Toyota má několik důvodů, proč účtovat za Supra A90 Final Edition mnohem více. Nejen, že je to konec řady pro aktuální sporťák, ale kromě jiných hardwarových vychytávek přináší i výrazné posílení výkonu. S výrobou omezenou na 300 kusů pro Evropu a Japonsko by neměl být opomenut ani faktor exkluzivity. Vzhledem ke stále přísnějším emisním předpisům v Evropě už možná nikdy nebude existovat takové auto. Cena je šílená Přesto stojí za téměř 100procentní prémii oproti standardnímu šestiválcovému modelu? Ceny za labutí píseň Supra jsou v Německu, kde si zákazníci musí vybrat 142 800 EUR, tedy cca 3,5 milionu korun. Pro srovnání, […]
Článek Finální Toyota Supra je nehorázně drahá se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz.
Zobrazit celý článek
Dobrý den chlapi. Prosím, vas, jdou přední ložiska nalisovat bez přípravku, nebo je přípravek nutný? Muj švagr je mechanik a normálně mi je chce nalisovat. A to se prej nemá. Děkuji moc za info
Zapomněl jsem zmínit, že se to dělo převážně v situaci, kdy jsem drknul do konektoru který byl zapojen do auta. Najednou to celé spadlo a opravdu pomáhalo jen auto chcípnout, vystoupit a zamknout. Myslel jsem si, že je špatný konektor v autě, ale když ho používala moje přítelkyně s iPhonem a kabelem od Applu, tak vše fungovalo a nic se neodpojovalo. Zkouším tedy jiný kabel, uvidíme, jestli to pomůže.