Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty..

1. Zahájeno uživatelem strita123,

Zdravím, mám dotaz k výměně motorku předního stěrače. Co všechno je třeba odmontovat, aby se dal motorek odmontovat? 1) stěrače, 2) plastový kryt pod stěrači a potom mi přide, že je třeba oddělat i přepážka mezi motorem vozidla a stěrači - je to tak? a je těžké ji oddělat?

• 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Atrani,

Víte někdo kolik by stála výměna švihadel u zadních oken za elektriku, včetně práce?

• 4 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Raptor1811,

Zdravím všechny, řeším problém s automatickým zavíráním okna řidiče. Automatické otevírání funguje vždy spolehlivě, avšak zavírání funguje málokdy. Dokonce někdy se okno i v půlce zasekne, najde nahoru a musím dát nejdříve dolů a pak už to jde i nahoru. Přijde mi to jako problém se špatně nastavenými dorazy, než že by šlo o nějakou závadu. Neví někdo co s tím? Díky.

• 13 odpovědí
    • 7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem suppressu,

Servus priatelia. Viem ze tu je popísaného o ledkach v dennom svieteni kvantum, ale to co som hľadal tak som nenašiel. Podarilo sa mi spojazdniť v smerovky v led svieteni ale ako som si všimol, tak led smerovka ide o kusok pomalšie ako halogénova. Vie mi niekto pomôcť, ako by sa to dalo zosúladiť aby to blikalo naraz? Ak sa to tu už riešilo, prosím posunte ma tým smerom skôr ako mi opat niekto zamkne tému tým, že mám lepšie hľadať [emoji6] Dik moc [emoji106]

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  5. Ahoj, chtěl bych se zeptat na vaše názory k následujícímu probmlému: Mám Rapida prosinec 2018, 81kW 1.0 TSI, koupený ojetý před dvěma týdny u autorizovaného prodejce. Vzhledem k tomu že u něj zatím nebyla provedena výměna oleje, tak jsem si nechal v jiném autorizovaném servisu provést garanční prohlídku dříve (preferuji roční interval výměny oleje než ten 2 letý). V servise mi tedy přepnuli režim z 2 letého na jednoletý a provedli výměnu oleje. Taktéž jsem si při dané prohlídce nechal namontovat GPS lokátor patriot. A co se stalo: Po prohlídce jsem zjistil že v parkovacím asistentu zmizela funkce "Zobrazení jízdní dráhy" - viz přiložený…

6. Zahájeno uživatelem Igor O.,

Zdravim Chcem sa opytat ci mate niekto skusenost s hlaskou na rapdike 1.2 tsi 81kw (2016). Hlasenie je aj ked vypnem svetla, denne svietenie, klimu a vetraky na 0 (zhasnuty displej )

• 4 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem RomciCZ,

Ahoj chtěl bych do rapida dodělat osvětlení dveří co vysvítí logo na zem máte někdo nějakou zkušenost co by se dalo zabudovat?

• 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Gluszek20,

Witam potrzebuje schemat bcm z podpisanymi pinami. Ma ktoś i udostępni.

9. Zahájeno uživatelem Josef_1,

Ahoj, chci se zeptat, byl jsem po 3 letech na pravidelne rocni prohlidce kde mi menili brzdovku, ale omylem mi pak krome bezne prohlidky vyresetovali i interval vymeny oleje, takze mam prohlidka 30000/ 365 dni a olej 30000/ 730dni. Na olej jsem mel jet pristi rok. Servisak se mi omluvil, ze to uz nejde spravit. Nebude ted nejaky problem, aby mi za rok nerikali, ze jdu na olej brzo a ze jsem si s tim neco udelal sam.

• 4 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem ABAB,

Ahoj mám Škoda Rapid SpaceBack 2015 a v servise mi měnili kompletně celé butiky. Nejdříve mi museli znovu dekódovat autorádio. Po této výměně mi neustále bliká ukazatel celkové najetých km. Údajně to má časem přestat blikat. Ale už je to pomalu týden a ukazatel stále bliká. Děkuji

11. Zahájeno uživatelem siscox,

Nevie niekto prosim ci klapka pre nasavanie vzduchu po vypnuti motora ma zostat v otvorenej pozicii alebo ma byt zatvorena ? To viem ze sa zatvori pri recirkulacii vzduchu. No po nasavani vzduchu z vonka a naslednom vypnuti motora ci by sa nemala automaticky zatvorit.

