Přejít na obsah

Motor 1.8 T

600 témat v tomto fóru

1. 1.8 TURBO 1 2 3

• 67 odpovědí
    • 9.8k zobrazení
  2. 1.8 turbo 1 2 3

• 52 odpovědí
    • 7k zobrazení
  3. 1.8 Turbo

• 15 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
  4. 1.8 turbo

• 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
  5. 1.8 Turbo

• 10 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.7k zobrazení
  6. 1.8 turbo 110kW

• 7 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 7.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
  7. 1.8 TURBO závada 17705 1 2

• 45 odpovědí
    • 22.7k zobrazení
  8. 1.8 turbo-plyn

• 5 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
  9. 1.8 turbo-vymena turba

• 4 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
  10. 1.8T - problém s turbem

• 1 odpověď
    • 3.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
  11. 1.8T 110kW AEB

• 3 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 5.7k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 14.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 10.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Proto je lepší mít upgradovanou verzi:  
    • Abych to mohl nějak zkontrolovat, potřeboval bych vědět alespoň ve kterých místech se mechatronika nachází, zda je přístupná shora, nebo pod autem. Podle všeho je toto zátka odvětrávání tělesa mechatroniky.
    • Řešil jsem podobný problém u auta mé ženy (F2 2012 1.2 TSI) - senzor oleje má, MaxiDot ne. Dokódovat to do těch základních budíků bohužel asi nejde (prošel jsem celou VCDS a různá fóra nic nenašel), jedině vyměnit za MaxiDot... Já to vyřešil provizorně pomocí ELM 327 ODB2 bluetooth konektoru a zobrazuji si to přes telefon, tam signál z toho senzoru vidět lze stejně jako u VCDS... Resp. zobrazoval jsem to párkrát, když jsem za tím tahal karavan a chtěl jsem vědět, jestli se to nepřehřívá... A protože jsem se s teplotou oleje nikdy nedostal přes 110°C, tak jsem to dále neřešil a budíky nechal původní...
    • furt mi príde rozumnejšie dať 500 za kodovanie a ušetriť na origo svetielkach ako tam dávať tie číny ktoré svietia ako cirkus humberto a osvetluju cely zadok ako na tuning zraze ... a to ich mam na aute tiez lebo na moje OE varianta nie je
    • a menili ti mechatroniku alebo bola prevodovka von ? lebo toto je zátka aby z nej nevytiekol olej , býva pri novej mechatronike alebo sa tam dáva ak sa robí nejaký úkon , detto na prevodovku ... potom sa tam nasadí klasické vičko čierne odvetravacie ... jedna je tu a jedna tu , ak tam mas take cierne zatky tak je to ok 
  • Vytvořit nový...