Přejít na obsah

Motor 1.2 TSI

40 témat v tomto fóru

1. Zapalovací svíčky

• 7 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
  2. Vaše spotřeba 1 2

• 33 odpovědí
    • 25.7k zobrazení
  3. Motor 1.2 TSI EA 211 1 2 3

• 74 odpovědí
    • 84.1k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 641 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 399 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 317 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 542 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
  4. Spotřeba oleje 1 2 3 4 5

• 100 odpovědí
    • 69.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 870 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 85 odpovědí
    • 73.6k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 9.2k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 20k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
  5. Chyba P218800

• 1 odpověď
    • 3.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 9.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• @stuxnet Mě to na Kodiaqu nefunguje už přes měsíc a co tak sleduju na fórech sociálních sítí (Kodiaq) tak je na tom dost uživatelů podobně. Nic nezměnila ani jejich poslední aktualizace apky. Nefunguje mi ani na Androidu ani na iOS. Připojení na rádiu je normální. Stav vozu se mění/auto si pamatuje, vždy jen po určitou dobu od vypnutí zapalování, potom už komunikace nefunguje. auto se neprobudí ze stand by režimu do online . Problém má asi dost uživatelů co tak čtu. 
    • Dávám čerstvé info ze servisu - prý o tom problému už Škoda ví a pracuje se na opravě. Budou se měnit řídící jednotky sedadel, ale budou k dispozici až v lednu 2026. 
    • Přidám svou zkušenost - měl jsem Kodiaq druhé generace od 07/2024 a nyní mám "stejné" auto, ale dodané v 04/2025. V tom "starším" byla ventilace mnohem účinější, než v tom nynějším. V rámci reklamace sedaček (viz https://forum.skodahome.cz/topic/187212-samovolné-nafukování-bederní-opěrky/)  jsem malou účinnost ventilace řešil se servisem, ale bylo mi řečeno, že ventilace je v pořádku. Takže je možné, že v rámci úprav modelu Škodovka snížila účinnost ventilace - ale je to jen moje teorie.   
    • Zdravím, konstrukce pod podlahou byla úplně jednoduchá. Měl jsem do překližky našroubovaných pár dřevěných hranolů v odpovídající výšce. Našel jsem fotku, když jsem podlahu prodával 
    • Zdravím.  Aj ste vyriešili tento problém s kúrením? Mne robí to isté Kodiaq RS. Netuším čím to môže byť 🧐
  • Vytvořit nový...