Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem chobott,

Pekne udelane svetlo zadnich sedacek na Citigo

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 5 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem martin špáta,

Nedodělával někdo do citiga nastavitelnou podlahu kufru? Co vše je potřeba a kde to koupit? Nebo alespoň čísla dílu a zkusit to koupit přímo ve škodovce.

• 6 odpovědí
    • 8,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem WHITE-CZ,

Ahoj mám tento zvuk viz video, nemá na to vliv zařazená rychlost ani jestli je motor v tahu nebo ne. Začne to tak od 60 - 70 kmh. Zajímavé je že nic nikde není volné. Pod autem všechny požární stěny, odhlučnění atd všechno drží jak má. V motorovém prostoru taky vše drží. Ten zvuk je fakt hroznej... Nemá někdo nápad co ještě vyzkoušet?

4. Zahájeno uživatelem Kuba Turek,

Zdravím, bohužel jsem včera zjistil, že mi zatéká do kufru. O víkendu byly lijáky a u rezervy jsem měl plno vody. Řeším reklamaci, tedy pokud bude servis vstřícnější. Pro ukázku jak vypadá koberec z kufru. Muselo zatékat minimálně týden, ale každý den do kufru nechodim. Nestalo se to někomu?

• 2 odpovědi
    • 9,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem danikd,

Panove a damy ... prosim o radu, nakonec si dodelam origo vyhrivani sedacek ... mam 5DV model, mam moznost koupit vyhrivane sedacky, respektive komlet interier, z 3DV modelu ... Budu mit nejaky problem? V cem se presne ty sedacky lisi? Pouze ve sklapeni a posuvu pomoci packy? Vyskove stavitelna jsou predpokladam oba druhy ,... Nebo me ceka najak zrada? Diky za info ... Dan

• 0 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem navabaca,

Máte prosím někdo zkušenost s plechovým zvukem při jízdě po nerovnosti, pravděpodobně od prostoru dveří? S 3D Citigo jsem jel pomalu do prudkého kopce po velmi nerovné staré dlažbě a několikrát se ozvalo klepání, jako kdyby do sebe narážel plech (kov), asi jako když špatně dovřete dveře, ale byly zavřené dobře. Připadlo mi, že zvuk se ozývá z obou stran vozu. Pokud někdo z vás tuhle zkušenost má, měl by i radu, jakou úpravou je možné tomuto zvuku zabránit? Díky. PS: Dal jsem to do sekce Interiér, protože zvuk slyším uvnitř. :-) Za případné špatné vložení se omlouvám.

• 2 odpovědi
    • 6,2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem HWSpeedy,

Hledam pro kolegy gumove vany do kufru na jina auta, ale narazil jsem na tyto pro Citigo: Horni vana VP101859: http://brana.guzu.cz:8000/EShop/?Stranka=EShopDetail〈=7&Vyhledavani=-1;0;-1&Polozka=013;VP101859 Dolni vana VP101860: http://brana.guzu.cz:8000/EShop/?Stranka=EShopDetail〈=7&Vyhledavani=-1;0;-1&Polozka=013;VP101860 Co je to ta horni vana? To jako vanicka na horni kryt zavazadloveho prostoru? Jinak tam nemaji zadne fotky, tak by me zajimalo, co je na tom tak drahe v porovnani napriklad s vanou pro OCIII combi ktera je asi tak 4x vetsi ale prakticky stejne draha.

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 8,2tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Janečka V.,

Chci pořídit auto kamerku do Citiga. Máte ji tam namontovanou a odzkoušenou jak funguje. Doporučte jakou /nejlépe s ukázkou jak maká/

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 6,3tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem hotelix,

Hoši hoši prosím help! Hele auto musí v pátek zvládnout na otočku 1400 kilometrů do týla německého nepřítele a dneska si tak jedu a ve spojkovým pedálu začalo cvakat. Příznaky: Šlápneš na spojku, pedál jde hladce, zařadíš kvalt, přidáváš plyn, rozjíždíš se, pouštíš spojku a těsně před tím, než jí pustíš úplně v tom pedálu tak cvakne, jak kdyby v tom bodě byl nějaký schod nebo něco. Je cítit jen takovej zub, auto jede normálně, spojka zabírá normálně a když jí pustíš rychleji, tak to skoro nejde postřehnout. Schválně jsem zkusil naboso rozjezd a fakt je to v pedálu (a ne třeba v botě, co já vím). Mám to vzít narychlo do servisu? Nebo to riskovat, je tomu něco? …

10. Zahájeno uživatelem PavkaKorčagin,

A už to nebudu muset čistit od čmouh od kramfleků ...

