Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty..

1. Zahájeno uživatelem sveco,

Ahojte, chcem sa spýtať či je spravená pred príprava pre montáž cuvacej kamery pre rapid liftback zo zadným stieračom. dakujem vopred Robert

• 5 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Arts,

Mate niekto skoda connect v rapide na amundsene ? Da sa nejako nastavit to aby sa ma pri kazdej jazde nepytal infotaiment ze ci som to "ja" uzivatel a nemusim stale stlacat stale ze OK , alebo stlacat zmenit uzivatela. Po kazdom starte to vyskakuje a uz ma to otravuje. Neda sa nastavit na pevno nech sa ma to stale nepyta na uzivatela ? V teme o kodiaku mi napisali ze kodiaq ma personalizaciu a to vypnut , ale v rapide to nikde nevidim.

3. Zahájeno uživatelem Fredy12345,

Ahojte mam skodu rapid 2013 a mam taky problem ked zapali svetla a kurenie a dostane vetsiu zataz prudu preblikavaju mi svetla aj palubovka uz si neviem rady diagnostika ukazala prepetie ale to je vsetko dalujem za rady pekny den

• 4 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Lukáš Krouský,

Rapida mám teprve objednaného, ale chtěl bych pak nainstalovat parkovací kameru bez jakéhokoliv přídavného LCD displeje. Chtěl bych, aby obraz z kamery byl zobrazen přímo na radiu AMUNDSEN. V návodu na amundsena na straně 24 přímo píšou o parkovací kameře, tak předpokládám, že by to jít mělo. Na internetu jsem našel tuto kameru u které píšou, že je mimo jiné také pro Rapida a tak předpokládám, že by s amundsenem mohla jít. Máte někdo s tímto zkušenosti?

5. Zahájeno uživatelem Gimmly,

Zdary vsem. Mam Spaceback, 2014 rok, 1.2TSI v Elegance , tudiz s Climatronic. Problem je, ze cas od casu mi klima proste zblbne. Bud topi na plno furt (ikdyz ji vypnu a znovu zapnu nebo stahnu teplotu vcetne spusteni AC......stejne se vas pokousi upect) nebo prestane topit uplne i pri prepnuti na plny vykon. Byl jsem uz 2x v autorizaku (bo mam jeste rok zaruku) ale sranda je, ze kdyz jsem prijel, vypnul motor, auto zamkl, odesel na recepci a po ani ne 10ti minutach se vratil s technikem tak vse zase fungovalo jak ma. Ma nekdo pojem co to muze byt nebo si proste Clima zije svym zivotem? Nemam totiz zkusenost. P.S.Moje posledni Skodka byla 120M , 20 l…

• 3 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Maxim-cz,

ahoj, pokud přepnu stropní svícení na symbol otevřených dveří, tak se ani po dlouhé době nezhasnou. jakoby byli pořád otevřené dveře. ale jsou zavřené a ani maxidot neukazuje žádné otevření. co dělám špatně? světla auta mám nastavené na auto funkci.

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Petrrr,

Ahoj, rád bych se optal těch znalejších, zda-li jde u Rapida (stejné to bude asi i ostatních modelů), který ofigo nemá připlaceno (2500kč) za Corner funkci (přisvicování mlhovky do zatáčky), toto aktivovat např. přes vag nebo diagnostiku? Nebo je tato funkce technicky odlišná u mlhovek s nebo bez funkce Corner a vyžaduje krom jiného jiné díly apod. ? Díky, zatím tuto informaci nikde nemohu získat a všichni víme, že přes Vag se dá aktivovat a deaktivovat kde co :-) tak proto se ptám.

8. Zahájeno uživatelem TheJacob,

Zdravím všechny, dočkal jsem se svého prvního auta, takže na začátek bych poprosil nic odborného, nevím kde co je.. :-D Koupil jsem auto. Rapid Spaceback, vyrobený v květnu 2014. Motorizaci asi v tomhle případě nebude mít smysl zmiňovat. Asi tři dny od koupě jsem zjistil, že nesvítí SPZ. Zkoušel jsem vyměnit žárovku, naměřit na té současné odpor a jestli něco teče kabelem. Žárovka odporuje a svítí, kabelem něco teče. Podle manuálu jsem zjistil, že osvětlení SPZ je okruh s pojistkou č. 35, spolu s parkovacími světly a podsvětlením spínačů. Nesvítilo nic z toho, vyhořela. Vyměnil jsem, svítilo vše ok. Další ráno jsem se vydal na cestu (30 minut), kdy nejspí…

9. Zahájeno uživatelem Petrzi,

Kluci tohle mi na autě moc chybí, u nás nedostupné ale v Rusku ano, hledal jsem na internetu( bohužel rusky neumím, takže moc se toho nedá najít. Je jasné, že kabeláž chbybí, ale v dnešní době de dodělat snad vše při trochu šikovnosti. Otázka, dalo by se sehnat to sklo, po případě tlačítka? Nebo kdo se pohybuje v Rusku zjistit více.

