Elektrika
Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty..
278 témat v tomto fóru
-
Ahojte, chcem sa spýtať či je spravená pred príprava pre montáž cuvacej kamery pre rapid liftback zo zadným stieračom. dakujem vopred Robert
-
- 5 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
Mate niekto skoda connect v rapide na amundsene ? Da sa nejako nastavit to aby sa ma pri kazdej jazde nepytal infotaiment ze ci som to "ja" uzivatel a nemusim stale stlacat stale ze OK , alebo stlacat zmenit uzivatela. Po kazdom starte to vyskakuje a uz ma to otravuje. Neda sa nastavit na pevno nech sa ma to stale nepyta na uzivatela ? V teme o kodiaku mi napisali ze kodiaq ma personalizaciu a to vypnut , ale v rapide to nikde nevidim.
-
- 3 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahojte mam skodu rapid 2013 a mam taky problem ked zapali svetla a kurenie a dostane vetsiu zataz prudu preblikavaju mi svetla aj palubovka uz si neviem rady diagnostika ukazala prepetie ale to je vsetko dalujem za rady pekny den
-
- 4 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Rapida mám teprve objednaného, ale chtěl bych pak nainstalovat parkovací kameru bez jakéhokoliv přídavného LCD displeje. Chtěl bych, aby obraz z kamery byl zobrazen přímo na radiu AMUNDSEN. V návodu na amundsena na straně 24 přímo píšou o parkovací kameře, tak předpokládám, že by to jít mělo. Na internetu jsem našel tuto kameru u které píšou, že je mimo jiné také pro Rapida a tak předpokládám, že by s amundsenem mohla jít. Máte někdo s tímto zkušenosti?
-
- 24 odpovědí
- 15,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdary vsem. Mam Spaceback, 2014 rok, 1.2TSI v Elegance , tudiz s Climatronic. Problem je, ze cas od casu mi klima proste zblbne. Bud topi na plno furt (ikdyz ji vypnu a znovu zapnu nebo stahnu teplotu vcetne spusteni AC......stejne se vas pokousi upect) nebo prestane topit uplne i pri prepnuti na plny vykon. Byl jsem uz 2x v autorizaku (bo mam jeste rok zaruku) ale sranda je, ze kdyz jsem prijel, vypnul motor, auto zamkl, odesel na recepci a po ani ne 10ti minutach se vratil s technikem tak vse zase fungovalo jak ma. Ma nekdo pojem co to muze byt nebo si proste Clima zije svym zivotem? Nemam totiz zkusenost. P.S.Moje posledni Skodka byla 120M , 20 l…
-
- 3 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
ahoj, pokud přepnu stropní svícení na symbol otevřených dveří, tak se ani po dlouhé době nezhasnou. jakoby byli pořád otevřené dveře. ale jsou zavřené a ani maxidot neukazuje žádné otevření. co dělám špatně? světla auta mám nastavené na auto funkci.
-
-
- 6 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Ahoj, rád bych se optal těch znalejších, zda-li jde u Rapida (stejné to bude asi i ostatních modelů), který ofigo nemá připlaceno (2500kč) za Corner funkci (přisvicování mlhovky do zatáčky), toto aktivovat např. přes vag nebo diagnostiku? Nebo je tato funkce technicky odlišná u mlhovek s nebo bez funkce Corner a vyžaduje krom jiného jiné díly apod. ? Díky, zatím tuto informaci nikde nemohu získat a všichni víme, že přes Vag se dá aktivovat a deaktivovat kde co :-) tak proto se ptám.
-
-
- 61 odpovědí
- 35,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím všechny, dočkal jsem se svého prvního auta, takže na začátek bych poprosil nic odborného, nevím kde co je.. :-D Koupil jsem auto. Rapid Spaceback, vyrobený v květnu 2014. Motorizaci asi v tomhle případě nebude mít smysl zmiňovat. Asi tři dny od koupě jsem zjistil, že nesvítí SPZ. Zkoušel jsem vyměnit žárovku, naměřit na té současné odpor a jestli něco teče kabelem. Žárovka odporuje a svítí, kabelem něco teče. Podle manuálu jsem zjistil, že osvětlení SPZ je okruh s pojistkou č. 35, spolu s parkovacími světly a podsvětlením spínačů. Nesvítilo nic z toho, vyhořela. Vyměnil jsem, svítilo vše ok. Další ráno jsem se vydal na cestu (30 minut), kdy nejspí…
-
-
- 42 odpovědí
- 17,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Kluci tohle mi na autě moc chybí, u nás nedostupné ale v Rusku ano, hledal jsem na internetu( bohužel rusky neumím, takže moc se toho nedá najít. Je jasné, že kabeláž chbybí, ale v dnešní době de dodělat snad vše při trochu šikovnosti. Otázka, dalo by se sehnat to sklo, po případě tlačítka? Nebo kdo se pohybuje v Rusku zjistit více.
