Interiér
258 témat v tomto fóru
-
Zdravím , Nevíte někdo zda li se dá někde koupit nebo sehnat odznáček na reproduktory Canton? Soused na O3 v autě Canton má ale když jsem s ním včera jel všiml jsem si že na jedne straně odznáček(stříbrný) nemá a na druhé ano a když jsem se o zeptal sdělil mi že si ani nevšiml že tam něco takového je. Asi to někde vytratil a já mu slíbil ze se zeptám a(důchodce nemá přístupy na internet) nevíte tedy někdo kde by se to dalo sehnat?
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, chci se zeptat kdo má volant s perforovanou kůží? Jaká je zkušenost? - Nezalejzá tam do těch direk nečistota a podobně? Díky.
-
-
- 31 odpovědí
- 11,7tis zobrazení
-
-
Chcel by som sa spytat tych co maju style sedacky (tie iste su aj v LaK), ako su s nimi spokojni. Som chudsi (185cm, 78kg) a ked si do nich v predajni sadnem tak mi pripadaju siroke. Bojim sa ze v nich budem lietach v zakrutach. Mate tento problem pri jazde? Otazka hlavne pre tych "uzsich" momentalne jazdim ambition a tam su sedacky inak tvarovane, do nich zapadnem v oblasti ramien a "nepustia".
-
- 6 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, dokázal by mi někdo poradit jakým způsobem se vymontovává Schránka na brýle ve stropě? Je potřeba nějaký speciální nástroj? Díky.
-
-
- 5 odpovědí
- 8,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám novou O3 Laurinku, seděl jsem v ní asi 5x a už jsou jak na dveřních lištách tak na lesklém panelu okolo řadící páky málé škrábance. Neví prosím někdo jak tomu předejít, jak je utírat a jestli to lze koupit nové případně za kolik? Mockrát děkuji
-
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, Máte někdo zkušenost podobným řešením? https://www.aliexpress.com/item/car-seat-ventilating-kits-with-high-quality-nickel-plated-fans-it-can-cool-the-sweaty-back/1873009121.html?spm=2114.search0104.3.1.6U8LKr&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10152_10065_10151_10068_10130_10307_5400016_10137_10060_10302_10155_10154_10056_10055_10054_10059_5370017_100031_10099_5380016_10103_10102_10052_10053_10142_10107_10050_10051_10084_10083_10119_10080_10082_10081_5390016_10178_10110_10111_10112_10113_10114_10312_10313_10078_10079_10073_10120-10120,searchweb201603_5,ppcSwitch_3&btsid=d306f8e7-9099-4457-8662-6250088301d8&algo_expid=9885d1e…
-
- 1 odpověď
- 2,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdarec, asi je to blbost, ale když je v autě ticho s puštěným climatronicem, slyším takové ševelení, jak kdyby někde o sebe třely věci, které třít nemají. Máte s tím někdo zkušenosti? Jakmile dám "off", je tam ticho jako v hrobě. Díky za reakce!
-
- 3 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Mám problém s tím, že když zaprší, pak to v autě smrdí...Smrdí to ale až po chvilce stání a opětovném nastartování. Přijde mi, že pokud začne v průběhu jízdy pršet, zaparkuju v garáži, tak vše OK. Pokud někde nechám chvíli (hodinku) stát auto na lehkém deštíku, když dojdu, už to v něm smrdí. Vyvětrám a už to nesmrdí. dojedu do garáže, nechám to tam stát přes noc.. A když ráno sednu do auta, tak nic nesmrdí, ale po nastartování smrad jako sviňa. Smrdí to tak jakože poměrně zatuchle, ale vždy jen po dešti. Snad jsem to popsal pochopitelně. Díky za rady! // Nemám panoramu... // Čelní sklo nové a chová se to ste…
-
-
- 15 odpovědí
- 5,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, přestal foukat zadní průduch na loketní opěrce. Vypadá to že průduch zůstal zavřený a tím kolečkem nejde otevřít. Jaký je postup vydělání celého toho dílu abych neponičil okolní díly.Stačí jen silou vytáhnout k sobě? Díky za pomoc.
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, Nečíst i konkureční fórum, přiznám se, ani bych si této estetické vady nevšiml. Najeto 55tis.km. Zkusím reklamovat, ale asi zbytečně. Jednomu to neuznali s odpovědí, že je to špatnou manipulací s pásem... Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
- 56 odpovědí
- 13,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Zdravím všechny, předem se omlouvám pokud je tady stejný dotaz. Máte někdo zkušenosti jak vyměnit kryty sloupků A,B,C, v OIII? vnitřní kryty vyměnit ze světlých za černé rs.
-
- 1 odpověď
- 2,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, dnes mi v nejmenovaném AS zprznili montáž středových ofuků. Vůbec to nelícuje, asi se vykašlali na vyndání rádia a nesrovnali to. Tvrdí, že se to u použitých dílů stává. Díl nebyl poškozen. Uměl by to někdo v Praze opravit? Díky za nabídky.
