Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zdravím, mám Octavii III po FL (Style) 2019 najeto 21 000km. Vzadu jsou 2 čtecí lampičky - levá/pravá, které se spínají tlačítky, ale mezi nimi uprostřed je 3. žárovka. Dříve jsem si toho nevšimnul, ale snad nikdy jsem tu žárovku neviděl svítit, resp. přední se normálně rozsvítí při otevření dveří atd., ale ta zadní nikdy. Svítí vám ta žárovka při otevření dveří nebo něco dělám špatně?

• 9 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem spartakcz,

Ahoj, nemá někdo tip jak pomoci "nějaké" konzole přidělat držák telefon v ineteriéru na střední tunel? Koupil jsem Brodit ProClip, ale telefon mi překáží ve výhledu (umístění nad mřížkou středního výdechu topení). Díky za tipy!

3. Zahájeno uživatelem VojtaCZ,

Mám auto 4.měsíce a objevil se první problém. Když mám zavřená okna a ventilátor vhání do auta vzduch tak je slyšet jak uniká přes těsnění oken. Ten vzduch, který se vhaní do auta jako by neměl kam utíkat a v auté vzniká přetlak. Stači otevřít okénko a nebo zapnout vnitřní cirkulaci a je klid. Byl jsem se objednat do servisu ale mám termín až za dva týdny. Neví někdo čím to může být? Nesetkali jste se s tím? Stalo se to ze dne na den.

4. Zahájeno uživatelem ilco,

Caute chcem sa opytat ci sa aj vam vibraciami z jazdy sama otvara roleta stresneho okna - asi 5 az 10 cm... pripadne cim by to mohlo byt...pozeral som zvrchu su take gumove dorazy ale tie vyzeraju byt ok tak neviem... diky

• 2 odpovědi
    • 1,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem mimous,

Ahoj všem, behem stěhování jsem teď s Octavkou narazil na to, že mi tam jeden prvek výbavy chybí a to opěradlo sedadla spolujezdce sklopné do roviny. Je možnost tuhle věc dodělat? Případně nevíte, zda existuje i ve variantě polokůže? Ta nemožnost překlopit sedačku pro převoz dlouhého předmětu občas fakt kazí den.

• Líbí se mi
    • 4 odpovědi
    • 8,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Ajven G,

Ahojte, nenasiel som tu tuto temu. Dnes mi na palubnom pc hlasilo vycistit predne okno kvoli rozpoznavaniu znaciek. Potom mi zase neprepinal ani automat dialkovych svetiel. Tak som umyl stieracmi predne okno a nic. Doma som pozrel na predne sklo a vidim, ze zarosene na snimacoch. Neviete preco? Ze by tam zatieklo z panoramy? Dik za info a pomoc

7. Zahájeno uživatelem Sinister,

Ahojte, na mojej rok starej Octavií 3 pred FL mám už od leta taký malý problémik.. Vždy keď zapnem klimatizáciu, tak síce chladí ale s chladom sa valí aj taký "ťažký, vlhký, prachový" zápach. Lepšie to neviem popísať. Je to asi niečo také ako zvykne robiť u starších aut práve keď sa klima vypne. Už som dal vymeniť aj peľový filter no absolútne bez zmeny. Má niekto ideu čo by to mohlo spôsobovať, alebo prípadne či tam niekde nie je ešte nejaký iný filter o ktorom neviem?

8. Zahájeno uživatelem michal52,

Zdravím, dnes po obede po nasadnutí do auta som si našiel prasklinu panela automatickej klimatizácie. Prasklina je z vnútornej strany displeja, vonkajší displej je pekne hladký (na obrázku v ľavý okraj). Stretol sa už niekto s niečim podobným? Žeby to bola nejaká vada vo výrobe a vzhľadom na vysoké teploty, prípadne otrasy sa daná chyba takto prejavila? Garančnému technikovi v servise som objednaný na obhliadku za dva týždne, snáď sa nebudú vykrúcať a uznajú to ako reklamáciu. Auto je Škoda Octavia 3 FL, 1.5 tsi 110 kW, dátum výroby 10/2019. Ďakujem za názor.

