Exteriér
224 témat v tomto fóru
-
Naprosto nechápu, proč se o těchto drahých světlech nedá nikde dočíst něco víc, než jen to, jak jsou hezká, skvělá a výborně konstruovaná. Ve všech testech je to vždy obláboleno, ale nikde otestováno. Přidávám tedy svou trochu do mlýna, podloženou jednou jízdou za jasné noci. Třeba to někomu pomůže při rozhodování. Zdůrazňuji, že auto je služební a mám s ním za měsíc a půl najeto teprve přes 7.000km, ale budu se snažit být co nejvíc objektivní. Vyzkoušel jsem světla v noci při cestě z Německa přes Polsko do Čech, a to po dálnici i okreskách, a to za jasné noci. Výsledek? Ano, světla svítí excelentně, ale je tu celkem velké ALE ! Tlumená světla svítí výborně, ale jen…
-
-
- 878 odpovědí
- 265,3tis zobrazení
- 16 sledujících
-
-
-
Zdravím, je prosím možné vyměnit držák světla bez demontáže věcí okolo? Např. jen sundáním plechu nad maskou? Někdo se mi opřel o auto a bylo to..... díky za rady. Honza
-
- 0 odpovědí
- 472 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím pánové, již delší dobu si pohrávám s nápadem předělat mou OIII combi 2018 na RS verzi..Vím, že ti bude nejspíše kontroverzní téma, ale žádné RS odznáčky a samolepky na auto dávat nechci, nebojte.:D Jedná se mi čistě o vzhled karoserie, která má RS dle mého přitažlivější a agresivnější.:) Jsem stavař, takže co se týče znalosti jednotlivých prvků a dílů karoserie nemám zdání, co bych mohl potřebovat, nebo kde by mohl být nějaký problém. Tak a teď k tématu..Neví někdo co všechno by bylo potřeba pořídit? Chci vyměnit přední i zadní nárazník. Sedí např. výztuhy, krytky ostřikovače, různé výplňové díly atd.? Předem děkuji za názory a rady. :)
-
- 7 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Máte někdo u Octavia 3 (jen Liftback) na C-sloupku dvě v odlesku viditelně promáčklé místa (v průměru cca 3-5cm) - v místě, kde je připevněna vzpěra víka kufru. Snažil jsem se to vyfotit, ale nepodařilo se. Jelikož jsem to náhodně viděl už u dalších dvou vozů, tak jsem se s tím zajel do servisu, zda to není nějaká výrobní vada. Tam jsem ale nepochodil s tím, že s tím ještě nikdo nepřišel. Prý pokud to chci reklamovat, tak mám doložit VIN kódy dalších vozů, aby se tím Škodovka zabývala. Vůz vyroben 8/2014. Možná je to jen nějaká náhoda, ale třeba to máte někdo také.... Díky za případné info
-
- 8 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Zdravím. Lze vyměnit přední světla na O3 po FL se "čtyřočkem"? Pokud ano, víte, který autoservis/autodílna by byla ochotna to udělat a kolik to cca může stát? Děkuji. RS Oktávka se mi vždy líbila s jedinou výjimkou, a to je O3 FL verze. Za mě je "čtyřočko" neuvěřitelný hnus. Nikdy nepochopím, proč se ten FL dělal, když za chvíli přišla nová O4, ale to už je jedno. Děkuji.
-
-
- 4 odpovědi
- 911 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, Snažil jsem se tu dohledat, ale marně, tak zkusím nový téma... Mám problém na denním svícení u O3 RS před-FL, že na jedný straně začlo svítít do oranžova, místo bíle. Všichni tomu pásku říkají LED, nicméně LEDka buď svítí, anebo nesvítí, tak je mi divný, proč to oranžoví, jak když umírá xenon. Kterej teda shodou okolností taky umírá (zítra měním), ale denní pásek začal oranžovět dlouho před xenonem. Takže babo raď - je tam někde schovaná žárovka, která ten pásek prosvětluje, a tím pádem je potřeba jí vyměnit (pokud jo, kde je a jak se mění?), a pokud ne, jak jste to řešili vy? Nový světlo? Dík moc :) N.
-
-
- 9 odpovědí
- 11,2tis zobrazení
-
-
Setkali jste se někdo s mlžením předních xenonových lamp v oblasti denního osvětlení? Viz foto
-
-
- 107 odpovědí
- 93,2tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Pánové, chtěl jsem se poptat, co říkáte na zvláštní lakování na novou Octavii? Nevíte někdo jak dlouho by se na auto čekalo oproti běžnému lakování? Popřípadě jaké jsou pravidla objednání takto lakovaného vozu? Moc dík za odpovědi
-
-
- 108 odpovědí
- 68,2tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Objevil jsem na OB auto díly jednu moc užitečnou věc. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/exterierove-doplnky/skoda-octavia-iii-vzpery-predni-kapoty-ki-r-2-ks-id:9626.eshop Ale pozor, jedině bez aktivní kapoty.
-
-
- 173 odpovědí
- 66,6tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Zdravím Vás, nesetkal se někdo s těmito mapami na gumovém těsnění? Dělá mi to jen na zadním okně u combi na obou stranách. Jedná se o RS z roku 2016. Viděl jsem to právě u vícero combi, tak jestli se to dá nějak řešit, nebo je řešení jen výměna okna. Díky za odpověď.
-
- 2 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
-
Zdravím všechny, rád bych se zeptal zda je nějaký rozdíl mezi pátými dveřmi u Octavie 3 sedan před a po faceliftu. Originál jsem našel pouze jedny takže hádám že jsou stejné, ale raději se zeptám. Předem děkuji za odpověď.