-
-
- 6 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahojte, už dlhší čas sedadlo šoféra vydáva naozaj nepríjemné zvuky (puknutie) takmer pri každom pohybe šoféra. Táto vec sa deje aj pri akcelerácii, brzdení a aj ostrejšom zatočení do zákruty. Pre priblíženie daného zvuku prikladám video. Prosím Vás stalo sa niekomu niečo podobné? Len pre úplnosť uvádzam, že v rámci záruky mi to údajne rozobrali a podoťahovali všetko. Výsledok sa žiaľ nedostavil. A nie nemám 200 kg. Vďaka za pomoc. Pukanie v sedáku šoféra_Octavia III_rekl.mp4
-
- 3 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdravím už dávno jsem si na normální octavii našrouboval spoiler. Vzápětí jsem zjistil že vzpěry kufru to neunesou a když mi někdo jiný zavírá kufr tak s tím vždycky třískne. Existuje nějaká náhrada? Jakože silnější vzpěry kufru? Děkuji
-
- 4 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdar, v případě nastavení Climatronicu řidič a spolujezdec na rozdílnou teplotu, podle jaké strany se řídí teplota na zadní sedadla? Nikde to nemůžu najít a přijde mi z praxe, že je to mix obou. Díky.
-
- 1 odpověď
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, dnes som reklamoval poťah na sedadle vodiča, presnejšie sedák, kde sa mi začali na povrchu látky tvoriť také vlásočnice a žmolky s takými gulôčkami na konci. Nafotili si to a poslali na vyjadrenie, tak uvidíme reakciu ŠAS. Avšak už som sa dávnejšie v jednej z recenzií na novú RS-u sa dočítal, že poťahová látka je veľmi nekvalitná. Mám aj Seat Leon FR, r.v. 2012, materiál poťahu sedadla: látka - alkantara a tie sedačky mám stále ako nové, takže kvalita poťahov v novej RS-e je veeeľmi úbohá. Som zvedavý, ako bude sedačka vyzerať za rok, teraz po pol roku a najazdených 19000 km je to na zaplakanie. Čaves
-
-
- 17 odpovědí
- 6,2tis zobrazení
-
-
Čaute chlapi, prosím Vás nevíte jak vyměnit řadičku na OIII, jak všichni víme materiál z čeho je vyrobena není moc kvaltitní a loupe se, tudíž bych ji chtěl vyměnit, nemáte někdo návod nebo zkušenost jak se dá vyměnit. Díky moc za pomoc
-
- 2 odpovědi
- 18tis zobrazení
-
-
Dobry den. Prosim Vas, viete mi napisat id. cislo zobrazeneho dilu? Je to na pravych prednych dverach, ten cierny plast. Po vymene repraku v ramci zaruky mi to uz dobre nesedi, jeden hacik, zaklopka je zlomena a uz to pekne nesedi. Pokazili v servise Viete mi prosim dat cislo a sam si to objednam a vymenim. Dakujem.
-
- 2 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, Toto téma je možná trochu úsměvné, ale znejistila mě odpověď AS. Máte také na palubní desce svých OIII vidět mírně vystouplý rám krytu airbagu spolujezdce. Zmínil jsem to na prohlídce a vyjádření znělo, že je auto prý bourané nebo někdo vytahoval airbag. Myslím že je to blbost, ale máte to taky na palubní desce viz foto hned nad zlomem v palubní desce. Moc díky..
-
- 3 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Máte někdo zkušenost s výměnou rámečku řadící páky a dvířek přední přihrádky? Nelíbí se mi totiž stříbrná středová konzole. A rád bych to vyměnil za RS nebou Laurin černý rámeček. Na netu jsem našel RS rámeček, ale už ne dvířka přední přihrádky. http://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-iii-ramecek-radici-paky-karbon-rs-pro-lhd.html
-
- 3 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdravim, stala sa mi taka vec, ze mi do predneho panelu lane assist kamery vosla mola. Nema niekto servisnu prirucku na rozobratie tohto panelu alebo popr. radu ako mozem dostat von tohto parazita ? vkuse mi lane assist pipa nech vycistim predne sklo... jedna sa o Oktaviu3 RS Foto Diky !
-
- 3 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
-
ahojte, poslednich par dnu prohledavam a procitam forum do noci, ale odpoved na tuhle otazku jsem tady nenasel. chystam se objednat OIII RS combi TDi a chtel bych elektricky stavitelnou sedacku pro ridice, ale konfigurator to podminuje kozenymi potahy. coz se mi moc nelibi, mam vyzkouseno z jinych aut, ze se mi na kuzi poti prdel i zada, a to nejen v lete -> takze bych radsi obycejne textilni potahy. vazne to nejde? a pripadne znate duvod? diky za odpovedi. PS: tu el. sedacku bych mozna nakonec i ozelel, pokud by bez ni sly objednat vnejsi "zrcatka s pameti"...
-
- 2 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
podpěra pro levou nohu - jak těžké je jí vyměnit ? Díky
-
-
- 5 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-