• 25 odpovědí
    • 6,8tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem PaulGreen,

Zdravíčko pánové, dnes jsem instaloval do svého Rapida Spaceback originální parkovácí asistent škoda, bohužel se mi jej nedaří nakodovat. Do 19-Gateway jsem přes VCDS install list, vložil položku 10 (zde již chybu nehlásí, ale řídicí jednotka asistentu ano) V řídicí jednotce asistentu nejde cokoliv nastavit a dokodovat, kódování samá 0000 a po zadání jakéhokoliv kodování chyba (při zařazení zpátečky, dlouhý tón) Jedná se o asistent s možností zobrazením na radiu. Zde příkládám výpis. Friday,14,December,2018,18:35:54:01249VCDS Version: Release 16.8.3 (x64) Running on Windows 10 x64www.Ross-Tech.com Address 10: Park/Steer Assist Labels: 5JA-919-475.clbCo…

13. Zahájeno uživatelem JosefR77,

Dobrý den, nedokážete někdo přenastavit pohled při zapnutí couvací kamery? Při každém couvání minimalizuji "placaté" auto vlevo, je přesně v místě kde při šikmém výjezdu číhám přijíždějící auto. Kdyby bylo minimalizované hned taky by to bylo fajn. Díky JosefR77

14. Zahájeno uživatelem tomas51,

Dusledkem nehody bylo odpojeno automaticky servo rizeni chyba p1609. Pres vag chyba nejde smazat sviti volant cervene jine chyby nejsou. Prosim o radu jak to odstranit diky. skoda rapid 2015.

• 2 odpovědi
    • 6,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem jakub.cr,

Ahoj, jaký je prosím postup výměny airbagu pro rapid 2016? 1) dát novou přístr. desku 2) dát nové airbagy 3) reset airbag jednotky/nebo nová 4) VAGem smazat chyby? Tím pak zmizí kontrolka na airbag a posilovač?? Díky moc J.

• 0 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem ELLIS,

Zdravím rapiďáci, mám škodu rapid 1.2 TSI 2014 a měla jsem jednou problém že mi nechtělo auto ani po zahřátí motoru topit. Pak se to vzpamatovalo při nastavení teploty na HIGH. To ňákou dobu vydrželo, ale přestalo zase topit a teď už ani HIGH nepomohlo. Mrkla sem na pojistku, ale ta je v pohodě. Nevíte čím by to mohlo být ? :)

17. Zahájeno uživatelem Lukitos,

Zdravím, od léta řeším problém, že mě neustále klesá napětí baterie na 12,5 V za 14 dní. Připojím mikroprocesorovou nabíječku zobrazí se 12,5 V a začne nabíjení. Vetšinou zrovna vysávám i auto, tak mám otevřené všechny dveře. Svítí pouze diody na nohy, ale i tak za 30 minut se dostanu pouze na 12,8 V. Jak zavřu dveře jde napětí nahoru už lépe. Stejně, ale trvá 2 hodiny než je na nabíječce 14,5 V a nabíjení se ukončí. Specifikace: 1.0 81 kW. Stáří 3/4 roku. Najeto 13 000 km. Denně jezdí 50 km. Startuji max 3 krát. Pomocí Caristo mám deaktivováno start & stop. Děkuji za vaše názory. Ve světě motorů jsem četl, že moderní auta vybavená "inteligentním nabíjením" na t…

• 6 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  18. Dobrý deň. Mám problém a mojou škodou Rapid 2014 1.6 TDI. Včera po naštartovaní auta mi nefungovalo denné svietenie. Neprikladal som tomu veľkú váhu ale dnes zase prestal fungovať ventilátor vykurovania interiéru. Poistky sú v poriadku. Môže to spolu súvisieť alebo to bude len zhoda náhod ? A neviete mi poradiť v čom by mohol byť problém ?

