Přejít na obsah

Motor 1.9 TDI

1241 témat v tomto fóru

1. motor klepe

• 17 odpovědí
    • 8.1k zobrazení
  2. Intercooler octavia 1

• 2 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 6.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
  3. auto nema tah

• 6 odpovědí
    • 8.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
  4. Hadicka privodu nafty

• 1 odpověď
    • 2.6k zobrazení
  5. Pri brzdeni trasie motor

• 6 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  6. Dunivý zvuk Tdi 81kW

• 2 odpovědi
    • 4.3k zobrazení
  7. Budík teploty - 90?

• 0 odpovědí
    • 876 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 867 zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 28.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 801 zobrazení
  8. blow off ventil TDI

• 3 odpovědi
    • 10.2k zobrazení
  9. vibrace

• 9 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 781 zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 51.2k zobrazení
  10. O1 Bordel v intercooleri

• 8 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
  11. škubání motoru

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
  12. Olejová vana

• 23 odpovědí
    • 23.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Test ADAC pro letošní jaro - jsou to sice 225/40R18, ale třeba to někomu pomůže  https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/ausstattung-technik-zubehoer/reifen/reifentest/sommerreifen/225-40-r18/
    • Ještě doplním: do DAB+ přidali pár stanic, které se už dají poslouchat, tak jsem asi dva týdny poslouchal a příjem byl vesměs dobrý, ale výpadky občas byly (mám apku DAB-Z, kde je ukazatel signálu a většinou byla alespoň jedná čárka, což ještě stačí na kvalitní příjem). Výpadky byly nejčastěji ve městě mezi vysokými baráky nebo při jízdě lesem s větvemi nad silnicí. I tak mě to dost sr..o, tak jsem jen zkusil koupit delší anténu (Calearo, což je OEM dodavatel pro Škodu) a najednou je příjem signálu plný bar bez ohledu na okolí. Je s podivem, jaký vliv na má délka 17 vs 41 cm na příjem DAB+.   Čus
    • P.S., tak teď koukám, že K135 a Ventus Prime 4 je asi to samé 
    • Já dal loni Hankook Ventus Prime4, původní Dunlop Sport Maxx měly sice leště asi 5mm, ale hlučnost už byla moc otravná. S pneu jsem spokojený, jsou tiché, spotřeba při stejném stylu jízdy možná o malinko klesla. Zbytek moc neřeším, jsem klidný řidič a pro můj styl jízdy drží dobře za sucha i za mokra. A oproti varování co jsem dostával šly vyvážit bez problému.
    • Všechny ostatní kotouče jsou OK, tohle musí být nějaká vada. Těžko říct, co je příčinou, jestli rozsypaná destička, ale proč? Nikdy jsem nic podobného na autě ještě neviděl. Je to hlučné, vibruje to a nerad bych si díky tomu rozbil třeba na mokru auto a hubu, kdyby se tam kousnul nějaký úlomek třeba. Nehledě k tomu, že to jedno kolo asi zdaleka nemá brzdný účinek jako to druhé.
  • Vytvořit nový...