Přejít na obsah

Elektrika

Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty..

273 témat v tomto fóru

1. osvětlení dveří

• 2 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
  2. BCM schéma

• 4 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2k zobrazení
  3. Blikající ukazatel km

• 7 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.8k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 6.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
  4. originální HF sada

• 22 odpovědí
    • 5.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 9.2k zobrazení
    • 64 odpovědí
    • 34.9k zobrazení
    • 173 odpovědí
    • 84.2k zobrazení
  5. Osvetleni kufru 1 2

• 29 odpovědí
    • 8k zobrazení
  6. Autobaterie - demontáž

• 1 odpověď
    • 2.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím, rozbil jsem si levé vnitřní zadní světlo, koupil na bazoši jiné, ale to má pouze 3 piny a na tom mém jsou 4. Je nějaká možnost, jak to vyřešit?
    • Měl bych dotaz, dá se v carscanneru nějak upravovat jas osvětlení LED SPZ? Mám nakodovano LED osvětlení, ale mám už dlouho dopředně nakoupená drahá aftermarket světýlka, které svítí hodně. Pokud ano, pod jakou položkou to tam je? Verze PRO je takový dvojjazyčný paskvil
    • Neviem, kam to postnúť, tak dávam sem info pre ostatných. Na poslednej prehliadke mi bolo kontrolované uchytenie vzpery 5. dverí ku karosérii (nie uchytenie ku 5.dverám). Jedna strana bola už mierne povolená. Vyskúšate tak, že (po)otvorené piate dvere tlačíte do strán za hranu a na uchytení je viditeľná vôla. Ževraj chyba OIII Combi a pri nedotiahnutí uchytenia, hrozí vibráciami utrhnutie vnútornej matice a upadnutie do zadného stĺpika. O to viac prekvapivé, že takú info som nenašiel ani na fóre, ani v TPI/TSI, ktoré som stiahol z Erwinu, ani v tých konferenčných TPI.
    • A ještě bych se rád zeptal jaká to byla značka, těch polských vzpěr.   
    • Já (2020), jsem si nechal line assist otočit, zapnu si ho sám dle potřeby. Byla ještě volba, že si bude pamatovat poslední nastavení zapnuto/vypnuto. Dělal mi to kamarád, ale jak? 🙂 Vím jen, že to trvalo pár vteřin.
  • Vytvořit nový...