• 1 odpověď
    • 3,2tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem provaznik78,

Ahoj, nevíte jestli by se dalo nastavit kodovaním nebo by musel být nějaký modul (bastl), který by při zařazení zpátečky rozblikaly blinkry a po vyřazení je zas vypnul ? Rapid: MR 7/2018.

• 4 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Timsound,

Zdravím, dával někdo led žárovky H7 do předních světel? Rapid III. Já zkoušel dát, ale nedalo se je použít, protože svítily všude okolo, hlavně moc nahoru a oslňoval jsem protijedoucí auta. Vydávaly mi strašně rozptýlené světlo místo kuželu. Dal jsem je tam správně vertikálně, ale stejně nic.Ptoto se chci zeptat pokud tam někdo máte led tak jaké? Já měl tyto. Děkuji.

• 2 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Tom_F,

zdravím, je problém dodělat do rapida rv. 6/2013 originální HF sadu? na 4 volantu mám tlačítka pro HF, zřejmě chybí jednotka. Co je k tomu prosím potřeba, nebo pokud to někdo umí udělat měl bych zájem Díky Tom

22. Zahájeno uživatelem piccolo001,

Ahojte, snazil som sa prehladat forum co najlepsie ako sa dalo, ale nevidel som nikde podobnu temu ohladom problemu ktory mam, tak bud som jediny na svete, alebo som nehladal spravne :D mame Skodu Rapid 1.2 TSI 63kW, ak sa nemylim, tak rok vyroby 2014, prv som tomu vobec nevenoval nejaku dolezitost, pokial som jeden vecer z prace cestou domov nestretol suseda z baraku, ktory siel nejaku dobu za mnou. Problem ktory mam by som opisal v skratke asi tak, ze ak zaradim spiatocky, naskoci mi na displeji radia grafika parkovacich senzorom, uplne normalne sa to dovtedy chova, proste jak bezne, niekedy sa mi ale stava, a nie je to kazdy druhy alebo treti krat, ale tak mozno 1 z 1…

• 0 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem iviak,

Ahojte. Vybila sa mi bateria v kluci, po vymene nefunguje dialkove ovladanie. Odomykanie a zamykanie funguje iba manualne. Skusal som kade co. Jeden kluc v zapalovani druhy v dverach a vseliake kombinacie, ale nic. Led v kluci pri stlacani blika. Skuste niekto poradit. Dakujem

• 4 odpovědi
    • 9,9tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Levap19,

Chci se zeptat na zapojení multifunkčního volantu. Mám vůz Škoda Rapid Fresh Ambition bez multifunkčního volantu s rádiem Blues. Koupil jsem si tříramenný volant s ovládáním pouze na levé straně a s kabeláží k připojení. V servisu mi řekli, že volant nejde připojit. Co vše se musí pořídit nebo případně propojit, aby volant fungoval s rádiem Blues? Někde jsem se dočetl, že rádio Blues umí ovládání s multifunkčním volantem (uvedeno i na stránkách příslušenství Škoda u rádia Blues pro Fabii II). Dodávám i obrázky volantu a kabeláže (zde je štítek s označením 5JA 971 584). Díky za odpovědi.

25. Zahájeno uživatelem bill.jr,

Vím, že se to probíralo u jiných modelů, ale nikde jsem nenašel dostatečnou odpověď. Abych předem rozptýlil zcela jistě následující filosofické rozjímání o senzorech: Jsem zvyklý jezdit bez parkovacích senzorů, většinou zaparkuju v pořádku bez škrábanců a když si nejsem jistý, tak si raději nechám rezervu. Pokud už někdy něco nevyšlo, tak to byla plocha na plochu a nic se nestalo. Při parkování se nejvíc bojím o rohy a tam mi stejně asistent moc nepomůže (většina). Z finančních důvodů jsem si tedy do své konfigurace Rapida senzory nedal, za 10000Kč mi to přišlo vážně přehnané a navíc svůj limit už jsem beztak výrazně překročil. Teď samozřejmě jak tak čekám až mi …

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.