Přejít na obsah

Motor 1.8 T

600 témat v tomto fóru

• 15 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 66 odpovědí
    • 22.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
  1. 00562- chyba ?

• 1 odpověď
    • 3.5k zobrazení
  2. Cvakající vsřik

• 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 45 odpovědí
    • 33.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 10.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
  3. motor AGU + K04

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 6k zobrazení
  4. Chip 1.8T 1 2 3 4

• 75 odpovědí
    • 17.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2k zobrazení
  5. Unik motoroveho oleja

• 1 odpověď
    • 4.9k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
  6. Startér??

• 2 odpovědi
    • 1.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahojte, je tento zvuk vnútorného kĺbu poloosy normálny? Pri cca 2000 otáčkach počujem rezonanciu a mám podozrenie ze to sú poloosy.  1.6 TDi 85 kW, DGTE, rv2020, 213K km  IMG_6981.mov  
    • Drát se dělí na 3 části a krmí 2 čerpadla a pak 2 ventily, ty jsou na společné větvy, musí se to proměřit každé zvlášť, dát to nějakému elektrikáři co se vyzná, jen né tam kde ti měnili pojistku, to měli totiž udělat jako první, vypálení pojistky má příčinu. V188 čerpadlo chlazení plnicího vzduchu V488 podpůrné čerpadlo topení N428 ventil regulace tlaku oleje N489 ventil chladicí kapaliny hlavy válců
    • Ahoj, mám najeto cca 15 tis a mám DCC, ale teď mě přijde, když jedu pomalu po nerovné silnici, tak že při každé přejeté díře slyším od zadní nápravy takové jako bouchání, klepání jako kdyby bylo něco uvolněného v kufru a po přejetí nerovnosti to klepalo? Dříve mě to pravděpodobně nedělalo, nebo jsem tomu alespoň nevěnoval pozornost. Dělá to ať mám podvozek nastavený na komfort i normál, nebo sport. Děkuji Tomáš 
    • Díky za odpoved. Kde bych ho měl zhruba hledat? Jsem laik.
    • Venkovní strana bude asi víc exponovaná, možná i vlivem geometrie v zatáčkách a vůbec, nebudu se pouštět do nějakých fabulací. Na zimních sadách mám taky pilky, ale tam je to v záběru  žádoucí. Ale nebudu tady vířit vášně, ať mě tady zase někdo nesetře. Kola jsem desítky let zvyklý točit předek/zadek a vždycky vyměním celou sadu cca stejně sjetou.
  • Vytvořit nový...