9. Zahájeno uživatelem Milos,

Už delší pozoruji při přímém slunci, které svítí na plast před budíky. Velice znatelné mikro-škrábance a bohužel asi přibývají. Plastový kryt budíků otírám občas stejně jako palubku namočenou čistou švédskou utěrkou a opravdu jenom decentně. Bohužel se mi zdá, že to není ono. Pokud na budíky nesvítí slunce tak není nic vidět. V opačném případě je to hrůza. Měl jsem možnost nahlédnout to jiné služební Octavia 3 a zdá se, že na to také trpí. Čím tento přecitlivělý plast otíráte, aniž by jste ho poškrábali. Bohužel už sklon toho krytu je tak špatně řešen, že se na něm usazuje hodně prach a i odráží světlo. O moc kvalitní plast se určitě nejedná. Otázka je čím to č…

10. Zahájeno uživatelem David Urbiš,

Dobrý den, na trojkové oktávce se mi pokazilo sklápění zadních sedadel z kufru. Přijde mi, že se lanko vyháklo někde nahoře v opěradle, protože při zatáhnutí za páčku jde slyšet, že tam někde jezdí. Nevíte náhodou někdo, jak to opravit? Vůbec nevím, jak se do sedadla (opěradla) šetrně dostat. Děkuji za jakékoliv rady.

• 7 odpovědí
    • 6,5tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Ivo Pinkava,

Mám prosbu chtěl jsem si na palibní desku nalepit magnetický držák na mobil. Odmasil jsem Isopropylalkoholem, ale bohužel oboustraná páska nedrží. Poradíte čím lepit?

12. Zahájeno uživatelem Svibi,

Ahoj, prosím o radu, budu kupovat octavii 3 dle prodávajícího 100% originální stav (a auto tak vypadá jak nové) ale nad spolujezdcem a řidičem odstává potah stropu v místě kde dosedá na čelní sklo - mezera cca 4 mm a je vidět bílý řez jinak černého potahu viz fotka z čelního pohledu. Je možné, že je to vada z výroby nebo je to následek výměny skla nebo něčeho jiného? Díky

13. Zahájeno uživatelem misocko,

ahojte kedze mi nejako vyskakuje madlo z dveri pri silnejsom potiahnuti, chcel by som pozriet co sa tam deje. Avsak aj po stiahnuti tretieho servisneho manualu som nasiel iba nejaky cenzurovany obrazok a nerad by som vyluskol nieco co uz nedam dokopy ?. poradi niekto? mam iba toto:

• 3 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem memory2,

Mám nejato 35000 km a řadičku mám oloupanou kolem dokola. Vůbec nechápu jestli je to jen u mě nebo je to prostě taková kvalita. Jak jste na tom s řadičkou ostatní ? Nevím jestli je to na reklamaci ale už jsem zkoušel reklamovat prošoupanou sedačku a to neprošlo takže tohle bude stejnej přpad. Myslím že to neuznají. Je pravda že jezdím s rukou na řadičce takže na ní často působí vlhko a teplo, ale měla by to být přece kůže ne ? Zatím mi to přijde že je to spíš koženka od větnamců.

15. Zahájeno uživatelem Flag,

Vzhledem k dnešnímu rozčarování z nákupu koberce do zavazadlového prostoru OIII Combi zakládám toto vlákno abych se podělil se svou zkušeností. Tady něco k vlastnostem jednotlivých typů a jejich kompatibility s ostatní výbavou: Oboustranný koberec - nejedná se ani tak o koberec jako tvrdou mírně pružnou desku. Z jedné strany je šedý koberec shodný s obložením kufru, z druhé strany je spíše pogumovaný plast než guma. Kobercová strana je kompatibilní s cargo elementy 5E58675749B na suchý zip. Kompatibilní se síťovým programem. Textilní koberec - shodný povrch s koberečky Elegance. Suchý zip cargo elementů na nich nedrží. Síťovému programu nepřekáží Gumový koberec - gum…

• Pozitivní
    • 44 odpovědí
    • 16,3tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem iphonik4,