11. Zahájeno uživatelem Janečka V.,

V servisní knížce a v kufru je samolepka mimořádné výbavy. Neví někdo kde se dá zjistit co který kód přesně znamená pro Citigo

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 5,8tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Yopik,

Ahoj, je tady někdo z Prahy kdo má Move&Fun ochotný, nechat mě ho vyzkoušet. Chci si ho pořídit hlavně kvůli zobrazovani udaju pocitace, ale nevim jestli to na mem Citigo pujde, kdyz sundam tu krytku na drzák tak pod ní jsou videt ty kovove kontakty. Jenom nevim jestli tam jsou vzdy nebo se podle toho pozna ze to je m&f ready. Díky

• 3 odpovědi
    • 7,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Tomáš Hrábek,

Pěkný den, nemá někdo rozkres demontáže plastů pod volantem?

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 5,9tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem CitiGo,

Zdravím pánové, předem se možná omlouvám pokud to někde je ale nenašel jsem to .. věc se má tak že bych chtěl provést demontáž tapeců ze dveří ? a zaroveň protažení kabeláže k radiu máte někdo radu jak nejšetrněji sundat tapec ? 5 dveřák Díky za radu

• 1 odpověď
    • 4,4tis zobrazení
  15. Ahojte panové, pořídil jsem si Citika r.v. 2015 najeto cca 5300km a mám celkem velkej problém, když venku prší, nebo sněží,no prostě je hnusně a je jedno jestli jedu 8km,60km,nebo 280km tak se mi mlží vokna jako pr... (pardon, ale už to nedávám) ofuk mám na čelní a boky,dávám na 3 stupeň+klima, ale to není normální a stejně to moc nepomůže, tak 60%,stává se, že okénko se orosí a voda stéká po okenku, možná kdyby tam šel dát 8 stupeň, tak nad mlžením vyhraju:( ale to bych raději chodil pešky,protože jinak bych ohluchnul. Mam gumové koberce,když je sníh tak boty oklepu než vlezu do auta, podle mě nikde nezatéká,klapka vypadá, že funguje, filtr je ok a klima to neřeší. M…

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 7,8tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem sansk8,

Ahoj, rád bych se Vás tu poptal, zda se někomu objevily drobné oranžové tečky na stropnici. Já osobně je mám v oblasti madla u spolujezdce. Vůbec nevím co by to mohlo být, trochu to vypadá jako kdyby např. prosáklo nějaké lepidlo. Docela mě to překvapilo, jelikož v autě se to objevilo už po 25t km a co se čistoty celého auta týče, tak na tu si dávám extra pozor. Nevím, jestli je tohle na záruku nebo jestli to mám nechat pouze vyčistit (ikdyž do toho se mi moc nechce, jelikož pak začíná stropnice "chlupatět"). Díky za názory

• 6 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem ElizabethZlo,

Zdravím obracím se na vás s prosbou, zda byste mi neporadili s výběrem autopotahů na moje Citigo. Vždy jsem chtěla auto v kůži, nejen proto, že to dobře vypadá, ale hlavně kvůli lepšímu čištění! Často v autě piji kafe a jednou jsem musela bohužel do čistírny, protože flek ze sedaček nešel dólu. Hlavně mam dlouhé světlé vlasy a tento materiál sedaček si ty vlasy přímo bere a jdou i špatně vysát. Chtěla bych někoho poprosit s výběrem a zda vůbec nějaké potahy na Citigo jsou, moc se v tom neorientuji, toto jsem nikdy nemusela řešit. Mam představu nějakou takovou. Auto mam bílé a interier černý, tak aby to ladilo. Ale co dál? Těchto sedaček je tam více, ale nevím které…

• 9 odpovědí
    • 9,1tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem sansk8,

Zdravím pánové, chtěl jsem se vás zde zeptat, pořípadě vyzjistit, zda se již někdo zabýval problematikou dodělání paměti předních sedadel pro třídveřové Citigo. Nevíte, zda stačí pouze něco dodat do původní konstrukce sedačky, či jestli my bez paměti máme prostě smůlu a dodělávka není možná? Díky

• 5 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem ic.sniper,

Zdravím, mám dotaz, zda se dá sehnat jako náhradní díl tento klips na fotografie nebo parkovací lístky na palubní desku? (popřípadě jako celá montážní sada)

• 3 odpovědi
    • 4,5tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem DavidSK,

Našiel som vo viacerých testoch a fotkách o Citigu túto praktickú vyberateľnú gumenú vložku na telefón. Vedel by som si ju predstaviť aj v inom aute, napr. O2, kde nieje kam odkladať telefón. Nevie mi niekto dať objednávacie číslo tohto dielu ?

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.