Přejít na obsah

Motor 2.5 TDI

135 témat v tomto fóru

• 30 odpovědí
    • 19.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 50 odpovědí
    • 20.2k zobrazení
  1. Motor do dílny

• 7 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 17.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.1k zobrazení
  2. bio nafta

• 13 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 10.3k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
  3. Chiptuning KWP2000+

• 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
  4. Poničene rozvody

• 4 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
  5. naftové čerpadlo

• 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 16.4k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 23k zobrazení
  6. klepanie od motora

• 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 25.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
  7. Superb 2,5TDI 120kw

• 3 odpovědi
    • 4.5k zobrazení
  8. ohlasy na 2,5tdi

• 14 odpovědí
    • 8.8k zobrazení
  9. Emise Do Dilny 2.5 TDI 1 2 3 4

• 94 odpovědí
    • 31.2k zobrazení
  10. 2,5TDi

• 4 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
  11. Vymena motora u Superba

• 16 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
  12. 2.5 Tdi 120kw

• 19 odpovědí
    • 12.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Musím reagovat, nikde jsem nikdy nepsal, že moje řešení je nejlepší a nejhezčí. Psal jsem pouze, že napasovat jde i bez řezání hrany, mělo to tu a řešilo již několik uživatelů fóra v začátcích Scaly a Kamiqa. Moje fota jsou již z roku 2022, opěrka je možná vysoko, ale neřeším při přehazování na gumové rohože kde je zase díky rantlu zase přesně k ní. Co se týče prodloužení koberce, tak nemohu za to, že nějaký vemeno ve škodovce nevymyslel lepší řešení, aby to člověk nemusel prasit, ale účel to plní. Pro klid duše, až se dostanu k autu mohu tu škvíru u opěrky nohy lépe nafotit pro spokojenost diskutujícího.   edit: našel jsem ještě foto s gumou, detail napojení opěrky a raději končím 🙂
    • Dobrý den  Potřeboval bych vyměnit blinkry ve zpětném zrcátku na karoqu. Máte s tím někdo zkušenosti nebo najdu někde návod? Předem děkuji za odpověď 
    • Ahoj.   Fabia 1.0 Tsi 81 kW r.v.2019 Funguje Vám zobrazování fotek v kontaktech? Mě ne. Nebo je to prostě sodtwarem a stačí přehrát? 
    • Tak pomohlo až přehřátí softwaru...   Ale občas mi to vypadává (tak 2x za jizdu) i v nové Scale (2024)..tak už bude možná na čase vyměnit telefon...
    • Stává se někomu to samý co mě?   Mám spojenej mobil přes AA bezdrátově a poslouchám YT Music.   Jakmile ale připojím při tom kabel - např. když jedu delší cestu (nemám v mobilu bezdrátové dobíjení), tak se mi zastaví přehrávání hudby v YT Music. Pokud chci dát tlačítko Play, tak nereaguje... musím restartovat infotainment a pak to teprv jede...
  • Vytvořit nový...