10. Zahájeno uživatelem Mirabr,

Zdravím, mám takový problém. Mám rapida 1,2 TSI 66kW, rv. 2017. Občas po nastartování to hodí hlášku závada start stop systemu. Přijde mi že je to dost nahodilé a ničím jiným se to neprojevuje, motor jede normálně. Tak nevím jestli s tím máte někdo zkušenost čím by to mohlo být? Děkuji za odpovědi

11. Zahájeno uživatelem xmickrum,

Ahoj, řešil jsem nefunkční potkávačky, dálkový, mlhovky včetně kontrolek, zároveň nefungovala ventilace a klima. Pojistky, relátka vše bylo OK, Problém jsem vyřešil fyzickým odpojením a znovupřipojením konektorů řídící jednotky. Majkl

• 3 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Petrzi,

Kluci, nevěděl by někdo el. schéma viz foto, de mi co každý pin dělá umí hlavně T94a konektoru

• 0 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Novacek01,

Ahoj, potrebuju protahnout pro sirenu kabel z kabiny do prostoru motoru. Mohl by nekdo poradit nejakou cestu? Diky

• 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem mia,

jde to nakodovat s normálníma světlama??

15. Chtěl bych se zeptat, mám zadní okýnka v elektrice, ale ovládat jdou jen vzadu, jako řidič je můžu pouze zamknout. Šlo by to nějak předělat aby šli ovládat i z místa řidiče, případně na kolik by vyšli díly, mám na mysli výměnu tlačítek ve dveřích aby byli čtyři a ne jen dvě

16. Zahájeno uživatelem Novacek01,

Zkousel nebo nechaval si nekdo doinstalovat neoriginalni autoalarm?

• 1 odpověď
    • 1,2tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem lkolouch,

Při jízdě jsem potřeboval setřít prach, tak jsem ostříkl sklo a setřel. Stěrače šly na horní úvrať a už se nevrátily. Pojistka je dobrá, relátko cvaká. Máte někdo nějaký nápady?

• 1 odpověď
    • 2,1tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem petrpc,

Ahoj nevíte jestli to bude fungovat taky na Rapida https://www.aliexpress.com/item/For-Skoda-Octavia-A7-Volkswagen-VW-Golf-7-MK7-Golf7-OBD-No-Error-Canbus-Car-Window/32805605786.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.WWE2IW nebo https://www.aliexpress.com/item/For-Volkswagen-VW-Golf-7-Golf-MK7-Auto-Window-Closer-Device-OBD-Canbus-Car-Power-Window/32736070325.html?spm=2114.10010108.1000015.23.4b24ae2b8LLdcO Díky za radu a nebo něco podobného. Prý to nejde udělat originál.

19. Zahájeno uživatelem pusher...,

jo, toho pazvuku z cyklovace jsem si taky visml.

• 27 odpovědí
    • 8,3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem suppressu,

Dufam ze ma tu nik neukamenuje, ale nenasiel som co som hladal. U priatelov v cine som objavil pre mba zaujimavy led pasik (exterier), ktory ma viacero funkcii. (smerovky, brzdy....) problem je v tom ze vobec netusim zapojenie v konektore ktory napaja svetlo. Po pravde sa mi nepodarilo ani najst +- v tom konektore. To co som nasiel na nete je pisane pre mna nezrozumitelnou elektrinstinou, ktorej rozumeju asi iba zasvateny . Vie mi niekto s tymto pomoct? Ak ano tak nejako po lopate.Idealny by bol obrazok s rozdelenim v konektore (typu, tu das +, tu -, tu idu smerovky....) Dakujem (Skoda rapid 1.2tsi 12/2015 66kw)

• Líbí se mi
    • 9 odpovědí
    • 5,1tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem nogi,

Ahoj Borci Obracím se na vás s prosbou o pomoc. Jsem už zoufalý...mám nového rapida 1.0 70kW. Koupeno 01/2018 jako nové. Po cca 6500km se mi stala tato věc: Příjdu ráno k autu, nastartuji a po nastarování začnou lítat otáčky až motor za 5s zhasne. Toto se dělo asi 10x po sobě. Na 6 pokus se na display objevila hláška závada start stop. a rozsvítila se kontrolka EPC. Na po 11 pokus se auto normálně nastartovalo. Dojel jsem s tím do servisu a bylo mi řečeno že nastavili řídící jednotku do továrního nastavení a podobné bláboly. Ale žádnou chybu na autě NESHLEDALI!!! Každopádně si nemyslím, že nastavením řj do továrního nastavení se to vyřeší....Mám strach, ž…

• 4 odpovědi
    • 11tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Novacek01,

Cau, potreboval sem demontovat prihradku u spolujezdce. Je v ni i prepinac pro vypnuti airbagu. Ten sem behem denomtaze odpojil a pak znovu pripojil. Od te doby dostavam hlasku "chyba airbagu". Staci to jen odmazat? Do elektroinstalace se nezasahovalo. Airbag nad prihradkou je taky pripojeny. Pred provedeni montaze/demontaze to nesvitilo. Pokud klicem airbag vypnu, sviti i na palubovce, ze je vypnut. diky

• 8 odpovědí
    • 12,3tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem povlik,

Dobrý den.Mám dotaz ohledně blinkrů škoda rapid spaceback.Kdyř dám páčku do polohy blikání,kontrolka svítí přerušovaně ale zvuková signalizace,ten přerušovaný ton,občas funguje a občas je úplné ticho.Co to je za závadu?Děkuji

• 5 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem elektronxx,

Jak vyměnit žárovku u osvětlení SPZ (demontovat) u Rapida 2014 . Díky za radu.

• 2 odpovědi
    • 10,2tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Machecz91,

Zdravím vás . Mám škodu rapid rv 2013. O víkendu jsem vyměnil původní sedačky za sedačky montecarlo. rozsvitila se kontrolka airbagu a diagnostika píše : odpor příliš silný . Ostatní bagy mají odpor 4,5 ohmu. zavada nejde smazat . Neví prosím někdo kde by mohl byt problém? Děkuji .

• 1 odpověď
    • 2,2tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.