Exteriér
224 témat v tomto fóru
-
Ahoj, prosím o radu, případně foto jakým způsobem je uchyceno levé vnější zpětné zrcátko na Octavii 2013 combi. Jde mě o to, že při jízdě se zrcátko na nerovnostech nepatrně třese a tím je odraz v zrcátku rozostřený. Celé zrcátko je pak možno rukou hýbat nahoru a dolu o milimetr více než zrcátko u spolujezdce. Myslím, že by stačilo dotáhnout pouze nějaký šroub, na kterém drží ( ne v kloubu ) na dveřích. Jen nevím jak se k němu dostat. Děkuji Petr.
-
- 4 odpovědi
- 4,9tis zobrazení
-
-
-
Na netu se objevilo tohle , treba se to nekomu hodi, https://www.ebay.com/itm/282742290041?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1558.l2649 pasuje na oct3 i oct3rs
-
- 0 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, poraďte, dá se dodělat? Něco jsem našel na Aliexpressu, ale to riskovat nechci, chtěl bych originál.
-
- 10 odpovědí
- 7,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
čau lidi, nevíte někdo jestli se dájí sehnat nerezové lišty do masky na předfejs? něco podobného jako má Sup III....
-
-
- 17 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Máte někdo zkušenost s demontáží zadního stěrače? resp Sháním krytku místo něj nevíte o něčem?
-
-
- 10 odpovědí
- 13,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj Chlapi, měl bych na Vás prosbu, měnil už z Vás někdo přední mlhovky na octavii III - chromované za černé při halogenových světlech? Chci toto taky udělat jen nevím jak to bude vypadat mám hnědou Topaz barvu, tak kdyby někdo měl na stejné barvě vyměněno, něbo i na jiné, můžu poprosit o foto pro představu jak to vypada. Díky moc
-
- 0 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdarec, nemá někdo zkušenost: Look what I found on AliExpress http://s.aliexpress.com/Jb67neym
-
-
- 15 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
po zásahu kočky v obci v rychlosti okolo padesátky mi vystřelily panty kapoty - zřejmě za pomoci pyropatron. Nevíte někdo, jak ty panty dát alespoň provizorně do původní polohy. Je tam pružinová západka, ale nepřišel jsem na to, jak ji odjistit. Pak se zřejmě pant narovná. Servis bude mít čas až v pondělí, ale potřebuji jezdit.
-
-
- 24 odpovědí
- 12,3tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, mám dotaz na zkušenější.Na sériovou octavii III jsem nahodil zadní RS nárazník a teď bych chtěl ještě vyměnit koncový tlumič výfuku.Zeptám se nárazník je z benzínové RS a já to chci udělat tak,že tu pravou stranu zaslepím, jako to má naftová verze, ale já ji zaslepím-nechám zavařit,aby přes ní nebylo vidět, že tam nic není a do té levé bych chtěl normálně navézt ten výfuk,ale jak to udělat aby to bylo dobře.Je jasné,že výfuk se pohybuje a ta koncovka v nárazníku je natvrdo.Tak mě napadly 3 varianty provedení:1.)výfuk vyvedu těsně za koncovku cca. 0,5cm, aby se nedotýkali a ten tlak z výfuku snad kouř nasměruje do ní.2.)navedu to rovnou do té koncovky 1cm do n…
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdar chlapi, nenašel jsem přímo vlákno na Bi-xeny, tak se chci zeptat zde.... vy kdo je máte, nestává se vám často, že na vás auta blikají? Mě přijdou ta světla děsně nahoru, ale v servisu to kontrolovali a výška Ok, nivelace funkční. Porovnával jsem to nevěřícně i s jiným (také OIII) autem u zdi a opravdu stejně nastavené. Nicméně auta blikají prakticky každou cestu, kdy jedu ve tmě...
-
-
- 88 odpovědí
- 25,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Čaute chalani . Potrebujem pomoc nevie niekto ako sa vyberá zadný difuzor z naraznika bez odmontovania celeho naraznika ? dá sa to vobec. Za odpovede vopred dakujem
-
-
- 18 odpovědí
- 8,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim forum. Nahodou som objavil na Aliexpress Hmlovky s LED dennym svietenim pre O3. Na tej ciernej vypadaju velmi dobre. Ja mam tiez ciernu. https://www.aliexpress.com/item/LED-fog-lamps-assembly-for-Skoda-Octavia-A7-2014-2015-Daytime-running-light-with-yellow-turning/32755443602.html?ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10054_10059_10099_10078_10079_10073_10100_10096_10070_10052_423_10050_10051_424,searchweb201603_1&btsid=bab3efef-4718-41f1-8f7e-3c66bcdf51ba Tak ma napadlo opytat sa ci je to vobec legalne v EU. Vypnut denne svietenie tymi hnusnymi zlty…
-
- 5 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Zdravím přátelé. Řeším právě na O3 zajímavý problém, na který nedovede odpovědět zatím žádný autorizák (obvoláno a objeto 5 autorizáků) Po natankování 2/3 - 3/4 nádrže naftou mi po jízdě začne vytékat nafta z prostoru plnění a někdy teče i po kastli. Když odklopím víko, je to vždy mastné kolem hadičky vlevo dole, o které jsem se domníval, že je pouze přepad náhodně vytečeného paliva při tankování, nebo vody při mytí vozu, co se tam může dostat. Kolem hrdla s uzávěrem to mastné není. Když jsem kontaktoval servisy, každý měl jinou odpověď. Řekli mi: 1/ jedná se o odvzdušnění nádrže, asi jsem vzal plnou a nějak se to tam dostalo 2/ jedná se o kombinaci od…