Zdravím! Mám novou OIII RS (najezd 1000km) a uz ted mi u zadnich pravych dveri, kdyz je trosku razneji zavru, neco v nich zachrasti bude to jen nejaka povolena blbost, ale strasne me to stve. Nechce se mi do servisu, protoze to neni moc vyrazne a pripadal bych si, jako blb. Da se u zadnich pravych dveri nejak jednoduse sundat tapec? Nikde jsem to tu pro OIII nenasel. Dekuji

• Díky
    • 23 odpovědí
    • 18,8tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Hravec,

tak se mi konečně podařilo objednat a dnes vyzvednout multifunkční box pod zadním platem (díl příslušenství č. 5E5 061 109) Jednoznačně patří k doplňkům, které zvyšují praktičnost zavazadlového prostoru liftbacku a nechápu, co vedlo ŠA k tomu téměř ročnímu zpoždění ve výrobě a dodávce na trh... krásně je multifunkčním boxem vyplněn prostor pod zadním platem, box je výsuvný, aretovaný v zasunuté poloze a aretovaný proti nechtěnému vysunutí z kolejniček, box má tři příčné přepážky, které se dají přenastavit do více možných pozic...aretace dodaná s boxem se musí nasadit ze zadní části plastu držícího zadní plato a následně teprve onen multifunkční box, to bohužel …

18. Zahájeno uživatelem A.ndrew,

Zdravim. Potreboval bych demontovat "operku" u zadnich dveri, abych ji nechal opravit viz foto. Poradite mi jak?

• 1 odpověď
    • 1,6tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem sr5,

Ahoj nemáte fotky nebo návod jak demontovat ten plast kolem řadící páky manuál včetně demontáže odkládací schránky. Děkuji

• 2 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem OctaIII0,

Caute hele nevíte někdo k čemu to je už dlouho zjišťuji a zatím bez výsledku diky za odpovědi

• 2 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  21. Host DavidValdo
    Zahájeno uživatelem Host DavidValdo,

Dobrý den, Potřeboval bych doporučit zda někdo používáte konkrétní potah na sedačky pro psa + pás s postrojem. Psa máme haskouna. Sedačky jsou ze světlé kůže, takže bych je před tím tajfunem rád ochránil.

22. Zahájeno uživatelem miso3250,

Dobry den. Chcem sa opytat ako sa dostanem k venilatoru kurenia v octavii 3? Vobec mi nefuka a chcem ho vymenit...mam manualnu klimatizaciu...dakujem

• 2 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Kamrnik,

Dobrý den, mám problém s fleky na palubní desce na spolujezdcově straně. Fleky jsou v horní části palubní desky na té horní ploše co se táhne až k čelnímu sklu, jsou to fleky jako kdyby na daném místě byly pod palubkou nějaká žebra nebo schránka na airbag a jejich hrany se jakoby protlačovaly zevnitř na pohledovou venkovní část palubní desky. Setkal se už s tímto problémem někdo? Myslíte že je to reklamovatelné, jelikož auto je ještě v záruce? Děkuji. Tak se mi to podařilo aspoň trochu vyfotit.

24. Zahájeno uživatelem Genkis,

Zdravím ... riesim uz docela dlho trosku iný problém .... Neskutočne ma vysiera to zatmavovanie vnutorného zrkadla ... najskor mi to vypáli sietnicu a potom sa zatmavý nie raz som sa pristihol ze ho udrbem a vyhodím z okna ale udrzal som sa .... nemozem naist nikde foliu na speták pripadne nahradný speták ktorý ide mechanicky prehodit do pozicie proti oslnovaniu a normalne zrkadlo .... mozem niekoho kto má skusenosti o niake odkazy priamo na stránky?

• Pozitivní
    • 18 odpovědí
    • 4,4tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Shorts8,

Dobrý den, rád bych od někoho radu, než se pustím do demontáže obložení pátých dveří. Mám OIII po faceliftu, koupil jsem kameru na zrcátko, s duální vzadu na skle. Chtěl bych schovat kabely pod obložení. Šrouby na obložení nejsou nikde vidět, tuším, že to bude nacvaknuté. Máte někdo zkušenost s tím kde ? Nerad bych něco utrhl. Děkuji za Vaše odpovědi

• 2 odpovědi
    • 3,2tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.