Interiér
104 témat v tomto fóru
-
Zdravim, má tu někdo tuning nábu na felicii od roku 96 (80 nebo kolik zubů na řídící tyči) a funguje mu vypínání blinku i klakson. Kupoval jsem jednu nábu, která měla být přímo na felicii od roku 96 a ta byla nepoužitelná, protože blinkry to nevypínalo a měřením od oka jsem zjistit, že to “lízátko“ na vypínání blinkru bylo cca o 8 mm kratší oproti orig. dvouramennému volantu a klakson fungovat ani nemohl, protože ten disk zezspoda byl moc malý. Jinak, mám volant s roztečí šroubů (myslim) 6x70mm. Nebo je nějaký rozdíl řídící tyče a vypínání blinkrů u felicie pickup r.v. 97 oproti klasické felicii? Předem děkuji za každý tip a každou radu.
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den, je pro výměnu spínače výstražných světel nutná demontáž palubové desky nebo jde spínač nějak vycvaknout??
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Viděl jsem tuto situaci už několikrát... proto jsem dnes nafotil jak jsem to opravil já.... snad to někomu pomůže.... na konec jsem vše polepil konstrukčním lepidlem (pro jistotu...) [atta chment=103553:4.JPG]
-
- 16 odpovědí
- 11,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím pánové, hledání na fóru nepřineslo ovoce, tedy zakládám nové téma, doufám, že nebude duplicitní. Můžete mi někdo, prosím, poradit, konkrétní typ dětské autosedačky, kterou lze použít v krátké felicii? Do fabie mám Britax Evo 1-2-3, ale v tatíkově felicii jsou na ní krátké pásy, chybí asi 15 cm. Výměnu pásů za delší škodovka neprovádí. To jsem prověřil v Auto Jarov i v MB. Sedačku nechci kupovat novou, jde jen o nouzové semtam vození, takže rada, abych si to vyzkoušel před obchodem mi nepomůže... Chci pořídít něco na aukru nebo podobně. Tak ať vím, po čem jít. Synek má 19 měsíců a 12 kilo. Předem díky za rady. David
-
- 5 odpovědí
- 11,4tis zobrazení
-
-
Ahoj , mám škoda Felicia 1.3 . Chci mýt sundanou palubní desku nebo nahradit něčím lehčím .Přece jenom cca 20 kg. Projde to na technické ? Ideálně v MB u Tesca.
-
- 0 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
-
-
Zdravím vás, poradil by mi prosím někdo kde najdu ve felicii 96rok kabinový filtr? Koupil jsem si felicii do práce a chtěl se podívat v jaké je stavu, jelikož mi do auta proletěly malé květy z třešně, ale nikde jsem ho nenašel, možná právě proto, že v autě po bývalém majiteli vůbec nebyl.. Díval jsem se do toho prostoru pod kapotou, sundal jsem tu oválnou gumu nad plastovou mřížkou a tam byl pouze motorek topení.. Díky všem
-
-
- 9 odpovědí
- 31,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám Felicii 1.3 mpi 40 kw. Včera jsem instaloval rádio protože v ní nebylo což znamenalo natáhnout i kabely k reproduktorům, všechno je ok a funguje jen když stahuju okno tak tak klika hrozně vrže, nevíte kde co promazat nebo je to ok?
-
- 1 odpověď
- 4,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, od příštího roku budu mít k užívání felicii combi. Moc mi to auto nevadí, ale sedačky jsou fakt šílený. Chtěl jsem se zeptat, jestli by bylo možný tam nějak namontovat třeba sedačku z OII. Na té se mi sedí dobře a taky by mohla být výškově stavitelná, protože mám rád rozhled z auta. Je mi jasné, že se asi budou muset předělávat kolejničky, ale jde mi o to, jestli by to pak prošlo ještě alespoň jednou technickou. Budu rád za jakékoliv rady.
-
- 8 odpovědí
- 25,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny, měl bych dotaz. Jaká žárovička je ve spínači světel (typ), potřeboval bych jí vyměnit. A ještě bych se zeptal jestli má spínač obrysových světel pořád svítit i po zhasnutí všech světel. Moc děkuji všem za odpověď.
-
- 9 odpovědí
- 9,3tis zobrazení
-
-
-
-
Mám takovou otázku sehnal jsem si zachovalou Felicii a jelikož jsem ještě mladý ucho tak netuším proč je za plynovým pedálem trubka. Prostě by mě to zajímalo
-
- 1 odpověď
- 7,4tis zobrazení
-
-
Čaute chci se zeptat jestli pujde rukojet z fabky do feldy , a nebo jsem ještě uvažoval na koupení rukojetě ale je tam nějaké uchycení pomocí imbusových klíčů a to se mi nezdá jako dobré
-
- 5 odpovědí
- 9,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Moje felda 1.9D/2000/ sprostě přestala topit! Prosím poradte od čeho mám začít kontrolovat-vyměnovat,...,co všechno se může pokazit? Motor se zahřívá v normě,ani ve vedrech se nepřehříval,kapalina se neztrácí,zima na krku.... Díky
-
- 10 odpovědí
- 15,2tis zobrazení
-
-
Zdravím,Zatéká mně do Feldy a už jsem z toho na nervy Asi před dvěma lety dostala šupu na PP roh.Odnesl to jen blatník světlo a rovnání lyžiny.Teď začlo do auta téct.Když vyndám kastlík,tak je tam sucho,ale když sáhnu do prava dolů,tak je nasáklá protihluková pěna a to tak,že z ní při dešti kape.Zastříknul jsem studnařskou pěnou vše možné v prostoru kapsy blatníku a PP sloupku.Pěna se dostala až do sloupku,takže na ni zevnitř sloupkem dosáhnu.Teče tam pořád stejně.V odtokovém žlábku u okna je sucho.Kde by mohl být problém?Voda vytéká jakoby ze spáry z pohledu zespoda za palubní desku a protihlukovou pěnu.Je možné,že by se tam voda dostala kolem skla? Díky za odpovědi.