-
-
- 4 odpovědi
- 1,2tis zobrazení
-
-
-
Ahoj. Prosím s akým prípravkom viem dorobiť diery na bočné PDC snímače? Diery sú väčšie ako ostatné. Ďakujem
-
- 1 odpověď
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nedával jste si někdo na Octavii led světla ve dveřích, které promítají logo na zem? Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $18.85 54%OFF | 2X Car Led Logo Door Projector Light For Skoda Kodiaq 2016-2021Octavia A7 2015 -2022 YETI 2012-2017 Karoq 2017-2022 Accessories https://a.aliexpress.com/_mKcmpCY
-
-
- 8 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
S jakými přídavnými zrcátky máte pozitivní zkušenost - aby dobře držela, neklepala se a bylo vidět i za přívěs o šířce 2,3m? (O3 má se zrcátky šířku 2,017m takže potřebuju aby přídavné zrcátko končilo min o 15 cm od hrany původního.....)
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nevíte, kam patří tato ucpávka? Měl jsem auto na lakování zadních blatníků, v servise sundávali zadní nárazník a hrdlo palivové nádrže. Po několika dnech jsem vezl pasažéry na zadních sedačkách a našli ji volně na sedadle. Tak mě zajímá, jestli jsem schopen zjistit, že chybí, aniž bych rozdělával nárazník apod.. Kvůli snadnější případné reklamaci v servisu. Podle čísla na ni uvedené se jedná o díl 8E0 721 495 A (na webu jsem našel pod názvem průchodka).
-
- 1 odpověď
- 907 zobrazení
-
-
Dobrý den , před pár dněma si mi rozvitilo že mi nesvítí zadni pravé koncove LED světlo . Řešil jsem to s mechanikem a ten mi řekl že LED koncove svetlo nejde vymenit tudis jsem musel zakoupit celý pravý zadní LED svetlomet. Dnes jsem ho namontoval , blinkry a brzdove svetlo svíti ale koncove LED zase nesvítí . Nemel nekdo stejny problem ? Nebo nejakou radu ?
-
- 3 odpovědi
- 4,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, dnes jsem si všiml , že na všech oknech mám označeni . . . . 4 jenom na zadních malých mám . . . . 3 nemělo by to být stejný? Mám octavii 3 rok výroby 2014
-
- 1 odpověď
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Na mojej Oktavii 3 (Style 2017) sa uz pocas zaruky, po menej ako 4 rokoch a 100tis km objavilo zatekanie v oboch prednych rohoch podhladu. Sposobene je to puklinami ramu stresneho okna kade vnika dnu voda a kvapka na podhlad a steka dole A-stlpikmi. Zjavne sa jedna o dizajnovu vadu kde pukliny na oboch stranach vzikaju tym ako auto pracuje. Mam to vsetko natocene na YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=3jwBgngef58&list=PLSOge7BsHXCS0hnyshE0xmQ3EkVTh16wP&pp=gAQBiAQB Autorizovany Skoda servis umyselne zavadzal predosleho majitela, ze sa iba jedna o precistenie kanalikov, aj ked sa teraz vynorili dokumenty v ktorych mali uvedene, ze vnutorny ram strec…
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Dobry den. Prosim vas, chcel by som sa spytat ohladne poskodene celneho skla - kamienok... Je to dat lepsie do opravy v autorizovanom servise skoda alebo ist s tym do servisu firmy specialne na vymeny okien? Co je lepsie, drahsie, kvalitnejsie? Ci je to jedno? Je to v aute zaruke. Vyhrievane sklo, senzory a aj ta kamera tam je... Co by ste odporucili, mate snad nejake skusenosti? Kolko stoji take sklo inak? Dakujem,
-
-
- 31 odpovědí
- 25tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, Nemáte někdo fotky oktávky ve stejné barvě s křídlem (něco malého) a černá/šedá litá kola ? Zatím jsem našel fotky pouze větších úprav vozu což nechci. Rád bych zůstal u zmíněných doplňků. Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 817 zobrazení
-
-
Ahoj, chcem sa spýtať existujú na OIII FL akustické sklá? Prípadne aspoň čelné, na internete som niečo našiel ale netuším či to je niečo špeciálne alebo to má každé. Prípadne dá sa zlepšiť akustika okien nejako?
-
- 6 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-
-
Ahoj Borci, Mám Octavia 3 RS po Faceliftu combi. Chrom packet a zatmavená skla. Úplně mi to nejde k sobě. Daleko lépe vypadají černé lesklé lišty okolo oken a černé lesklé střešní nosiče. Neřešil jste to někdo? Co doporučujete? Stříknout barvou, nebo spíš fólie? Děkuji.
-
- 5 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, chci se zeptat, jestli je přední blatník u OIII někde ke skeletu přilepený (jako je to třeba u OII) nebo ho lze po odšroubování lehce bez poškození demontovat? Díky.
-
- 2 odpovědi
- 6tis zobrazení
-
-
Ahoj, objednával jsem teď novou služební O III Combi Elegance, ale prodejce mi z výbavy vyškrtl chrompaket - stříbrné orámování kolem oken, protože to Škodovka dočasně stáhla z nabídky. Údajně kvůli problémům s kvalitou od subdodavatele. Docela mně to štve, bude to v černé a s tím rámečkem to vypadá o dost líp. Nemátek někdo potuchy, jestli je možné si to pak nechat namontovat v servisu dodatečně? Psal jsem dotaz na Auto Jarov, ale ani se neobtěžovali odpovědět ?
-
-
- 87 odpovědí
- 63,8tis zobrazení
- 3 sledující
-