušenost, rady s konfigurací atd...

• Pozitivní
    • 51 odpovědí
    • 16,4tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Tygrik,

Tygřík nazahálel, zjistil možnosti a předběžně zadal v autocampu Žralok v Plumlově chatky na sraz Yetíků ze soboty 27. 8. na neděli 28. 8. Zadány jsou chatky v první řadě 5x4lůžková, 1x2lůžková a ve druhé řadě 4x2lůžková. Možnost táboráku a udírny samozřejmá. Cena za lůžko 200,-Kč. Další program doladím. V neděli někam vyjedeme a naobědváme se, samozřejmě vyfotíme. Prosím zájemce, aby napsali počet osob. Zrobím prezenčku. Prosím, abychom to dali dohromady do úterý, abych se mohl domluvit s panem vedoucím autocampu. Děkuji za pochopení.

• 15 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.