-
- 42 odpovědí
- 64,3tis zobrazení
-
-
Potřeboval bych poradit jak demontovat palubní desku na Felině 1.3 mpi 50 kw 99. Někudy mi tam teče voda,okno je obtáhlé silikonem,kanálky pod oknem protažené,ale molitan za palubkou furt mokrý,jako by to teklo někde ze střech A sloupkem.Jestli jste někdo absolvoval,demontáž kompletní palubky budu moc vděčný za rady.Díkes Rada
-
-
- 10 odpovědí
- 34,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
ako posut sedadlo vodica o 5 a viac cm dozadu? sedadlo vodicaj je teraz vzadu uz nadoraz
-
- 0 odpovědí
- 7,9tis zobrazení
-
-
Zdravím Asi před týdnem jsem tak nějak podědil felicii a jaksi jsem nepobral k čemu je toto "tlačítko" Docela by mě zajímalo k čemu to vlastně je. Předem děkuji za odpověď.
-
-
- 2 odpovědi
- 8,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdar, poraďte prosím přesný postup, jak měnit spínací skříňku na Felicii. ještě jsem to nedělal a až se do toho pustím, nechci zjistit, že tam je nějakej fígl nebo zádrhel. Díky
-
- 6 odpovědí
- 44,2tis zobrazení
-
-
Zdravim chcel by som sa opytat kolko ziaroviek ide do budikov ? Dik za odpovede
-
- 1 odpověď
- 8,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, mam takovi problem. Nesel mi vietrak topeni a tak sem od motoru sundal krit a rozbiehal sem ho, ale ted mi de jen jedna poloho a to na maximum, jak mam rozbiehat ti ostatni? Muze to bit v cudliku nebo zase tam u motoru?
-
- 1 odpověď
- 11,2tis zobrazení
-
-
Zdravím měním žarovky v panelu topení a chtěl bych změnit barvu ze zelené na červenou má někdo nějaký typ jak toho docílit? na netu jsem našel změnu jen na modré ale to se mi nelibi xD
-
- 0 odpovědí
- 9,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s instalací podsvícení do interiéru felicie. Jedná se mi o podsvícení prostoru pro nohy u řidiče, spolujezdce a pod předními sedadly. Předem děkuji za případné rady a návody.
-
- 1 odpověď
- 11,8tis zobrazení
-
-
Dobrý den, potřeboval bych sundat horní díl palubovky, ale nejde mi sundat. Je krásně uvolněný, ale drží jakoby na obou bocích nevím na čem, Nevíte prosím, jak to uvolnit a vydělat? děkuji.
-
- 1 odpověď
- 10,1tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám Feldu combi, 1.3 MPi, r.v. 1999. Dnes ráno sem dojel do práce a chtěl sem stáhnout nahoru el okno u spolujezdce a zadrhávalo se a vysunulo se bezpečně kousek zpět, jako by tam měl překážku v podobě ruky apod. Rozebral sem vnitřní kryt dveří a zjistil jsem, že je tam vše v pořádku, žádné známky poškození, ani plastových trubek u motorku stahování. Motorek je plně funkční. Když se stáhne okno dolů nadoraz, bezproblému se dolů stáhne ve vodorovné poloze okna, bez vychýlení. Ale jakmile ho stáhnu nahoru, tak se chová dost uvolněně, jakoby se překřížil a rohem okna se kousne do gumy, která je pódel oken, motorek to pak pochopí jako překážku a zastaví vysouvání nah…
-
- 3 odpovědi
- 10,1tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám urvané zpětné zrcátko, které se lepí na čelní sklo (nikoliv na střechu). Koupil jsem si super drahý lepidlo za 165kč na jedno použití, držel se návodu, tak jsem oddělal zrcátko od kule držáku a nalepil nejdříve držák. Jakmile držák pevně držel, snažil jsem se to zrátko zpátky nasadit, ale vůbec mě to nešlo. Rval jsem to tam obrovskou silou (i když oddělat to šlo v pohodě ihned) a vůbec to nejde. Díky tomu jsem držák urval. Nicméně i tak mi to prostě nejde zaboha napasovat zpátky na tu "kulu". Nevíte proč? Nebo je na to potřeba nějaký grif? Ten mechanismus uchycení je jasný, tak nechápu proč to tam nejde, jakoby ta koule najednou měla o pár mm vět…
-
- 2 odpovědi
- 9tis zobrazení
- 1 sledující
-