-
-
- 54 odpovědí
- 18,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravim neviem ci je tu tato tema , ak ano prepacte, potrebujem vymenit mriezku pred chladicom na OCTAVII3 VRS za sportovu masku , len neviem ci musim dat dolu naraznik , alebo je to jednoduchsie. Nemate niekto skusenost? Škoda Octavia III - športové maska OEM honeycomb KI-R
-
- 3 odpovědi
- 6,3tis zobrazení
-
-
Čus borci, chtěl bych nalakovat kliky na Octě III a za boha nemožu přijít na to,jak je sundat.Na Golfu IV a Octě I to šlo samo,ale tady je asi jinej systém a nerad bych to pohnojil. jak na to ? Díky díky
-
- 1 odpověď
- 9,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, u mé nedávno koupené ojeté O3 jsem si dnes v podzemní garáži všiml že když svítí světla, tak je vidět docela dost prachu. Nejde vyčistit, je zevnitř světlometu. Mate také zaprášený světlomet zevnitř? Jde to nějak vyčistit? Díky. Cass
-
- 5 odpovědí
- 6,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám takový problém. Jdou mi špatně otevírat dveře řidiče, musím za kliku hodně zabrat a dotáhnout ji až prakticky do koncové polohy. Vyvinulo se to postupně během několika měsíců, ale možná to i začalo na podzim po zvednutí na zvedáku v pneuservise, ale to může být jen můj pocit. Co je zajímavé, tak že to hodně zlobí jen za tepla, pokud na auto svítí slunce, je to nejhorší. Za chladného počasí téměř bez problémů, ale ideální ne. Zavírání dveří se zdá být v pořádku, stejné jako u dveří ostatních. Spáry dveří se zdají být všude stejné, jen jsou možná dveře řidiče oproti dveřím spolujezdce maličko více utopené(milimetr) vztažené ke spáře přední/zadní dveře. Auto ne…
-
- 5 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Ahojte vsetci. podla vsetkch ukazovatelov som tu sice iba novacik, ale stravil som tu uz velaaaa hodin citanim vasich prispevkov. Pravidla poznam a preto dufam, ze takato tema este na tomto fore nie je. Planujem OIII, skladom, zial bielu. Preto hned na uvod rozmyslam nad nejakym osviezenim. Mate niekto skusenosti s car wrappingom? Ci uz cele auto alebo len nejake casti? Pacilo by sa mi "prewrappovat" cele, ale to uz celkom dost koštuje, takze alternativa prelepit len nieco bude dostupnejsia. Kludne piste skusenosti, ale velmi by pomohli aj napady ci inspiracie, konkretne priklady ci nejaky grafik, ktory by bol ochotny navrh vypracovat. Co som vycital medzi riadk…
-
- 4 odpovědi
- 3,3tis zobrazení
-
-
Servus, muze mi nekdo poradit s demontazi zadnich VRS koncovek? Musim demonotat naraznik nebo difuzor a jestli ano, jak? Diky
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
-
- 1 odpověď
- 3,6tis zobrazení
-
-
Zdar, chtel bych se zeptat. Nejsou nikterak mrazy, ale kdyz uz mrazik prejde, nejdou mi otevrit zadni dvere, jelikoz tesneni je prmrzle, muim ho po obvodu prstem promackat. Taky vam prmrzaji dvere ?? A za dalsi nejvic mne muze jebnou kdyz se nemuzu dostat pri mrazu k simply clever skrabce, jelikoz kdyz mrzne nejde mi otevrit víko nadrze. Muzu na nej mackat jak chci a nejde. Stava se vam to taky ???
-
- 14 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chtěl bych se zeptat na polohu předních stěračů v klidové poloze. Pokud jsem použil jedno setření v poloze páčky dole, sjeli stírací lišty zcela dolu tak že nebyly vidět. Pokud jsem použil cyklické stírání tak po dobu stírání byly lišty vždy trochu vyjeté nad spodní viditelnou část skla a po vypnutí opět zajeli dolů tak, že nebyly vidět lišty. Dnes jsem si po setření okna všimnul, že je pravá stírací lišta trochu výše jak dříve. Jak to máte vy. Jinak v návodu jsem si všimnul této věty ( nerozumím ji ). Znamená to že se klidová poloha sama různě mění v průběhu používání. Děkuju za odpověď. Poznámka ■ Po každém třetím vypnutí zapalování dochází ke střídání klidových poloh…
-
- 14 odpovědí
- 14,1tis zobrazení
-
-
.
-
-
- 17 odpovědí
- 9,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
...čím dál víc vidím jezdit okty s clonou na chladiči, jaký na to máte názor?... znám to z náklaďáků a dalo se kdysi koupit takový koženkový udělátko na žigula, ale kolik se tehdy najezdilo kiláků, maximálně do práce z práce, takže furt studený auto, a na vánoce na hory...teď není problém udělat za víkend Alpy a to je celkem nálož...chlazení je nějak dimenzovaný a podle mě má clona význam jenom v extrémních podmínkách pod -20 stupňů a na krátkých trasách, nebo se pletu ?....
-
-
- 57 odpovědí
- 38tis zobrazení
-
-