neměla by to být chyba v ceníku ... Prostě lze i u S IV, mému prodejci se to povedlo a ŠA to schválila... jak jsem psal, auto ještě nemám, tak mohu jen tvrdit co mám potvrzeno, nikoli vyrobeno ... No a ceník a konfigurátor je jedna věc, ale to, jak objednávají prodejci ve svém systému podle kódů, to je věc druhá a směroplatná...
@ben06 žádný zákaz AS nedostali, to že neberrou je vždy jen rozhodnutí vedení toho AS. Jsou to samostatně podnikající subjekty, takže mají i různé ceny atd. tudíž nemohou ani nic dostat nařízeno, vše si řídí sami. Kdyby to dostali nařízeno, což nemohou, nebrali by to nikde, ale stále jsou, kteří berou i když bohužel stále méně. Ono je jednodušší to všechno svézt na fabriku, že jim něco nařídila.
Já jsem objednal v době, kdy parkování na dálku bylo v ceníku a stejně ho nemám, takže v ceníku může byt co chce, ale dokud to oficiálně nespustí, tak nenaděláš nic.
Ahoj, kde najdu zvukovy pipak nizke hladiny oleje skoda roomster htp? Potrebuji ztlumit nebo docasne deaktivovat. Cekam na opravu, ale musim s tim jezdit. Olej samozrejme hlidam a dolevam. Diky za info