-
-
- 10 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, mám takový problém. Mám rapida 1,2 TSI 66kW, rv. 2017. Občas po nastartování to hodí hlášku závada start stop systemu. Přijde mi že je to dost nahodilé a ničím jiným se to neprojevuje, motor jede normálně. Tak nevím jestli s tím máte někdo zkušenost čím by to mohlo být? Děkuji za odpovědi
-
- 3 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, řešil jsem nefunkční potkávačky, dálkový, mlhovky včetně kontrolek, zároveň nefungovala ventilace a klima. Pojistky, relátka vše bylo OK, Problém jsem vyřešil fyzickým odpojením a znovupřipojením konektorů řídící jednotky. Majkl
-
- 3 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
-
Kluci, nevěděl by někdo el. schéma viz foto, de mi co každý pin dělá umí hlavně T94a konektoru
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, potrebuju protahnout pro sirenu kabel z kabiny do prostoru motoru. Mohl by nekdo poradit nejakou cestu? Diky
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
-
-
jde to nakodovat s normálníma světlama??
-
- 11 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Chtěl bych se zeptat, mám zadní okýnka v elektrice, ale ovládat jdou jen vzadu, jako řidič je můžu pouze zamknout. Šlo by to nějak předělat aby šli ovládat i z místa řidiče, případně na kolik by vyšli díly, mám na mysli výměnu tlačítek ve dveřích aby byli čtyři a ne jen dvě
-
-
- 17 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zkousel nebo nechaval si nekdo doinstalovat neoriginalni autoalarm?
-
- 1 odpověď
- 1,2tis zobrazení
-
-
Při jízdě jsem potřeboval setřít prach, tak jsem ostříkl sklo a setřel. Stěrače šly na horní úvrať a už se nevrátily. Pojistka je dobrá, relátko cvaká. Máte někdo nějaký nápady?
-
- 1 odpověď
- 2,1tis zobrazení
-
-
Ahoj nevíte jestli to bude fungovat taky na Rapida https://www.aliexpress.com/item/For-Skoda-Octavia-A7-Volkswagen-VW-Golf-7-MK7-Golf7-OBD-No-Error-Canbus-Car-Window/32805605786.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.WWE2IW nebo https://www.aliexpress.com/item/For-Volkswagen-VW-Golf-7-Golf-MK7-Auto-Window-Closer-Device-OBD-Canbus-Car-Power-Window/32736070325.html?spm=2114.10010108.1000015.23.4b24ae2b8LLdcO Díky za radu a nebo něco podobného. Prý to nejde udělat originál.
-
- 10 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
jo, toho pazvuku z cyklovace jsem si taky visml.
-
- 27 odpovědí
- 8,3tis zobrazení
-
-
Dufam ze ma tu nik neukamenuje, ale nenasiel som co som hladal. U priatelov v cine som objavil pre mba zaujimavy led pasik (exterier), ktory ma viacero funkcii. (smerovky, brzdy....) problem je v tom ze vobec netusim zapojenie v konektore ktory napaja svetlo. Po pravde sa mi nepodarilo ani najst +- v tom konektore. To co som nasiel na nete je pisane pre mna nezrozumitelnou elektrinstinou, ktorej rozumeju asi iba zasvateny . Vie mi niekto s tymto pomoct? Ak ano tak nejako po lopate.Idealny by bol obrazok s rozdelenim v konektore (typu, tu das +, tu -, tu idu smerovky....) Dakujem (Skoda rapid 1.2tsi 12/2015 66kw)
-
-
- 9 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
-
-
Ahoj Borci Obracím se na vás s prosbou o pomoc. Jsem už zoufalý...mám nového rapida 1.0 70kW. Koupeno 01/2018 jako nové. Po cca 6500km se mi stala tato věc: Příjdu ráno k autu, nastartuji a po nastarování začnou lítat otáčky až motor za 5s zhasne. Toto se dělo asi 10x po sobě. Na 6 pokus se na display objevila hláška závada start stop. a rozsvítila se kontrolka EPC. Na po 11 pokus se auto normálně nastartovalo. Dojel jsem s tím do servisu a bylo mi řečeno že nastavili řídící jednotku do továrního nastavení a podobné bláboly. Ale žádnou chybu na autě NESHLEDALI!!! Každopádně si nemyslím, že nastavením řj do továrního nastavení se to vyřeší....Mám strach, ž…
-
- 4 odpovědi
- 11tis zobrazení
-
-
Cau, potreboval sem demontovat prihradku u spolujezdce. Je v ni i prepinac pro vypnuti airbagu. Ten sem behem denomtaze odpojil a pak znovu pripojil. Od te doby dostavam hlasku "chyba airbagu". Staci to jen odmazat? Do elektroinstalace se nezasahovalo. Airbag nad prihradkou je taky pripojeny. Pred provedeni montaze/demontaze to nesvitilo. Pokud klicem airbag vypnu, sviti i na palubovce, ze je vypnut. diky
-
- 8 odpovědí
- 12,3tis zobrazení
-
-
Dobrý den.Mám dotaz ohledně blinkrů škoda rapid spaceback.Kdyř dám páčku do polohy blikání,kontrolka svítí přerušovaně ale zvuková signalizace,ten přerušovaný ton,občas funguje a občas je úplné ticho.Co to je za závadu?Děkuji
-
- 5 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Jak vyměnit žárovku u osvětlení SPZ (demontovat) u Rapida 2014 . Díky za radu.
-
- 2 odpovědi
- 10,2tis zobrazení
-
-
Zdravím vás . Mám škodu rapid rv 2013. O víkendu jsem vyměnil původní sedačky za sedačky montecarlo. rozsvitila se kontrolka airbagu a diagnostika píše : odpor příliš silný . Ostatní bagy mají odpor 4,5 ohmu. zavada nejde smazat . Neví prosím někdo kde by mohl byt problém? Děkuji .
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
-