Přejít na obsah

Motor 1.2 HTP

170 témat v tomto fóru

• 12 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
  1. Zvýšená spotřeba?

• 6 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
  2. Chyba #0041f3

• 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
  3. Zmena otaciek po servise

• 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
  4. Výmena motora

• 4 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
  5. PROSÍM O RADU CHYBA 17580

• 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
  6. Spojka??

• 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
  7. Remeň alternátora

• 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
  8. Katalyzátor, pasuje?

• 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Příteli okřídleného šípu, pro: JirikHL. Já onehdy přešel z Fabie 1 do Octavia 4. Pro mne to je jak přechod z doby kamenné do kosmického věku - lusknutím prstu.  Osobně -  jsem šťastný, že jsem se toho dožil. To je fáro! Dík za to vysvětlení k tomu volnoběhu, Jsem rád že se fundovaná osoba našla a kolegovi to pomůže. S tím autoholdem to u sebe vyzkouším. Ať Ti to jezdí bez problémů. Radek.
    • @VeteranChild @ExecutedDonut Diky moc za odpovedi,  ja osobne se do toho poustet nebudu, nemam s tim zkusenosti.Zajimalo me to primarne z duvodu, abych se byl schopen domluvit v autorizaku,jestli do toho pujdou nebo ne. Kazdopadne ja osobne jeste 3,5 roku nic nehodlam kvuli zaruce menit. Pak bych se tomu uz nebranil,ale urcite pres nekoho,kdo je zkuseny a vi co dela,idealne z Moravy. Auto ma prodlouzenou zaruku na 5let/100 000km, tak do toho nechci neautorizovane hrabat. Zase na druhou stranu, pokud by autorizak tu chut mel, urcite by to pro ne byl prinos, jelikoz si myslim,ze urcite nejsem jediny,koho ten umely zvuk irituje. Nerikam,ze je vzdy spatny, na kratkou chvili to je nekdy fajn,ale trvale je to totalni nesmysl. Navic krom eco rezimu a individualu to je naprosto vsude, dokonce i ve snow a offroad rezimu. Jinak je to auto fajn,s klidnou nohou jezdi za rozumnou spotrebu mezi 8-9 a kdyz se clovek chce svezt,je to emoce a tam mi ani ten brblak az tak nevadi. Mozna to tak maji zamerne, aby casem menili tlacitko na zmenu jizdniho rezimu,protoze to bude vymackane do 3 let.😁😁 S vypnutim,popripade snizenim na 20-30% pres diagnostiku pomoci kodovani viz nahore v diskuzi mit problem asi nebudou,to mi pred casem i potvrdili,ale proc nezkusit idealnejsi a logictejsi nastaveni. 😁 Prinejhorsim se vydam touto cestou,jelikoz parametrizace by mela byt nastavena i procentualne v jednotlivyvh rezimech a teoreticky,kdyz ponizim 100% na 30% tam krom sportu,ktery bude na 30%, jelikoz parametr bude urcite 100% ostatni rezimy uz by mohly byt temer bez prikresleni. Nahodou nemate nekdo tuseni,jake jsou default hodnoty parametru v jednotlivych rezimech? Jeste jednou diky mooc. 👍
    • Dělám co můžu 😆, ale toto je nad moje síly
    • Zdravim, mne idu menit tlmice, ulozenie + sw buduci tyzden, Superb 4, 2.0 tdi 150hp kombi tak uvidime kolko to pomoze. 
    • JSvoboda: Pravé zadní vypadalo takhle. Evidentně se profil uživatele vozidla, vyprofiloval především na levé kolo. dfga: No jo, to mám z toho, že jsem si zvykl s každým novým autem jezdit do autorizáku. Co je ale úplný vrchol v podání ŠA, tak je zablokování mé emailové adresy. Napsal jsem jim ohledně problému dva maily a chtěl jsem odpovědět na ten, který jsem zde citoval. No a přišel ban - Péče o zákazníka - Customer Center - 554 5.7.1 You are not allowed to connect. Nevím, ale tohle je vrchol arogance, přijde mi to, že jsem tam někomu šlápl na kuří oko a o to větší chuť mám tohle řešit. V emailech jsem slušný, jen jsem popsal stav věci.
  • Vytvořit nový...