Jasně, měl jsem ho v předchozím laurinu protože se mi nelíbil dvou ramenný tak jsem si koupil tříramenný, ten mel taky plnou výbavu včetně vyhřívání, tak jsem ho jen vyměnil, ale prodal jsem ho zase s tím originál tak ten vyhřívaný mi zbyl v garáži. Ty bys mi to uměl udělat, zeptám se skromně 😅
Já tady široko daleko nikoho neznám kdo se v tom vyzná.
Hlavne je aby podporoval vyhrev (konektor D) a ak mas tak ACC. Ostatne funkcie ma asi kazdy (multif.volant, zadny stierac, padla pod volantom atd.) Najlepsie je menit spolu s packami ktore boli ku kruzku ( aspon vies co podporuje kruzok) ale da sa aj samostatne. Ja som tiez menil len kruzok packy som nechal povodne.
No právě vůbec netuším co potřebuju za kroužek, mám plnou výbavu, včetně travel assist, ty schémata jsou pro mě španělská vesnice, ale moc děkuji za info.
Díky za tip. Nechám prověřit. Ještě přemýšlím nad jednou věcí... je to možná blbost, ale auto už je zřízené, zažilo ťukance a dolní oplastování už má vytržená oka. Na jedné strany je blíž k ramenu (skoro se jí dotýká) a jen kousek od tyčky stabilizátoru. Mám dost mezery ve znalostech, tak se chci zeptat - je možné, že by tady mohlo vznikat klepání, o kterém píšu výše? (jen se zařazenou rychlostí, nejhlasitější při prudkém puštění plynu).
toto obsadenie pinov mas koncovka F 16pin
Takto potrebujes prepinovat novu koncovku F 14pin, nove vodice poloha 1 a 8 (https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5q0972726-svorkovnica-14-polova-skoda-45044.html)
Ak mas volant staci ti zohnat vhodny podvolantovy kruzok. Pozor na podporu funkcii ktore mas v aute na packach.